Merenptah Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 vad ca lumea se strange pe zone ale bucurestiului si mai socializeaza. m-am gandit ca n-o fi Crangasi-ul mai prejos . asa ca...indrazniti. si cu ocazia asta propun o excursie sau what ever in a doua zi de Paste, care ramaneti in Bucuresti si nu mereti prin vizite etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 19 vizualizari si nici un mushteriu?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 no offense ; dar daca tot sunteti in sectorul 6 de ce nu va alaturati celor din Dr Taberei . Vinerea ; ora 19.30 , Parcarea Billa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 pai eu, una, m-am gandit ca una e crangasiul si alta este drumul taberei (deh, nu-s tocmai cartiere vecine). da', in fine, manata de curiozitate, cred ca o sa vin sa va cunosc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Mai sunt oameni in zona Grivita-1 Mai (actual Ion Mihalache).. Si suntem destul de vecini, zic eu... Ne desparte doar Podul Grant, care nu e cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 Mai sunt oameni in zona Grivita-1 Mai (actual Ion Mihalache).. Si suntem destul de vecini, zic eu... Ne desparte doar Podul Grant, care nu e cartier aha, deci incepem sa ne strangem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Mai sunt oameni in zona Grivita-1 Mai (actual Ion Mihalache).. Si suntem destul de vecini, zic eu... Ne desparte doar Podul Grant, care nu e cartier Eu stau pe 1 Mai... sau ma rog, intre Turda si Piata 1 Mai. Ne vedem la bere/suc/pizza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Io.....crangasi......bd-ul constructorilor! Am mai vazut o gramada de ageamii prin zona...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 Eu stau pe 1 Mai... sau ma rog, intre Turda si Piata 1 Mai. Ne vedem la bere/suc/pizza? good ideea, insa nu maine, ca tre' sa ma prezint la o bauta . in rest, oricand.. sa zicem... joi, vineri? si cred ca mai degraba bere, ca apoi iar se plange amimaqz ca bea suc p.s. si bine ni te-ai alaturat! Io.....crangasi......bd-ul constructorilor! Am mai vazut o gramada de ageamii prin zona...... aha, in sfarsit si un vecin "sadea" . eu stau fix langa pod . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Si io tot fix linga pod stau, pe linga Gogosaru', sau fostul, ma rog.Mai e cineva de pe strada mea?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 Si io tot fix linga pod stau, pe linga Gogosaru', sau fostul, ma rog.Mai e cineva de pe strada mea?!? sper ca acum nu se strangem si pe strazi . bine ai venit! so, ceva pe joi, vineri, o citirica, o berica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Eu stau pe 1 Mai... sau ma rog, intre Turda si Piata 1 Mai. Ne vedem la bere/suc/pizza? Pfoaaa!! Poi tre' sa ne vedem... Si io tot fix linga pod stau, pe linga Gogosaru', sau fostul, ma rog.Mai e cineva de pe strada mea?!? Poi bravo domnu'.. ma tot invart pe acolo cand merg la taica-miu Si eu care credeam ca suntem cam putini pe acolo... Mai e in zona 1 Mai, foxdesert (Marius) - undeva aproape de Miciurin, in zona Ciuperca inca vreo 3 Ne strangem.. ne strangem @Merenptah: da... berea e mai buna Si btw.. e amimagz.. apare des confuzia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 @Merenptah: da... berea e mai buna Si btw.. e amimagz.. apare des confuzia asta sorry, man, n-am vrut sa te "botez" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Salutare, si eu tot B-dul Constructorilor in blocul cu Pizza Napoli, asa k ne tot strangem, si sigur mai sunt si in Giulesti. A da sunt vecin cu bagabontul de COLD AS ICE , ce faci bahhhh? Multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Pai si io stau aproape de Irascibilu'...langa prim sect 1. Ne strangem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 uelcam, uelcam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Mersi. Si unde ar fi zona de adunare in Crangasi??? ziua? ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Pe Grivita sunt niste parcari destul de incapatoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 sa zicem joi, pe la un 19.30? propuneti voi un loc, care are bere pentru amimaGz si haleala pentru mine (ca io-s mai cu foamea-n glanda ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Ar fi o chestie loc destul in parcarile alea . Dar in zona lacului Morii? Parca si acolo ar fi loc, pe langa parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 E o carciuma langa mine, se cheama Exile. Au si bere si potol... Nu e insa foarte ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 Nu e insa foarte ieftin. define the concept . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 sa zicem joi, pe la un 19.30? propuneti voi un loc, care are bere pentru amimaGz si haleala pentru mine (ca io-s mai cu foamea-n glanda ) Nu obisnuiesc sa beau.. cel putin nu cand sunt departe de casa Adica mai departe de 300 de metrii Ar fi o chestie loc destul in parcarile alea . Dar in zona lacului Morii? Parca si acolo ar fi loc, pe langa parc. Mah!! Tu vrei sa ma arunci in lac.. acolo, peste cimitir! Locuri exista! Este un bar super ok pe langa intersectia de la Miciurin (pe str. Sf. Maria mai precis) care se numeste Kaya.. Dar nu au mancare. Mai exista Gala (chiar in intersectie la Miciurin) care are si mancare si bere, preturile poate cam ridicate pt zona aia (berea 5 lei d-aia noi, pizza pe la 100 si ceva de mii, d-aia vechi de data asta). Pt la vara avem 2 terase tip bodega la o statie de 41 dupa Miciurin, mergand spre Casin. Pe Petru Maior (chiar in spate la shadowrider) mai e o carciumioara cu bere si pizza.. Dar la fel, mai piperata la preturi (mai de Magheru, asa ). Dar, cum spunea si Irascibilul, avem parcari ca lumea pe Grivita, avem The Jack pe Grivita (stiu.. stiu..... n-are mancare, dar e shaormerie la matache ). Ideea e ca ne putem vedea oricum. Nu ne costa nimic sa vizitam o parcare d-aia de exemplu Joi mi se pare super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 pai atunci sa ramana la kaya (stiu locul, e super ok), joi, la 19.30. e ok asa? (si-mi pun burta la cale acasa, asta e, ma sacrific ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 (editat) Beton!! Joi la 19:30 o sa fiu acolo cu dintii stransi de vreo masa Sa nu ma faceti sa astept prea mult Si pt cei care nu stiu unde e... http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-6591&-6473 Mare atentie ca e cu sens unic! Daca vreti sa intrati de pe 1 Mai e interzis!! Editat Aprilie 3, 2007 de amimagz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate