Evol Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 http://www.blackseatour2007.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Succese maxime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachemic82 Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 mergeti voi in recunoastere... iar daca e ok, ne luam toti vacute milka si am intinso pe urmele voastre Bafta Multa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Marfa. Mult succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 http://www.blackseatour2007.ro/ mai vine careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Io, daca-mi da Paula mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 Io, daca-mi da Paula mobra tu n-ai timp, ca daca ai avea, partea mecanica am rezolva-o noi cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Super! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Succese maxime. Trip fara incidente va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Felicitari sincere! Drum intins lipsit de neplaceri! Asteptam cu nerabdare o multime de fotografii, eventual si un filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 mai vine careva? In ce perioada mergeti? Cit e de serioasa intrebarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 perioada : luna iulie intrebarea este destul de serioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 perioada : luna iulie intrebarea este destul de serioasa si tot asa serioasa tacerea:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 si tot asa serioasa tacerea:) Ati mai fost in vre-o tura mai lunga de 2000-3000km, eventual in afara tarii?Presupun ca nu, altfel v-ati bucura de tacere....Oricit de nerecomnadat ar fi, cel mai bine e singur.Sau cu cineva cu care ai mai mers si va cunoasteti ffff bine, cazul vostru probabil, ramine de vazut cind va intoarceti cit de bine credeati ca va stiti.Sigur, pot exista si "compatibilitati la prima vedere", dar e greu. Bafta multa! Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZ6S Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 cat de complicat e de obtinut vize (pentru acolo unde e necesar) ? care ar fi bugetul la care v-ati gandit (per persoana) ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 cat de complicat e de obtinut vize (pentru acolo unde e necesar) ? care ar fi bugetul la care v-ati gandit (per persoana) ? multumesc pt vize trebuie rabdare ... Rusia - 40 usd + asigurare sanatate omniasig + voucher 30 usd(http://www.visatorussia.com/) - 5 zile lucratoare Ucraina - 50 usd ...daca unul depune pt mai multi are nevoie de procura - 7 zile lucratorare Turcia - 60 USD in caz ca iti faci dublu tranzit..se elib de pe o zi pe alta Armenia - 51 USD - 5 zile lucratoare Georgia, Bulgaria, Moldova nu necesita viza buget cam 1500 euro - 30 de zile 7500 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexconstanta Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Super arata raidul. Mare atentie la bulgari. Parerea mea ca ar trebui sa fi-ti minim patru motoare. Drum bun si sa va intoarceti cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Anul trecut am organizatun tur de Turcia de 21 de zile chiar prin partile pe drumurile pe care doriti sa le urmati.Traseul nostru a fost: Oradea-Tg.Mures-Ruse-Istambul-Safranbolu-Sinop-Trabzon-Erzurum-Kars-Dogubayazit-Van-Sanliurfa-Goreme-Ancara-Romania.Turul a fost de 8000km 2 motoare si trei participanti.Cazare in cort si hotel.Anul acesta organizam tura de Syria si Jordania.Daca doriti sa ne contactati pentru o discutie si o intilnire despre ture lungi office@olivers.ro pt Oliver pt vize trebuie rabdare ... Rusia - 40 usd + asigurare sanatate omniasig + voucher 30 usd(http://www.visatorussia.com/) - 5 zile lucratoare Ucraina - 50 usd ...daca unul depune pt mai multi are nevoie de procura - 7 zile lucratorare Turcia - 60 USD in caz ca iti faci dublu tranzit..se elib de pe o zi pe alta Armenia - 51 USD - 5 zile lucratoare Georgia, Bulgaria, Moldova nu necesita viza buget cam 1500 euro - 30 de zile 7500 de km Turcia 10 eur viza cu o singura intrare si se elibereaza pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Anul trecut am organizatun tur de Turcia de 21 de zile chiar prin partile pe drumurile pe care doriti sa le urmati.Traseul nostru a fost: Oradea-Tg.Mures-Ruse-Istambul-Safranbolu-Sinop-Trabzon-Erzurum-Kars-Dogubayazit-Van-Sanliurfa-Goreme-Ancara-Romania.Turul a fost de 8000km 2 motoare si trei participanti.Cazare in cort si hotel.Anul acesta organizam tura de Syria si Jordania.Daca doriti sa ne contactati pentru o discutie si o intilnire despre ture lungi office@olivers.ro pt Oliver Turcia 10 eur viza cu o singura intrare si se elibereaza pe loc am fi vrut si noi 10 euro...dar e de dublu tranzit ca mergem pina in georgia, si armenia, si apoi ne intoarcem in turcia sa luam feribotul pt sochi-rusia din trabzon ce preturi erau la hoteluri in partea Kars=Dogibayazit-Van? Super arata raidul. Mare atentie la bulgari. Parerea mea ca ar trebui sa fi-ti minim patru motoare. Drum bun si sa va intoarceti cu bine. asa intentionam, dar hotariti si si cu norocul sa nu le intervina pb si situatii nasoale care sa impiedice participarea am ramas numai 2 motoare - 4 persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 DE AZI INTR-O SAPTAMINA SUNTEM PE DRUM DEJA:) 29 IUNIE PLEACA CLUJUL - 30 BRASOVUL TINETI PUMNII SI SA NE VEDEM CU BINE LA INTOARCERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sf.andrei Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 DE AZI INTR-O SAPTAMINA SUNTEM PE DRUM DEJA:) 29 IUNIE PLEACA CLUJUL - 30 BRASOVUL TINETI PUMNII SI SA NE VEDEM CU BINE LA INTOARCERE Felicitari pentru faptul ca faceti si pe altii sa viseze. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 Felicitari pentru faptul ca faceti si pe altii sa viseze. Drum bun! la anul poate plecam mai multi in alta directie...oriunde numai departe sa fie:) mersi de urare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 respect pt ceea ce vreti sa faceti. Multa bafta si asfalt uscat.Aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Azi am fost la o bere cu bajetii, maine dimineata pleaca. O sa incerc sa va tin la curent cu ce se mai intampla pe drum. BAFTA TIPILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 bafta multa! sa va intoarceti sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate