Sari la conținut

mihaileahu

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dobrogea
  • Carnet moto din
    2019
  • Motocicleta
    BMW R1150R
  • Numar Moto
    pe spate

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mihaileahu's Achievements

  1. Eu am slefuit la mana asta vara cu smirghel P800 in principal si chiar si cu P60 pe unde mai aveam plastic lipit de galerie. Cu autosol sau pasta de slefuit practic doar finisezi. Poza este inainte si dupa
  2. mihaileahu

    Aripi custom

    Super! Si BMW R 80 si Honda Shadow. Abia acum am remarcat bordura la astea doua aripi si m-am uitat mai cu mare atentie, inclusiv pe blog. Poti sa pui poze ceva mai detaliate sa ne clatim ochii? Aripa asta neagra, bordurata e o mare chestie. Super!! La R80 ai vopsit? Spor!
  3. @Marius Boeriu Sibiu: Nu te lasa indus in eroare de postaci . Motocicleta trebuia testata la cumparare si cu asta basta!
  4. Ne pregatim de un nou sezon, cu schimbat discuri frina fata. Am inlocuit si cauciucul spate, la un service, care din pacate nu are scule si de echilibrat. Trebuie sa fac echilibrarea singur se pare! Spor!
  5. Acum 2-3 saptamani incepusera sa lucreze la drum si probabil ca lucrarile avanseaza. Uite colegul Idealbike2018 a pus un video cu drumul lui in Dobrogea si ai Cheile Dobrogei acum 2 saptamini la min. 12 in al doilea clip. Oricum chiar si in stare buna, pe aici circuli in a 2-a, cu ochii la peisaj.
  6. Am cautat recent saiba aia 16x20 Cu sau Al si nu am gasit loco. Asa ca am riscat. Noroc ca nu curge. Dar nu mai risc un schimb de ulei data viitoare! Nu are rost! Am vazut undeva cred si seturi de saibe, pentru toate dopurile. Cele bune!
  7. Frumos ca ne impartasesti asemenea amintiri. Urmarim! Dar poze!! Atit? Scuze te-am intrerupt, ramasesei la peco catre Durankulak!
  8. ... te izolezi social la birou/prietena/amanta/soacra.... Ar fi culmea izolarii, sa te duci de capu tau la soacra!
  9. mihaileahu

    Aripi custom

    "s-a optat pt doua variante distanta de 6,5 cm si 4,5 cm intre aripa si anvelopa, in cele din urma s-a decis coborarea ei.... vom vedea la final. " As alege varianta cu aripa ridicata, adica suportul si aripa la partea de jos la acelasi nivel. Parerea mea. Urmarim evolutia!
  10. mihaileahu

    Aripi custom

    Ne mai arati asa ceva? Ca tare bine arata!!!
  11. Sambata am reusit si eu sa schimb aripa fata. Acum aratam a motocicleta, desi designerul cred ca ofteaza lung! Am mai pus si inaltatoare ghidon. Petrecut citeva ore placute, cu o bere, linga trusa de scule! Cele bune!
  12. Multumesc pentru urari. Sper si eu sa vedem numai latura frumoasa a motociclismului si sa ne bucuram de aceasta pasiune. Nu am experienta si nu-mi permit sa dau sfaturi, dar pot sa spun parerea mea. Sigur ca pe un naked te bate vintul. La peste 30 de grade fara parbriz mergi insa aerisit. Dar nu cu mai mult de 70-80 km/h. Pentru mine e convenabila viteza, am cautat si drumuri virajate, ferite traficului intens. Pozitia in sa pentru mine nu este cea mai convenabila fiind si ceva mai inalt la 1.83 si lung in picioare. Alunecam in fata pe sa peste rezervor din prima zi si am ridicat-o 6 mm de fata(saua). Am rotit si ghidonul destul de mult in fata. Am sa mai ridic saua 10-15 mm cu totul, functie si de inaltatoarele de ghidon. Ma bucur mult ca nu am dureri de coloana cervicala, ceace inseamna ca pozitia este totusi foarte buna. Si da, genunchi sint indoiti, nu foarte tare, dar mergi linistit 1-2 ore neintrerupt. Este pina la urma un roadster. Are valente de scrambler am impresia, dupa ce intri cu polizorul in el! Dar un tourer veritabil nu are cum sa fie! Cele bune!
  13. Multumesc la fel! Nu, nu sint din Constanta. Am ramas peste weekend cu treburi de rezolvat, dar am gasit si ceva timp liber! Cele bune!
  14. Multumesc de urari! Nu! Din pacate, sambata numaram de pe trotuar, motocicletele care treceau prin Mamaia! Au fost 2 zile superbe pe litoral, dar din pacate, nu pe 2 roti pentru mine! Cele bune!
×
×
  • Creează nouă...