Sari la conținut

IceCube

Super Membru
  • Număr conținut

    2.183
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de IceCube

  1. Salut! Donez un capac monopost pentru Hayabusa Gen 1. Daca doreste cineva.. ridicare din Bucuresti (sector 6). Am primit un mesaj privat, momentan rezervat. L-am dat astazi. Incerc sa ajung pe la ai mei, cred ca mai am niste suporti de cutii laterale.. revin pe topic.
  2. Salut, Daca mai e cineva interesat, plec si eu dar cu media de 100km/h (moto mica), Bucuresti - Brasov - Lepsa si intoarcere prin Focsani.
  3. Salutare, Caut de ceva timp un R1200GS, in afara de Olx si prezentul forum, pe unde imi recomandati sa ma mai holbez? Bugetul este undeva pe la 11500E, cer prea multe daca vreau sa fie >2016 si <30k km?
  4. Multam de raspuns! Acum sa vad daca gasesc ceva si daca primesc ok de la seful A plecat de la mine, am zis ca vreau Africa Twin, intre timp mi-a cam facut cu ochiu zx10, mi-am adus aminte ca am mers pe a unui amic si mi-a placut, zici ca era 600, iar design-ul imi place mult, mai mult ca hidosenia asta noua, cel putin in poze..
  5. Slaba activitatea pe aici! Ceva pareri de modelul 2011–2015? Imi place foarte mult design-ul si duc niste lupte interioare, daca sa trec pe touring sau sa iau un zx10
  6. Salutare! Avem posesori de BMW F900XR pe aici? M-ar ajuta cateva pareri la cald de la cineva care a apucat sa bage km cu acest model. Cheers!
  7. Bună seara, aici este clubul nostalgicilor? – Da, dar nu mai e ce-a fost...
  8. Multumesc! Asa am luat-o de la @RoC - poate mai tine el minte de unde l-a cumparat/ce model este.
  9. Salutare! Am scos si eu busica la plimbare, finally Daca tot a fost prin service, cu ocazia asta i-am dat o vopsea noua, pentru ca vechea vopsea gri mat sarea foarte usor de la pietricele. I-am schimbat si ledurile din bord, 29 de lipituri mai tarziu arata cam asa: Cheers!
  10. Eu de vreo 13 ani tot cumpar de la ei, nu stiu ce se tot bate subiectul DOT-ului. Oamenii au rulaj, asta inseamna ca le vin mereu anvelope de abia produse, probabil pentru dimensiuni sau modele mai ciudate sa existe DOT mai vechi, dar chiar si asa, daca are 1-2 ani vechime dar a fost tinut in depozit in conditii ok, nu vad nicio problema.
  11. salutare! Eu am avut un set SMH5 si n-am fost multumit de ele, se intrerupeau dupa 3 luni iar dupa nici 1 an s-au intrerupt firele. Service-ul a fost de toata jena. Ce recomandati pentru Shoei GT Air?
  12. Salutare, Cum e cu cazarea, mai sunt locuri disponibile in pensiune?
  13. Dar de ce dai cu ulei de transmisie in loc de spray DE LANT, e mai bun, e mai ieftin, e mai la moda, de hipstareala, care-i treaba? Eu chiar sunt curios.
  14. Salut, Principalele bube: - se fisureaza cadrul in dreapta sub rezervor, pe sudura, aici trebuie sa verifici foarte atent sa nu fi fost deja reparat(prost) - franele sunt destul de slabe, daca pui pompa radiala + furtune racing se mai rezolva, dar nu de tot (etrierii rezolva problema) - chestii mai putin importante: se rup clipsurile de la carene f usor iar daca ai cazut, o rezolvi doar daca cumperi altele, altfel nu mai sta linie In rest, motocicleta e super misto si ti-o recomand, daca gasesti una in mintile ei LE: nu am auzit de niciun zx10 2004-2005 sa aiba probleme la cutie, la zx6 in schimb, da. Bafta!
  15. Si eu am vreo 10 ani de cand iau de la el cauciucuri, in ultima vreme n-am mai luat atat de multe seturi, dar mereu cand am sunat mi-au zis daca este pe stoc sau cat dureaza daca nu este pe stoc. Montajul a fost ok de fiecare data, nu mi-a zgariat jantele (de abia vopsite) si a facut si echilibrare. Eu ii recomand, Victor e baiat ok.
  16. Ziceai ceva mai sus de mizerie in rezervor, banuiesc te refereai la rugina.. daca stiai despre problema asta, nu inteleg de ce ii mai cureti carburatoarele, primul lucru pe care trebuie sa-l faci: indepartarea totala a mizeriei din rezervor + tratare sau inlocuire.
  17. Moralistilor, de fiecare data cand treceti peste 50 km/h in oras sa va ganditi la accidentul asta si cum l-ati blamat, nu ii iau apararea, nu il cunosc, dar in ultima vreme pe orice topic intru, majoritatea sunt pe principiu "sa moara capra vecinului". Daca chiar va intereseaza aspectele legate de sanatatea lui X sau Y pentru ca merg prea tare, ia mergeti voi in piata Victoriei (aici poate fi orice loc unde gasiti motociclisti) si sa ii invatati pe slabanii aia cum sa conduca prudent, explicati-le riscurile, aratati-le cum sa se bucure de viata pe motocicleta.
  18. Salutare, Facusi topicul asta acum multi ani si acum uitandu-ma dupa alta motoreta, parca ma bate gandul la un zx10. Ma actualizeaza cineva cu ce s-a mai intamplat? Eu am avut modelul 2004-2005, as vrea sa cumpar una in buget de 5000-6000E. Ce recomandati? Bafta!
  19. Salutare, Din cauza unui eveniment rutier nefericit, o sa vand cutiile laterale Corbin de pe Busa mea. Acestea au tapiterie interioara, se pot inchide cu cheia si se potrivesc perfect pe forma motocicletei. Eu le-am folosit pe Hayabusa 2007 dar cred ca se potrivesc pe toate modelele generatia 1 (99-07) La pret inca nu m-am gandit, daca se gaseste cineva interesat, discutam si negociem.
  20. Eu schimbasem pompa, aveam o pompa Nissin radiala dar tot aveam frana cam moale. Tot de la etrieri auzisem si eu ca e buba, anyway, o pompa radiala mai mare poate aduce imbunatatiri pe franare. LE: Nu ma baga in seama, acum am vazut ca te referi la 2006-2007, eu am avut modelul 2004-2005
  21. Salutare, @mariucojo Am facut acum cateva poze: La pret ne intelegem, ma gandeam la jumatate din pretul lor de noi. Am si cheia pe undeva prin casa @smok3 foarte frumoase cutiile, sa le umpli de cat mai multe ori la cat mai multe drumuri
  22. salut, daca intereseaza pe cineva suporti de genti laterale pentru hayabusa <=2007, let me know @smok3 zicea ca sunt sw-motech
×
×
  • Creează nouă...