Sari la conținut

Petru Moldovan

Moderatori
  • Număr conținut

    2.999
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Petru Moldovan

  1. Mi-am luat și eu acum circa o lună un MP3 500ie LT Sport ABS. Are pedală de frână, e omologat ca triciclu și poate fi condus cu B-ul (deși eu am numai A). Se comportă exact ca o motocicletă grea (260kG), încă mai fac exerciții la luat curbe strânse în oraș, și frânează excelent cu manetele (pedala aia e derutantă că nu frânează atât de tare ca manetele și ai ca începător pe MP3 tendința să o iei spre dreapta când o calci). Are și marele avantaj că nu trebuie să o ții de coarne cănd stai pe loc: îi blochezi înclinarea ghidonului și eventual pui frâna de parcare după care stai liniștit ca pe scaun ca pe budă
  2. Sincer nu inteleg de ce aceasta postare apare la acidente. E de fapt auto-accidentare...
  3. Confirm, sunt doua evenimente diferite, primul e la monumentul Asenestilor in oras langa muzeu pe peninsula si costa 20Lv + 5Lv camparea (am invitatie pe FB de la Tsvetan Tsanev care e ceva sefutz pe la clubul ala si am vazut un afis referitor la eveniment pe usa barului Rocka Rolla acolo in VT alaltaieri), al doilea e sigur in padurea Svetla Gora ca de obicei si aici am confirmare sigura de la Todor Rashkov care e vice-presedinte pe la Bad Company. Eu vreau sa merg la amndoua, si la primul ma gandesc sa stau la hotel si sa vad cum e sa te matolesti la Rocka Rolla...
  4. Exista amandoua. Am vazut sambata afis cu Uriah Heep si Old Bastards in intrarea in barul Rocka Rolla din Veliko Tarnovo si am primit invitatie de la unul din membrii clubului respectiv pe FB (Tsvetan Tsanev) si aici e mai bine sa-ti faci rezervare la hotel, si am confirmare sigura pe FB de la Todor Rashkov (vice-presedinte la Bad Company) ca se tine si corturareala din padurea Svetla Gora.
  5. Nu tin neaparat sa merg cu cineva maine la Veliko Tarnovo, vroiam sa va atrag atentia ca se poate face ceva variatie pentru cei prea plictisiti de acest traseu: in Polikrayste, inainte de bezinarie cu 100m se ia spre Elena, se merge prin Parvomaytzi (1 Mai) si in Gorna Oryahoitza cand apare indicator de Veliko Tarnovo (intersectie in T, poate fi ratata doar de idioti) se face dreapta si dupa 3km de serpentine se ajunge sub podul de la cetate.
  6. Se poate caza la Evropa sau in continuare doar in locuri scumpe cu all-inclusive si mancare fara gust de genul Azalia?
  7. Nu procurorul, ci judecatorul, si tot asa "pe surse" am inteles ca s-a aprobat de judecator pentru 29 de zile (dupa 3 dimineata). Probabil stirea o sa apara oficial luni. Deci aici avem stiri pozitive. Si asa in mare nu inteleg e ce ar trebuim sa fim atat de religiosi. Nu a dat domnul, ci s-a intamplat ca niste politisti sa-l prinda pe tampitul ala, si asta nu e neaparat facerea Domnlui ci mai degraba transoformarea Politiei care dormea de obicei intr-un organ respnsabil care s-a apucat de bagat infractori la bulau. Bine, sper ca transformarea lor sa fie ireversibila si sa fie valabila la toti.
  8. Era un raspuns la "asta trebuie prins si bagat in puscarie", se pare ca s-a rezolvat treaba, a fost bagat in puscarie macar pentru un timp din ce am inteles eu. Politia l-a prins si iI-a pus catuse, procurorul a semnat cererea sa-l tina la racoare macar 29 de zile, in rest nu stiu ce a zis judecatorul dar am o banuiala ca nu a zis nu...
  9. Am aflat "pe surse" ca soferul a fost incatusat vineri la 14.30 si a fost propus pentru arestare, masina s-a gasit si ea tot vineri..
  10. Daca cineva se da pe Busa de 3 ani nu vad de ce n-ar stapani dihania bine. Deci eu zic ca a calcat pe bec atunci, nu ca n-ar fi stiut sa mearga pe chestia aia.
  11. N-am apucat sa vad postul, desi am bifat iar obiectivul azi. Oricum nu avea rost sa mergem impreuna ca nu se potrivesc motoarele.
  12. Nu trebuie sa porti neaparat cizme moto, pentru viteze normale in oras, niste genunchiere de endure sunt OK.
  13. Offtopic: Extremele pleaca la plimbare, am pus piciorul in prag si nu numai eu (au fost sterse tampenii nu numai de mine). Nu mai postati tampenii aici daca vreti sa mai postai iarna asta... Ontopic: Apropos, ce mai face doamna?
  14. Repet, incetati cu porcaiala sau dracu va ia cand o sa ma plictisesc in weekend in fata calculatorului. O zi tai Bulgaria, cealalta zi va tai pe voi. Si de data asta nu glumesc. Sa va asteptati la pauza la postat cam pana prin ianuarie unii dintre voi, ca prea ati luat-o prin balarii pe subiectul asta.
  15. Sunt total de acord cu ce ai postat tu pe aici.
  16. Offtopic: Mai terminate cu prostiile. Saptamana asta mai e vreme buna de motociclit, dar daca nu incetati dupa ce ma mut definitiv la tastatura o sa blochez topicul si o sa va ard pe toti care ati spus prostii pe aici. Si o sa va ard cu ban pe 3 luni.Adica toata iarna nu o sa mai puteti sa spuneti nimic si nici sa va dati pe ,motocicleta in caz ca posedati asa ceva... Ontopic: Ce mai face doamna felina?
  17. Sa inteleg ca e cat de cat bine?
  18. Ma gandeam ca ar trebui sa fac curat aici si pana la urma vad ca lucrurile se regleaza de la sine si nu prea mai e nevoie de moderare pe aici, pentru ca lucrurile se regleaza de la sine. Vad din nou un post care spune practic ca sunt trei tabere: 1) Motociclisti talibani: Pe scurt discursul e "Sa-i f.t in gura de conservari ca nu se asigura calumea desi eu aveam numai 120km/h in localitate"; 2) Automobilisti talibani. Pe scurt dicursul e "M-am asigurat de doua ori dar habar n-am de unde a aparut ala cu motorul, cred ca era un OZN sau asa ceva..." 3) Aia care au si A si B pe permis: "Ca motociclist o las mai moale in localitate macar si ca automobilist ma uit in oglinzi ca poate un motociclist sau scuterist sau biciclist si nu vreau sa-l iau in oglinzi". Eu zic ca e bine sa o dam pe la mijloc: motociclistii sa mearga prudent si incetisor si pe idea ca nimeni nu le da prioritate pentru ca nu ii vad si automobilistii sa beleasca ochii in oglinzi si sa semnalizeze cand vor sa schimbe directia de mers.
  19. Eu vad in poza ta o linie continua cam stearsa un pic in spatele calcaielor politistului.Sau e marginea betonului?
  20. Am vazut azi stirea:s-au atins acolo 3 insi, 2 au picat si unul i-a trecut peste gat cu motorul. urat accident...
  21. Cred ca e vorba de acidentul relatat aici si pare sa fi ajuns deja la 2 morti.
  22. Am halta in program acolo la intoarcerea din Primorsko, program complet cu 2 nopti de corturarit.
  23. Subscriu. Anul trecut am facut Gurkovo-Nova Zagora din greseala (mi-am pus way-point Nova Zagora in GPS ca asa credeam eu ca trebuie) si drumul ala e o porcarie cu nenumarate gropi la umbra partiala (astfel incat nu poti sa stii daca e groapa sau umbra de creanga) si chiar bucati de drum pavat cu pietre cu zeci de ani in urma. Dar Gurkovo - Kazanlak e perfect (testat de mine in iunie 2012 la intrunirea de la Kazanlak).
  24. e vorba de virusare pana la "varna ", veliko, de astea de unde a auzi meltennul roman ca in Sinermorets sau ..tzareo, slaba miscare si bien ca e asa. un prieten drag mi a explicat ca mai bine nu mai "imprastii" cand dau delocuri faine ca se manelizeaza, :)si asa fac Divulg aici ca merg iar peste 3-4 saptamani la Primorsko - o statiune specializata pe cehi, ieftina si libera de manele. Bine, trebuie sa stii ceva cuvinte bulgaresti sau cehesti ca altfel nu pricepi ce scrie in meniu. Sinemoretz pare OK la prima vedere dar in rest sucks - e pe o fundatura unde se ajunge pe un drum pe jumatate rupt. Pana in Ahtopol inca e drum european.
×
×
  • Creează nouă...