Sari la conținut

bunu

Membru
  • Număr conținut

    466
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bunu

  1. bunu

    Acte MZ 175

    Carte tehnica ,talon nou,financiar.Pret negociabil.0725934947
  2. Feldmaresale ,specifica cui ai facut urarea.Se poate crede l-ai periat pe sefu.
  3. Nu stiu daca-i locul aici.Cumpar mansoane cauciuc scarite spate.Noi sau in stare foarte buna.Cumpar stop integral (suport si geam) nou,nos in stare foarte buna.0725934947 Mobra 50 S
  4. Sa stii ca nici PE nu vobleaza cu doua persoane.Pe solo e mai nasol.In ce priveste viteza sa nu-mi spui ca ai inceput sa mergi cu viteza legal.
  5. 18.000 E. Omu cu trompetele vad ca nu mai zice nimic. Da si tu niste detalii despre mobra.Gen nr km ,an fabricatie,culoare,stare,etc.
  6. Copii motociclistului mort au contactat un avocat si vor intenta proces firmei cu pricina.E de durata dar vinovatii vor fi pedepsiti.Probabil voi fi citat ca martor.Ma voi duce.
  7. Sa vezi cand te scurgi cu masina salvarii pana la spital.Si sa vezi mare senzatie cand iti smulge bandajul de pe ambele maini fix la ora 10 dimineata timp de trei saptamani..Si multe alte distractii d-astea pentru sau datorita unui nenorocict de voblaj.Stiu ce spun.
  8. Sa se odihneasca in pace.Rog pe rude sa ma contacteze la 0725934947.Ciminalii trebuiesc pedepsiti.N-au invatat nimic nici din moarte lui Gigina si probabil nu vor invata nici din moarte lui Posa. » Post actualizat in 07 Nov 2018 10:28 Numerele publicate de Nicule nu raspund.Astept sa fiu contactat .
  9. Va fi ajutat de AMR.Bineinteles daca va dori.
  10. In ultima poza se vad doreii venind repede cu panouri de avertizare.Asa ca atentie mare la Dorel.
  11. Cu scuze de intarziere si indemn la pace.Pis.
  12. Camaradul Posa de 69 anisori,posesor de permis numai categoria A si conducator al unui scuter de capacitate mai mare care pe Bdul Iriceanu Ion a intrat direct si s-a accidentat ,intr-o gramada de asfalt varsata cu nesimtire de Dorei, ocupand complet banda 1.Omu s-a accidentat destul de rau si a fost luat cu salvarea.Am deschis un topic pa accidente.Mai am de pus pozele.
  13. Nu e "mosu".Constantin are 79 nu 69. » Post actualizat in 31 Oct 2018 14:49 La fel ca si tine am gandit si eu.Pursisimplu la acea ora era un soare puternic si direct in ochi.Deci e scuzabil. » Post actualizat in 31 Oct 2018 14:51 Posa ,veteranul nostru are permis numai AAAAAA.Asta pasiune.
  14. Un domn ,venerabil la 69 ani venea linistit pe Bd Iriceanu Ion.Sensul de mers dinspre Sos.Oltanitei.La intersectia cu str.Bacalbasa,nume blestemat,o firma de asfaltari a varsat o basculanta cu asfalt ocupand intrega banda 1 bineinteles fara nicio semnalizare.Venerabilul care se numeste Posa venind pe prima banda si cu soarele in ochi nu a vazut gramada de asfalt si a intrat in plin in ea.A cazut si s-a ranit la clavicula dupa care a fost luat de salvare..Motociclistul conducea un scuter de cilindree mai mare cu nr.B 56 KKd.In timp ce stateam de vorba cu politistul motociclist despre accident oamenii de la firma au adus repede 2 panouri de semnalizare a pericolului.Daca motociclistul va dori sa -si recupereze pagubele ii stau la dispozitie cu fotografii.Nu am pus foto pentru ca nu gasesc cablu respectiv.Deci voi reveni cu poze.
  15. bunu

    manet

    De vanzare un Manet in stare proasta .Pretul ca atare.500 ron.Amanunte la tl 0725934947. » Post actualizat in 22 Sep 2018 06:53 Cornele dupa ce bei sampania dopurile sunt numai bune pt ambreiajul tau.Dkw-ul meu functoneaza de 2000 km cu asa ceva.Trebuie numai sa-ti pui la munca imaginatia.Bafta.
  16. Constantin e un dulce ca de obicei.Am avut parte de aventuri.Motor dat la reparat in primavara,nemers anul asta ,a murit dupa nici un km.Dat la reparat la "prieteni".Drept urmare am cumparat degraba un motor modern de 60 cp americanesc.Mercury.Asaca cum ma lasa spatele mai fac odata invitatia.Scuze de cacofonie.
  17. Vineri la 11 am la prima benzinarie dupa sina de cale ferata de la Progresu.Toate bune.
  18. Vineri saptamana asta se preconizeaza o iesire pe Dunare.Cred ca vom merge in amonte.Toti barcagii sunt si motociclisti.Cei ce nu au barca si doresc sa mearga sa dea de veste aici.
  19. Bravo dom Costica.Daca mai iesi pe Dunare da un tl.Vin si eu.Din pacate intru pe Motociclism dinceince mai rar. Pe unde ai fost e o frumusete si o liniste de rai.Ma bucur mult pentru tine.
  20. Da numa vezi ca atelierul e in Bucuresti.Tre sa tii cont de asta.
  21. Aurel slefuitorul de acolo.0766587845.Suni omu si-ti explica el cum ajungi acolo.Toba mea si cotul au iesit excelente.Pret cu inca doua manete de motor de barca 230 lei.
  22. La Bucuresti pe Vulturilor sau Vultureni.Nu stiu exact.Toata lumea se plange ca fac treaba proasta.Eu am cromat la ei cotul de la evacuare de DKW 125.Dupa ani si ani si multi km facuti inca arata bine.O sa pun o poza cu esapamentul crpmat.
  23. Ce mah ma vrei decedat?Eu oricum am dat la cromat vechiul esapament.Da nu strica unu nou.
  24. Asa cum zice si titlul cumpar toba pentru Mobra 50 S completa si cu cot cu nipluri.Numai noi nefolosite.0725934947.
×
×
  • Creează nouă...