Sari la conținut

DariGeo

EX+
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DariGeo

  1. Nu e vorba de nici un "spulberat din spate".Daca nu aveti informatii corecte (sau nu sunteti siguri ca le aveti) nu deschideti topicur de-a plua mai ales pe tema asta. Dumnezeu sa-l aiba in paza Lui! Condoleante familiei!
  2. DariGeo

    BURSA LOCALA

    Salutare! Sunt din Cluj si as avea nevoie de baia de ulei (mai exact capacul din partea stanga al bai de ulei cel cu surubul de golire) Daca vrei sa imi dai pesa respectiva anunta-ma te rog pe forum sau la 0742020275 si spune-mi si un pret. Mersi! Darius Salutare!!! http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-165465.html Asfalt uscat!!!
  3. Salutare!!! http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-165465.html Asfalt uscat!!!
  4. Salutare! Din pacate sunt nevoit sa scriu si eu pe acest topic. Sper ca am reusit sa las aici si CV-ul meu. Daca cineva are ceva post disponibil si crede ca sunt persoana potrivita , l-as ruga sa ma contacteze. Multumesc ! Darius. Asfalt uscat! CURRICULUM_VITAE.doc
  5. DariGeo

    Hai La O Plimbare !

    Yzule , imi pare sincer rau sa aud ca ai facut cunostinta cu asfaltul dar ma bucur ca nu ai patit nimic. "Fierul" se indreapta , noi sa fim sanatosi(ca boala vine )! Sanatate maxima si spor la reparat!
  6. DariGeo

    BURSA LOCALA

    asa e cum zici tu dar nu tot timpul te poti lua dupa marimi. Uneori mai merge si pe incercate(am vazut pe capul meu asta) PS: casca nr 13: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-165465.html
  7. DariGeo

    BURSA LOCALA

    Salutare! Vand casti: NOLAN 2 bucati( 350 RON bucata) pe rosu marimea xs, pe albastru marimea s; UVEX(400 RON) marimea xs; GREX(325 RON) marimea L; GERMOT(200 RON) marimea M. Castile sunt noi cu folia pe viziera (nu au fost folosite niciodata) Numere de contact 0742020275 sau 0766524330 sau aici pe forum. Scuze! M-am incurcat in stiinta. Casca(poza) numarul 13 e 1400 euroi . Detalii la primul nr de telefon
  8. M-as baga si eu daca imi permite timpul si sper sa imi permita. Doar sa anuntati din timp. Deci suntem 4 din Cj
  9. Salutare! Unde as putea gasi oare cateca piulite din acelea cu care se prind carenele in partea din fata sub far(din alea de cauciuc cu piulita incastrata in caucius) ca mi-am cam rupt vreo 3 Mersi Asfalt uscat si sa me vedem la Bikes on Ice
  10. Salutare! Acum am descoperit si eu acest topic si ma bucur ca exista. Sper ca oamenii pe aici sunt seriosi si nu se cearta ca si pe alte sectiuni. Asta e calutul meu si deocamdata nu am nici o problema. Tocmai i-am facut revizia totala pt sezonul 2009! Asfalt uscat tuturor!!!
  11. DariGeo

    Hai La O Plimbare !

    Voi fi si eu acolo daca imi rezolv problema cu rabinetul de la rezervor care imi cam picura bine . Nu am gasit inca o-ring care sa fie bun. Sper sa rezolv problema dimineatza.Daca nu distractie faina.
  12. DariGeo

    BURSA LOCALA

    Mai "fratioare" !Daca inca nu ai inrteles termenii si limbajul de pe acest topic "stai acasa" .Eu oricum aveam de gand sa iti spun de multa vreme treaba asta si pt alte posturi de ale tale de pana acum. Daca ai nelamuriri cauta-ma pe PM.E mai bine sa nu mai dezvolt subiectul.Hai noroc. Asfalt uscat tuturor motociclistilor!
  13. DariGeo

    BURSA LOCALA

    Salutare! Pe pagina 5 in acest topic am postat poza unei geci de piele pe care as indoi-o dar m-ar interesa si schimbul tau cu protectia . Geaca a fost a mea si e de chopper. Am schimbat genul de motor si de aceea o dau. Asfalt uscat si numai bine!!!
  14. DariGeo

    Poze

    A sosit vremea sa imi schimb si eu calul. Am inceput cu o iapa(manzutz) dar acum am luat un armasar .Asta e calul meu.(sper sa se vada si poza)
  15. DariGeo

    BURSA LOCALA

    Salutare!Am si eu de indoit una alta... De exemplu 3 perechi de pantaloni de piele marimea 38(2 dintre ele si una mai mare putin), o geaca de piele pt chopperisti , o pereche de cizme piele (de pe louis) tot de chopper marimea 39/40 si o casca gen nazi cu tot cu ochelari (louis) purtata in 2 ture.Incerc sa pun si ceva poze. Sper sa reusesc. Da! Se pare ca am reusit! Acum sa vorbim putin si de finante Geaca ar fi cam 151 lei(RON); casca ar fi cam 131 lei(RON) , iar cizmele ar fi cam 150 lei(RON).Normal ca toate sunt PUTINTEL negociabile. Am facut preturile in functie de Louis(puteti sa va uitati) Pt cei interesati:0742020275 sau dghemes@yahoo.com , ori aici pe forum. Numai bine si asfalt uscat tuturor!!!
  16. Ba "motociclistule" , tu te-ai gandit inainte sa scrii postul asta? Mi-e scarba de unul ca tine si decat sa am tovaras de drum un asa fenomen mai bine merg singur toata viata. oricum sa fi sanatos si sa ai si tu MA BIKERE asfalt uscat
  17. aici avem un nenorocit frustrat care a reusit sa fie angajat in politie cine stie cum si cit a dat ca sa ajunga in sistem , a incercat sa fie rambo de hirlau si care cu siguranta nu va fi iubit de adevaratii politisti . si acesti adevarati politisti, cam care e procentajul lor aici in Romania? Dupa parerea mea cam 90% sunt niste "nenorociti frustrati" care au pus mana pe "ciolan" si se cred mai presus de lege. Respecte ADEVARATILOR politisti dar din pacate sunt pe cale de disparitie. Insanatosire grabnica celui accidentat si rusine tuturor politistilor(bikeri ori nu) care ii tin partea nenorocitului aluia Sper sincer sa se faca dreptate in acest caz pt ca deja s-a intins prea tare coarda.
  18. DariGeo

    Accident

    Nu vroiam sa ma bag in discutii! Am citit tot de pe acest topic, recuperere usoara si rapida tuturor. Motivul pt care am scris este remarca lui 'claudiu nx'. Nu sunt eu expert in mersul pe 2 roti, sunt incepator, nu am decat vreo 10000km dar in locul tau nu as face comentarii de genul atata vreme cat nici macar nu as detine categoria a (cum esti tu). Sper sa nu te superi pe mine si daca o faci ata ete. Asfalt uscat si recuperare rapida la toata lumea.
  19. DariGeo

    Hai La O Plimbare !

    A fost chiar ok! Nu am fost cu voi(ei) dar am mers si eu azi cam 4 ore pe motor si desi a si picurat uneori a fost cat de cat ok.Multumesc cu aceasta ocazie celui care e ''raspunzator'' pt iesirea mea de azi. Dau o bere Arbitrule Asfalt uscat !!!
  20. DariGeo

    Scoala Soferi...

    pe bandit de 400 Scoala de soferi pe mobra de 400? parerea mea. Poate gresesc.......... Asfalt uscat!!!
  21. nu pot sa cred !!! cata inconstienta poate exista in "anumite bucati de carne"(pt ca astia nu sunt oameni) D-zeu sa-i aibe in grija Lui!!!Macar acolo unde sunt acum nu mai au de-a face cu conserve; sunt doar motociclisti.
×
×
  • Creează nouă...