Sari la conținut

drg

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007

drg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Asa arata o cerere pt "certificatul" sufletului. Ciudata exprimarea pt data primei inmatriculari, dar asta e. De remarcat, se declara ce rulaj are vehiculul (are, in momentul in care se face cererea).
  2. E adevarat ce spui. Asa se intampla. Nu mi.e clar, daca platesti tva (pt ca are sub 6000km), il poti recupera din tara de origine (IT in exemplul de mai sus)? Macar in teorie? Inca ceva - cand ceri "certigicatul" de tva de la anaf, declari cati km are in bord. Stie careva exact ce scrie in cererea/ declaratia aia?
  3. Vreo 25k km; asta e scris in bord. Parghia din capatul de jos al cablului de ambreiaj pare montata corect. Am verificat ieri: cu cablul scos are exact cat scrie in manual - e o distanta acolo. Cel putin eu zic ca e corect cum e.
  4. Multumesc Andrei. Exact asta ma gadeam sa incerc maine. Am citit pe forumuri ca e normal ca ambreiajul sa "traga" putin daca esti in viteza chiar si cu maneta apasata la maxim - daca ai mobra pe cricul central, roata se invarte usor; asta e din cauza ca ambreiajul e in ulei, iar placile sunt antrenate intre ele prin ulei; cineva spunea ca daca accelerezi (in viteza si cu maneta de ambreiajul apasata) se strica cuplarea asta prin ulei iar roata incetineste sau se opreste. Fenomenul ar fi mai vizibil cand uleiul e rece, si deci mai dens. Totusi, eu am problema cu iesitul din treapta intai cand uleiul e cald; cand e rece merge bine. O sa incerc maine cu acceleratul.
  5. Salut. Am si eu problema asta, la un Dakar din 2007. Pe scurt, cand motorul e rece schimba foarte bine. Dupa ce merg putin cu el, daca ma opresc pe loc, nu mai iese in neutru (de fapt iese foarte foarte greu). Am incercat sa o misc inainte inapoi... fara succes. Am reglat cablul, am reglat intinderea lantului, am schimbat uleiul (Castrol Power 1 4T 15w50), tot la fel. Daca opresc motorul trece in neutru foarte usor. Iese relativ usor si cu motorul cald, dar pe cricul central (de aici ideea cu reglatul lantului). Ceva idei?
  6. Salut, Am un parbriz inalt de Dakar, 4 suruburi, culoare neagra, si as vrea sa-l schimb cu unul clar/transparent, tot de dakar. Exista vreun doritor? Merci.
  7. Au poti sa le trimiti si mail. Daca intri la help, ai undeva "ask for quotation" sau ceva. Scrie acolo ce vrei, cu cat mai multe detalii, si or sa-ti raspunda. Un far de Dakar twin spark (2007) stiti pe unde pot sa gasesc? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...