Sari la conținut

Baxxter

Super Membru
  • Număr conținut

    2.273
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Baxxter

  1. Lasa ca nici GR sau TR nu sunt de lepadat.
  2. Stryker 1300 cmc, Raider 1900 cmc. Diferenta mare la cuplu, Raider are aproape dublu. De asemenea Raider are dublu disc frana fata, spre deosebire de Stryker care are un singur disc. Stryker e mai usoara cu vreo 40 de kg.
  3. Daca vrei sa umbli prin oras, dintre Yamaha cea mai ok ar fi Stryker-ul pentu ca are racire pe lichid. Celelalte 2 modele menionate sunt air cooled, deci fierbi ouale. Eu am Voyager si confirm, nu merg cu el in oras. Prea mare si greu. Pentru oras am un Suzuki Savage de 650.
  4. Baxxter

    Down Case

    Nu e bun, nu incap 4 casti in el. Si nu stii cand ai nevoie sa ai 4 casti la tine.
  5. Baxxter

    Down Case

    Montati un topcase si in fata si se rezolva cu sarcina pe roata fata. Sau macar un portbagaj, ceva, cum sunt scuterele astea utilitare. Ia uite ce frumusete:
  6. Cu POR il faci la Zdriki, daca esti din Bucuresti. Daca nu, il cauti pe FB si vorbesti cu el daca este vreo varianta.
  7. Parintii tai au dreptate. Marea majoritate a motociclistilor au avut cel putin o perioada cand au fost teribilisti. Donatori de organe nu suntem toti. Sfat: ia B-ul, obisnuieste-te cu traficul si apoi ia-ti motocicleta. Oricum motociclimul e un moft scump.
  8. Spune si cum se schimbau segmenții pe marginea drumului. Operație de rutină, orice mobrist serios avea la el bujii si segmenți de schimb. Și scule.
  9. Pai e cel mai simplu. Daca vii la mine acasa si nu-ti place ca imi put picioarele, te duci frumos inapoi de unde ai venit ca poate acolo ai parfum de trandafiri.
  10. Pentru unele. Pentru celelalte raman in continuare burtosii cu par pe spate.
  11. Pe de alta parte, cui nu-i place traficul din Bucuresti se poate muta linistit inapoi in localitatea de bastina.
  12. Poate gasesti ceva pe aici. Foarte seriosi, livreaza in Romania. Am luat de multe ori de la ei. https://oldtimergarage.eu/gb/
  13. Am vazut o propunere de genul acesta pe FB, dar nu am dat importanta. Cauta pe acolo, fie in Motociclism fie in Suflete pe Doua Roti.
  14. Nici motocicleta nu trebuie daca nu este folosita pe drumurile publice.
  15. Motocicleta mea actuala, Kawasaki Vulcan Voyager de 1700. Am cautat-o exact pentru pozitia ca pe scuter, cea mai confortabila pozitie in care am stat vreodata pe 2 roti. Ca fapt divers, cu Kawa am facut anul acesta o plimabarica scurta pana in GIbraltar, ca antrenament pentru Nordkapp la anul.
  16. Pentru ca sunt in aceeasi oala: motocliclu L2E. Clar doliu. Cine ii mai aranjeaza ei plasticele acum? Clar. In 2020 am fost toti in arest.
  17. Adică după mintea ta e vina copilului de 17 ani ca a luat bătaie așa?
  18. Ai seria motorului vechi trecuta in carte? Intreb pentru ca mai sunt norocosi (am fost si eu la un moment dat, la un Renault) carora nu au putut citi seria la RAR si au trecut la observatii "fara serie motor".
  19. Banuiesc ca este o chinezarie de 49 cmc, deci slabe sanse de COC. Probabil dupa alti 2 ani de stat sub prelata in gradina, de data asta in Bucuresti, il vei vinde pe Olx fara acte.
  20. Tu chiar vrei sa ieși la pensie cu Mițubișa aia
  21. Goldwing, Voyager, Venture, Road Glide, Street Glide si altele asemenea care au efectiv fotoliu in spate. Mari, grele, confortabile la superlativ. Google it ca sa vezi despre ce vorbesc.
  22. Baxxter

    Mici iesiri 2022

    Soluția la îndemână e un cort si un sac de dormit, prinse cu plasă de topcase. Dar nah, e mai nostim sa reinventăm rulota moto. Sau ce o dori OP sa inventeze.
×
×
  • Creează nouă...