Sari la conținut

cus

Membru
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cus

  1. cus

    cazatura pe colentina

    Cel mai misto e sa ai ABS si sa nu se mai blocheze nici o roata
  2. Eu am un deauville NT700,adica modelul nou de deauville,e din 2007 si are si ABS.E un motor foarte fiabil si prietenos,foarte manevrabil ,gentile nu te incomodeaza in oras deloc mai ales daca nu faci slalom,sunt ultra utile,e cuminte si foarte comod la drum lung sau pentru naveta .Nu e un de motor alergat cu el ci e un tourer de clasa medie . Saua e la o inaltime buna pt mine,ating cam cu 1/2 de talpa cu ambele picioare.E grea,are 256 kg la gol,la viteze f mici simti chestia asta dar odata ce accelerezi devine ultra manevrabila .ABS-ul face toti banii,nu imi mai cumpar moto fara ABS niciodata.Modelul nou are 10cp in plus,un bord mult mai misto ,are si computer de bord cu consum,are toba de inox(modelul de 650 are o problema mare cu rugina la toba),parbrizul este reglabil,dar vibreaza nitel mai mult decat modelul de 650.Parerea mea e sa iei Deauville daca vrei sa-l folosesti pentru ce ai zis,e exact ce ai nevoie.Eu am trecut de la un cruiser categorie grea la Deauville si sunt f multumit.Momentan il am la vanzare pentru ca am de rezolvat ceva probleme dar daca nu se va vinde nu regret deloc ca raman cu el,e un motor excelent.
  3. cus

    Seara Blestemata

    Rahaturile alea de refugii de pe timisoara ,cine masa a proiectat asemenea cacaturi care apar brusc in banda de circulatie ,te pot surprinde extrem de usor daca ai masina in fata si mai ales daca e una mare care acopera tot ,era sa mi-o fur de mai multe ori in acelasi mod si cu masina si cu motoru pe acolo cu toate ca mai trecusem prin zona dar nu des, asa ca uitam mereu de ele si cind brusc masina din fata mea vira dreapta sa acoleasca porcaria,hop aparea ditamai refugiul la 2 m in fata,cineva mai devreme a facut o schema buna a porcariei de acolo.Baiatul a murit nevinovat din cauza unor proiectanti timpiti si a unor directori timpiti care au semnat si platit pentru executia unor asemenea aberatii de refugii.Daca nu stii zona risti sa patesti la fel oricit de incet si prudent ai merge.Sunt sigur ca nu avea mare viteza,motorul respectiv e micut si nu alearga ,accelereaza mai greu si e ultra safe pentru incepatori,accidente mortale cu asa ceva sunt ff rare. RIP si mare pacat ca era foarte tanar...
  4. cus

    Noutati De La Yamaha

    E prea putin vizibila la prima vedere zona ca sa fie doar atit.Si chiar frige mult mai tare la picioare in oras un motor cu racire pe aer deci chiar nu vad de ce sa se vanda mai mult decit unul racit cu lichid
  5. Legatura la ploiesti.Daca nu ai citit mai sus de ce bati cimpii cu motorul tau nervos? Discutia era cu totul alta si ai aparut tu si ai inceput cu motorul nervos fara nici o legatura cu discutia care compara cb400 si vn800 daca nu iti era lene sa citesti o pagina inainte .Asa ca esti luat la misto cu vn800 nervos pe bune.Se pare ca si Virago de 750 e nervos dupa cum scrie mai sus.Nasol ,au inceput sa aiba nervi cruiserele si se pare ca se transmite si la posesori.
  6. Aici nu se discuta despre categoria lui ci despre motoare in general.Cineva mai sus compara vn800 cu cb400,deci categorii complet diferite.Dar daca vrei tu neaparat ca esti posesor ,da,este un motor nervos.Si comparativ cu nervosul vn800 vitezanele sunt intr-o criza continua de isterie,sau cum?Deci cruiserele toate,inafara de cele mari de tot NU sunt motoare nervoase.Nervoase sunt vitezanele si atit.Daca voi aveti un cruiser si considerati ca e un motor nervos inseamna ca nu ati mers cu un motor nervos cu adevarat.Cruiserele sunt mari,grele,stabile,blande cu incepatorii ,bune si comode la plimbari si atit.Nu au nervi si explozii de putere.Au cuplu mare la turatii mici.Asta e tot.Nu sunt si nu vor fi motoare nervoase.
  7. cus

    Noutati De La Yamaha

    ..IcemaN.. nu aveai cum sa vezi asa ceva pe strada la noi pentru ca are doar citeva zile de la lansare.Confunzi cu Yamaha Raider care exista unu rosu in Bucuresti adus din state.Si utzelu am o intrebare:de ce se va vinde mai bine decit kawa vn900 din cauza racirii cu aer?
  8. multumesc,pretul chiar a fost super si motorul e excelent,azi am fost si i-am schimbat ulei,antigel,lichid de frina,filtru ulei,filtru aer.
  9. Daca ati citit macar ce vrea omul ati fi aflat ca vrea un cruiser cu ABS,MARE.NU cel mai mare din lume.
  10. 10700eur nou+tva=12700eur final la nemti la usa 12649 usd 1 euro=1,45 usd adica 8723 euro e pretul la americani.Nu discut de transport pina aici si vama care tot nu ii urca pretul ca la nemti. Deci chiar e scumpa in europa fata de usa.
  11. cus

    Kawasaki Vulcan

    Am un VN900 2008 cu care am mers 3000km in 3 luni in vara asta.E ok,prietenos dar cam are o lipsa de putere.Asa am simtit eu cel putin si mi-am luat acum citeva zile un Yamaha xvs1300 Midnight Star care e cu totul altceva.Si mai grea si mai puternica si mai bine finisata.Asa ca acum ma dau cu 2 cruisere misto amandoua,pacat ca nu pot face predare de leasing la VN cel putin pina anul viitor cind se implineste primul an de plata leasing. E un cruiser foarte bun oricum vulcanul de 900 dar si el este cam mare pentru oras.Cu crashbars instalate cam trebuia sa ma comport cu el ca si cum eram cu masina.
  12. alex_en ,am luat-o de aici,de la cineva din Videle care nu avea timp sa mearga cu ea,pretul a fost super ,5750 de euro si am gasit-o chiar aici pe forum la vanzari.Am fost acolo,vazut,testat,placut si revenit peste 2 zile cu banii si plecat home cu ea.Nu am avut inca timp de poze dar promit ca ma ocup.Am gasit si tobe negre pt ea pe cruisercustomizing.com si abia astept sa le comand sa inlocuiesc chestia aia uriasa care e pe post de toba.Merge perfect si e un motor cu multe clase peste vn900 pe care l-am avut.Nu e un motor prea vandut la noi si nici in Europa datorita pretului mare la concurenta directa cu Intruderul de 1800 care e recordman la vanzari dar tot nu e la fel de bine lucrat si finisat ca Yamaha.De fapt nu stiu daca mai are cineva in Buc. asa ceva.Visul meu e un Warrior, pacat ca nu se importa in EU.Am gasit pe mobile.de dar cam scump.
  13. Tocmai mi-am luat o Yamaha Midnight Star 1300 Xvs neagra,din 2007 cu 6000 km la bord.Superba,fuge,comoda,saua la 71,5 cm putin mai sus ca la vn900 clasic pe carel-am avut inainte.Grea dar manevrabila,mult mai bine finisata decit Kawasaki.La vn900 imi amortea fundul la mers peste 100km,la asta imi amorteste rau mina dreapta pe accelaratie habar nu am de ce,dar saua e mult mai comoda .Am sa pun citeva poze zilele astea.
  14. Ambele sunt modele pentru America.Cred ca Roadliner poate fi gasit in Europa sub numele de XV1900 Midnight Star daca nu ma insel.Dar Raider care la fel ca si Warrior e f fmisto nu poate fi cumparat deloc in Europa.Si eu vreau un Warrior dar nu am de unde sa-l iau.Am gasit la nemti nou,dar e modelul 2007 pe care il vand baietii la ultra mare pret...diferenta uriasa fata de americani.
  15. Da,si costa aproape 17000 EURO fara TVA
  16. Catalin VN900 classic - Dristor id de mess cata_shopit. Nu prea am cu cine sa ma plimb asa ca ma duc singur de nebun prin tara in fiecare weekend.Daca e vreun amator de plimbari sa zica . liviudurbac ,cum fac sa vad si eu vn-ul de 2000 ca tare as vrea sa-mi iau unul dar nu am gasit niciunul sa-l studiez?
  17. Cu ABS nu gasesti.Si eu caut asa ceva dar se pare ca anul asta nu vor sa faca asa ceva.Poate la modelele de anul viitor.
  18. Sunt interesat de o geaca de la micul magazinas dar nu raspunzi pe pm ,cum sa te contactez altfel? Unii dau mesaje aiurea si nu mai intra pe forum never
  19. juma de revista in numarul asta e numai despre enduro....poate vrem sa mai citim si altceva....
  20. pe care il tine sa mearga asa ? click dureaza 13 min. Si intoarcerea ....
  21. nu ati observat ca in ultimele saptamini cam toate accidentele mortale sau cu coma sunt ca urmare a lipsei totale sau partiale de echipament? nu mai bine crapi de cald echipat decit sa-ti crape capu pe un colt de bordura ?
×
×
  • Creează nouă...