Sari la conținut

stoeanp

Super Membru
  • Număr conținut

    822
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stoeanp

  1. Multumesc mult! O sa incerc un furtun custom sa vedem cum e.
  2. Multumesc de sugestie, o sa ma interesez. Ziceau unii ca da eroare deoarece furtunele care au invelis metalic fac o presiune mai mare.
  3. Salut, Vreau sa-mi schimb furtunul de frana fata de la pompa de la maner pana in unitatea de distributie. Am schimbat ghidonul stoc cu un ape de 16'. Modelul este cu ABS. Am mai citit si se zice ca daca furtunul e diferit ca marca sau calitate, sistemul ABS va da eroare. Daca cineva a mai intampinat aceasta situatie si a gasit solutie, as fi foarte recunoscator. E frustrant cand din cauza unui furtun trebuie sa iau tot kitul de ABS ca sa fiu sigur ca nu am eroare. Multumesc! Cu stima, Paul
  4. Bai nene, las-o draq intreaga, ca e pacat. O sa-l urechesc pe Sebi ca vrea sa-l dezmembreze.
  5. pe fata nu am incercat, nu sunt adeptul rotii late pe fata. la itp o sa-ti verifice cauciucurile si daca nu sunt ca in talon, da, o sa ai probleme.
  6. din masuratorile mele mai mult de 180 nu merge. iti atinge in swingarm daca pui mai lat.
  7. stoeanp

    Reparatii sei

    am zis ceva in genul, nu tre sa fie musai
  8. stoeanp

    Reparatii sei

    sal darian! ma intereseaza o sea monopost pt honda shadow 600. cam cat ar ajunge? ceva in genu'
  9. stoeanp

    Aripi custom

    vad ca arata bine in poze, abia astept sa ajunga. mersi mult octav
  10. ete neste link-uri cu camere live din mamaia, poate va merg. http://www.jurnalul.ro/webcam/mamaia-siutghiol-202.html http://www.jurnalul.ro/webcam/mamaia-hotel-comandor-201.html http://www.netcam.ro/network/camera/dobrogea/constanta/mamaia/imagini-live/webcam-plaja-hotel-lido.html http://www.netcam.ro/network/camera/dobrogea/constanta/mamaia/imagini-live/webcam-plaja-hotel-parc.html http://www.netcam.ro/network/camera/dobrogea/constanta/constanta/imagini-live/webcam-hotel-doina-mamaia.html
  11. eu mi-am schimbat la shadow tobele stock cu unele facute de mine din teava. bineinteles ca am facut si site la ele si ca rezultat: - sunet demential - un plus de putere - am ceva rateuri la decelerare - design fain n-am umblat inca la carburatoare, dar intentionez o curatare sa vedem ce iese.
  12. o poza cu mine si cu padre . scuze de calitatea pozei. an 1977-1978
  13. intr-adevar rezervorul a fost al meu. am crezut ca fost distrusa lucrarea de pe el. e mult mai misto in realitate decat in poze. a fost aerografat de koffa. Dane baga un pret la el, poate i-l iau inapoi, ca mi-a parut rau ca l-am dat.
  14. cumpar roti honda vt600c shadow din '94. contact Paul stoeanp2001@yahoo.com
  15. cumpar roti pt honda VT600C shadow din '94. contact: Paul stoeanp2001@yahoo.com. mersi
  16. stoeanp

    girder forks

    damn that's ugly!
  17. smoky baga si tu un topic tip sondaj cu cele 2 date, pune o perioada de votare si care iese aia sa ramana. parerea mea
  18. smoky incerc sa ajung anul asta. mai am ceva de lucru la motor si poate ne vedem live.
  19. sal baieti! azi am inceput sa mai asamblez la al meu. cam asa arata cu un ape si cu tobe custom. mai trebuiesc vopsite si invelite in carpa termorezistenta. ma intereseaza un sissybar si suporti coburi.
  20. faza e ca am schimbat si simeringuri de praf si cele de ulei. cele de ulei sunt f ieftine, dar daca schimbi si pe cele de praf pe mine m-a dus in 39E pe set (praf+ulei)
  21. pe simeringuri (praf+ulei) furca fata shadow600 cat ati dat?
×
×
  • Creează nouă...