Sari la conținut

calaretul

INACTIV
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1980
  • Numar Moto
    b500wet
  • Club
    pro-bike.ro

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mai multe

calaretul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Top-caseul l-am cumparat de la AB cu 300 euro si il dau cu 600 ron. tel.0734712889.
  2. Salut! Are cineva nevoie de un topcase oricinalBMW . cu suport si kit de instalare? Nou pentru F650 GS.
  3. Da am eu,un GS din 2000 cu 20000 de km la bord, l-am adus din germania anul trecut,avea 16000km. motocicleta este foarte bine intretinuta,m-a costat 4500 euro anu trecut ,o dau cu 3300. Eu am avut un accident la inceputu veri pe trei mai si nu mai pot merge pe motor. Da am eu,un GS din 2000 cu 20000 de km la bord, l-am adus din germania anul trecut,avea 16000km. motocicleta este foarte bine intretinuta,m-a costat 4500 euro anu trecut ,o dau cu 3300. Eu am avut un accident la inceputu veri pe trei mai si nu mai pot merge pe motor.
  4. Cu parere de rau anunt ca nu mai pot participa la intalnire, desi mi-as fi dorit foarte mult. Din pacate, pe 3 mai am avut un accident cu motocicleta cu urmari grave, m-am ales cu dubla fractura de tibie si peroneu si am o mare tija in picior! Astazi am iesit din spital...si o sa stau imobilizat 6 saptamani in pat!...Nu-mi ramane decat sa va urez distractie placuta, asfalt uscat si aveti grija! Astept imagini de la intrunire!
  5. Salut, Atasez acestui mesaj documentele doveditoare, cu un mic amendament : permisul pentru Categoria A l-am dobandit in 1979 si nu in 1981, cum din eroare mi-au trecut autoritatile , la ultima schimbare a permisului!
  6. Mersi de raspuns! Nu vreau sa iau una nouo de la touratech, aia de G X-moto nu este nouo si mar costa mai putin.
  7. Salut! Cine poate sa-mi spuna si mie daca se potriveste furca fata de pe G650 X-MOTO pe F 650 GS? Multumesc.
  8. Salut! Am 50 de ani si mi-am cumparat prima motocicleta cind nici nu aveam 18 ani. Am trecut prin toate tipurile de motociclete din vremea comunismului. Am fost primul motociclist care am adaptat motor de Cz 250 pe motocicleta Jawa 250. Pe unde umblam ma opreau toti disperati sa vada cum am facut modificarea. La virsta de 18-20 de ani eram cu adevarat pasionat de motociclete,acum am 50 de ani si sunt mai pasipnat ca in tinerete,nu trece o motocicleta pe linga mine fara sa intorc capu. Dupa revolutie am trecut prin mai multe categorii de motociclete:Chopper, strada ,viteza si acum m-am retras pe un bmw 650 gs. Cu permis de peste 30 de ani cred ca pot sa ma trec si eu pe lista veteranilor.
  9. Salut! Stie cineva cum se scoate Katalysatoru de la un F650 GS? Multumesc!
  10. Merci mult pentru ajutor...v-am urmat sfaturile , am sudat radiatorul , l-am reinstalat, am introdus lichidul insa, am in continuare probleme....pornesc , se incalzeste motorul, porneste ventilatorul si nu se mai opreste , presupun ca nu se face aerisirea corect cu toate ca am incercat aerisirea pe la orificiul de sus...la un moment dat mi se aprinde si beculetul de avarie, semn ca motorul e incalzit. Precizez ca am introdus 1,3 l de lichid...e prea mult? ...sau prea putin?? Ce sa fac in continuare??....multumesc anticipat pentru sfaturi!
×
×
  • Creează nouă...