Sari la conținut

nevemore_adi

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nevemore_adi

  1. Salut, Pentru ca nu am mai mers de anul trecut cu ea, m-am hotarat sa imi vand mobra. E un F650 GS bine dotat la 2.600Eur. Daca e cineva interesat sau stiti pe cineva interesat(caz in care dau o bere ), anuntul este mai jos. http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzari-motociclete-second-hand--bmw-f650%20gs-din-2000-460547.html Accesoriile nu le vand separat, nu vand decat tot la pachet cu motocicleta. Adi
  2. Salut colegii! Azi am zis sa pornesc si eu mobra ca poate diseara o si plimb un pic, dar nu am avut noroc. Am pus contactul si s-au aprins martorii, dar nu reusesc sa o scot in neutru. Nu se aprinde deloc N-ul, nici macar un pic asa, cand cobor din 2 in 1. Treptele pot sa le schimb, dar nu reusesc sa o scot in neutru. Din cauza asta nu pot sa ii dau la starter. Ultima oara am pornit-o pe la craciun si nu a avut nicio treaba. Aveti vreo idee, ceva? Multumesc! Un sezon fara incidente va urez! Adi
  3. Ai rezolvat cu Topcase-ul? Eu il am pe al meu blocat de 6 luni cred si nu am reusit sa ii fac nimic. L-am dat cu tot felul de chestii, dar nu reusesc sa invart cheia... (Ma refer la yala care leaga topcase-ul de motocicleta, nu cea care inchide topcase-ul.) Daca ai reusit spune-mi si mie ce ai facut.
  4. @Marius: hai la 7:45 la petromul de mai sus, ca si asa trebuie sa alimentez ca sunt pe rezerva. @Dezamagitoru: unde e interex in Ploiesti?? Ne vedem maine!
  5. Pana la urma din Bucuresti mai vine careva? Pentru ca singur parca nu prea am chef...
  6. Nu imi raspund singur ca am inebunit sau ca fac reclama deloc subtila, dar poate mai intereseaza pe careva! Am gasit la wunderlich tot ce intrebam eu: Burdufe Aripa mica de sub aripa mare si extensii aripa fata&spate Daca intereseaza pe careva e un tip tot aici pe forum care e importator wunderlich sau asa ceva. La Bavaria aripa mica de sub aripa mare este 156.74RON.
  7. Eu am F650 GS din 2000 si trebuie sa fac revizia de 20k. Ieri am fost la Bavaria in pipera si mi-au dat o proforma pe care mi-au pus "Ulei motor 15W40" la 39 de lei litrul... Cand le-am spus ca eu am acum Motul, ei mi-au spus ca BMW recomanda Castrol si ei asta vand.
  8. Neoprene am gasit aici, dar nu am apucat sa masor sa vad dimensinile de pe motor. http://www.acerbisstore.it/product.aspx?ID...p;C=152&L=2 Am mai vazut in schimb o poza cu un motor de vanzare care are o prelungire pe aripa fata care imi place. Aveti idee de unde as putea cumpara asa ceva?
  9. Salut, Am mers ieri dimineata cand era mai ud si cand am ajuns in mizeria de pipera, peste tot pe jos era un namol subtire care a sarit pe toata motocicleta de mi-a acoperit-o. Asta nu e o problema, chiar mi se pare ca arata mai bine asa , problema e ca namolul mi-a acoperit toata furca si asta m-a cam pus pe ganduri ca ar cam trebui sa imi iau niste burdufe. Voi aveti burdufe pe ale voastre? Neopren sau cauciuc? Acum ar mai fi o chestie, ca unele GS-uri(vorbesc de cele 00-08), mai au imediat deasupra rotii o aripioara mica, pe care eu nu am... Oare asta ar fi suficienta sa nu mai stropeasca furca atat de tare sau poate m-ar ajuta doar sa nu se mai acopere cu namol farul? Multam! Adi
  10. Salut, Mi-am facut si eu in sfarsit consumul. Am notat cuminte km cand am facut plinul si km cand am facut din nou plinul, am luat calculatorul, am calculat si mi-a iesit 7.5%. M-am uitat pe forum de ce s-a mai scris si nimeni nu zice nimic de peste 5% ...ma cam sperie lucrul asta. Am mers numai la munca si inapoi ultimile doua saptamani. A fost trafic, mers mult in a I-a si a II-a si a fost si mai racoare, dar e suficient sa explice consumul asta?
  11. @zeroo & Thundercojones Multumesc de raspuns, dar intrebam de manualul de utilizare... ala cu descrierea motocicletei si ce mai e pe acolo. Manualul de reparatii il pescuisem si eu de pe undeva de pe net si e foarte util. Si daca tot cer atatea, are careva o poza cu curba de cuplu si de putere pentru motorul cu injectie 2000-2004? Am gasit ceva in ce mi-a trimis Thundercojones, dar era pentru cel de dupa 2004 si ma gandesc ca au mai aranjat ceva la ea daca au schimbat aprinderea. Multumesc!
  12. Ma poate ajuta careva cu un manual de utilizare in engleza? Dau o bere!
  13. Salut, salut, A mai aparut un incepator prin cartier! (EU! ) Daca nu va saluta unu cu un BMW albastru sa stiti ca ori se uita pe bord sa vada daca e aprins N-ul, ori nu putea sa ia mana de pe ambreiaj! Daca e loc si pentru mine, recuperez saluturile miercuri la intalnire. Numai bine!
  14. Salut si bine v-am gasit, A mai aparut unu cu BMW! (EU! ) Sunt la inceput, e primul motor, dar e exact ce vroiam. E un F650 GS din 2000, albastru. E prin Bucuresti de prin iunie, dar acum si-a schimbat calaretul.(adica acum sunt EU! ) Exista ceva intalniri? Mi-ar placea sa stau de vorba cu colegi BMW-isti. Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...