Sari la conținut

sfert

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.rs2000-16v.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda CB Sevenfifty

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB Sevenfifty
  • Interests
    CB750

Vizitatori Recenți Profil

668 citiri profil

sfert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, doresc sa repar acest rezervor fara sa afectez vopseaua si cred ca pot improviza ceva asemanator ca in filmuletul de pe youtube, insa nu stiu ce adeziv sa folosesc, aveti idei ? Multumesc.
  2. Frumos ! Felicitari ! Spune-mi te rog, cat ati dat spaga si de ce v-a oprit politia ?
  3. Renunta la spray-ul de pana daca vei folosi produse gen Ride On la fiecare schimb de cauciucuri. Loc in bagaj si 'safe' pana la urmatorul schimb de cauciuc. Poti renunta si la clasicul GPS, instaleaza Here Maps pe telefon si iti downloadezi ce harta ai nevoie, complet gratis ! Inca un lucru mai putin in bagaj. Nu te umple cu scule, mai bine verifica tot de acasa de trei ori si gata, daca se strica ceva vital oricum nu vei avea piesa de schimb landemana ... Echipamentul tau e strict treaba ta ... depinde cat de lejer vrei sa mergi ... Baterie externa pt telefon, Gopro sau ce mai ai tu ... Spray lant sa ai ... Si poti da la fiecare 300 km ... In rest ... asfalt uscat
  4. Pune 7100 ... Nu face economie cand vine vorba de ulei.
  5. Culmea, am fost a doua zi sa cumpar releul, 108 E, dar nu era pe stock, urma sa vina in doua zile si il rog pe respectiv sa mai verificam odata incarcarea sa imi fac o idee cam cat de mult as putea merge. Oprita avea - 12.79 Pornita N + Faza scurta - 13.61 Pornita 6000rpm + Faza lunga - 14.41
  6. Da ... Si eu am plecat de acolo ingandurat cand am vz ca avea 12.75 oprita si doar 12.85 la N cu faza scurta si semnal pus ... Tot speram sa mai economisesc niste bani ... O sa ma duc maine din nou sa schimb si releul.
  7. Am schimbat bateria, YB14-A2 YUASA Gel ... A pornit instant, am alergat dupa ea toata ziua cand defapt era in stock la reprezentanta Honda ... A costat 64.75e, nivelul de incarcare pe N este 12.85 ... Cei de acolo au spus ca este ok si ca n-am de ce sa imi fac griji ... » Post actualizat in 04 Jul 2016 16:06 Multumesc pentru sfaturi !!!
  8. Azi nu am putut face nimic, totul este inchis aici duminica ...
  9. Bateria dupa 12 ore de stat parcata? Cand pana acum a mers perfect? » Post actualizat in 03 Jul 2016 10:04 Nu am lumina in bord, nimic cand pun contactul ...
  10. Salutare colegi. Ma aflu intr-un tur al Europei cu motocicleta personala, Honda CB750 RC42 1994 si din pacate acum sunt oprit obligat, fortat in Lisabona. Aseara ora 17:30 am parcat-o in fata cazarii, azi diminineata ora 08:30 cand sa plec, pun contactul, dau la automat, face un 'tac' si atat. Nu mai am lumini in bord, e complet moarta. Am verificat siguranta de la releul de pornire, 30a pare in regula, am verificat si restul de sigurante care sunt cat de cat mai accesibile sunt in regula, prea multe scule nu am cu mine ... Aveti vreo idee ? Multumesc. M-ar ajuta foarte tare daca as putea vorbi cu cineva la telefon cand sunt in fata ei, daca exista cineva disponibil puteti lasa numarul de tel in privat. Multumesc.
  11. Poti merge pe GoPro Hero 4 Session. Super camera, o gasesti pana in 1000 de lei noua si undeva intre 750-850 lei sh.
  12. Cum sa nu se echilibreze? Care e logica ? Eu mi-am schimbat anul trecut anvelopa spate si a fost echilibrata janta.
  13. Multumesc pentru sfaturi ! Pentru prima zi am ales traseul asta : Bucuresti - Urziceni - Braila - Macin - Tulcea - Nufarul (trec cu bacul pana la Partizani unde o sa campez peste noapte cu cortul). Dupa care dimineata o iau catre Jurilovca unde imi las o parte din bagaje la o pensiune si plec la plimbare prin imprejurimi (Cetatile, Capul Dolosman etc) Inafara de spray-ul de pana ar mai fi ceva care nu ar trebui sa imi lipseasca ? Este prima iesire de acest gen . Legat de echipament voi avea adidasi de piele, blugi, geaca + armura peste.
×
×
  • Creează nouă...