Jump to content

Ice-D

Super Membru
 • Content Count

  868
 • Joined

 • Last visited

About Ice-D

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ph/Bv
 • Motocicleta
  2x vfr 800 v-tec/abs

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  ZZR 1100, 1400.

Recent Profile Visitors

964 profile views
 1. Asta am si facut, am terminat cu semnaturile, rezultatul este majoritar in favoarea mea. In other words: mwie prepared,mwie inserted. Care apasa fire?!
 2. Pentru ce ai nevoie de autorizatie si pentru ce nu, click me! @easy ride on! nu l am ales eu, da l in cacao. @einstein1984, presedintele o ia in gura, era vorba de accesul pe acoperisul blocului. Sa strang semnaturile alea si vorbim altfel. V-am spus, nu este vina mea ca lumea nu se organizeaza din x motive.
 3. Asa e, eu trageam sperante la flauăr, ca e de-a casei, nu stie, ba chiar ma ameninta cu o plimbare...nimic.Atat de ghinionist sunt Este o "carpeala" necesara, nu o fac de nebun. Plus ca, o schela ar costa foarte mult si nu sunt dispus sa arunc cu banu' ca asa vrea muschiu unui bosorete. Legea imi permite,aia e.. Ai 2 variante: -stergi si tu ecranul la vertu/aifon de praf si din greseala le ai dat add pe feisbuc - vii la o non alcolica si strangi semnaturile in locul meu, daca esti norocos, strangi mai multe
 4. Nu stiu. Avem in schimb cateva milfe si prospaturi care cer a fi tavalite de urgenta. Le plac motoarele, dar nu si al meu, ca s mai ghinionist de fel
 5. Da, acum suntem pe aceeasi lungime de unda,multumesc.⚘ Cat desprea cei 2, posibill. @Silver Arrow, e un idiot care nu cred ca stie bine legislatia, drepturi si obligatii, are tendinta sa faca lucrurile dupa bunul plac. O sa ma duc printre vecini ca sa adun si acel 50%+1, asta ca sa fiu on the safe side, multumesc.
 6. Sunt 2 persoane care si au facut, la etajul 1 pe partea mea si altu pe partea opusa la etajul 5. Se pare ca astia nu au avut nevoie de autorizatie pentru toata cladirea. Nu sparg nimic, ca nu suntem in vestul salbatic, totusi. O sa l dea el jos cu mana lui. Nimeni nu a zis ca e cu autoservire, dar nici sa restrictionezi accesul unui locatar care are motive intemeiate sa urce acolo. De aceea exista legi si cereri. Daca respinge cererea, stiu ce am de facut. Nu adm e problema, el sustine lucrarea, i a pus in vedere idiotului(presedintelui) ca nu are dreptate. Multumesc pentru parere!
 7. Uite ce ai scris. Ce treaba are cererea de reparatie a plafonului cu cererea de acces al lui? Asta in conditiile in care plafonul este ok. Nu au de ales, toata lumea,legea, inclusiv 2 administratori spun asta. Nu vorbim in sanse, ci de lege. Nu au voie sa mi ingradeaca dreptul la acces, punct.
 8. Bun. Am vorbit cu administratorul fata in fata, mi a spus toate detaliile: -cerere ,are obligatia ca in 14 zile sa raspunda. Daca raspunsul este negativ, merg cu raspunsul la primarie/asociatia proprietarilor. Il pun la punct instant,fara judecata sau certuri. -izolatia nu reprezinta constructie,motiv pentru care nu ai nevoie de autorizatie de constructie,nu in Ro. Intre timp, venise si el, cat plateam intretinerea "cat stau,nimeni nu urca",bla,bla. L am luat la pul@ zdravan,asa cum merita, ca arata mi legea, ca plm. Lasa ca iti arata aia de la primarie, nu ma stresez cu tine..a lasat o moale.
 9. Asa e, sa mi fie rusine, ar trebui sa le dau bani sa si faca fiecare fatada,doar ca sa"arate bine". Ca asta ma intereseaza, sa arate bine, nu temperatura sau igrasia. Cat despre casa, stai linistit.
 10. Asta am spus mai sus, sa citesc mai bine legislatia. Pe de alta parte, e bine ca acum stiu sa fac diferenta intre baietii cu schela si alpinisti. Serios, in acest context, nimeni de la etajele superioare nu-si mai rezolva problema fatadei. Tot in acelasi context, repet, nu pot placa pe interior si 80% pot vedea lucrarea pe exterior. Nu stau sa fac o maimutareala in casa,doar ca vrea un geriatric flausat.
 11. Multumesc pentru opinie, iti permite doar in proportie de 80%. Exista o mica parte a lui in care nu ti da de ales, ori nacela, ori alipinist. @mbm,interesant. Insa, nu sunt sigur ca poate intra intre bloc si spatiul verde,ramane sa ma interesez. @easy ride on!, nu vreau pe interior, o struto camila,mai sunt si tevile centralei. Majoritatea au asa tocmai din cauza geriatricului pesedeu. Genul ala de om care se spala cu pipeta,nu poti sa stai langa el mai mult de 5 secunde, saluti si fugi. Mai nasol e daca te prinde in lift, dracii te ia Eu mi am invatat lectia, cum il vad, ies din lift sau nu intru in el Sa fi fost de fata cand tatal meu a pus centrala de apartament. Nici la covid nu au rectionat asa de rau,ba ca arunc blocul in aer, ba ca "nu merit", tot felul de ineptii. Va multumesc pentru parerile la obiect,dar si pentru caterinca. Promit sa va tin la curent cu toate.
 12. Tu esti in eroare, stiu ce am scris. Scopul meu nu este sa am terasa refacuta, cu atat mai putin sa cer reparatia ei in necunostinta de cauza, asa cu mi ai recomandat. Repet, am nevoie de facilitarea accesului pe acoperisul blocului ca sa imi izolez apartamentul situat la etajul 7(din 9), atat.
 13. Eh, s a inteles gresit, mea culpa. Repet, eu stau la etajul 7 al unui bloc cu 9 etaje. Mai citesc din legile date, vorbesc si cu administratorul si la nevoie,vorbim,mersi!
 14. Mersi, o sa vorbesc cu administratorul maine,mai in detaliu si va tin la curent. Pana la urma, daca asa e, asa o sa fac. Edit:practic, presedintele a fost cam ferm, ori iti aduci schela, ori pa. Mai vedem..
 15. Blocul si majoritatea se supun legislatiei, nu mie, nu lu x,y,z. @Pandy, l am abordat prima data verbal, acum 2 zile, cu calm si respect. Raspusul lui, nimeni nu s a urcat de 14 ani pe acoperis, nu ma intereseaza si a plecat. Urmeaza in scris, cu legea pe hartie pentru el si locatarii etajelor superioare, cu supravegherea lucrarii, daca doreste. @Adrian M., nu stiu cum o sa arate fatada, dar stiu ca va fi o temperatura mai uniforma in casa si fara igrasie intr o anumita portiune. O sa fie nevoie si de reparatie pe ici colo.
×
×
 • Create New...