Sari la conținut

JohnnyD

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JohnnyD

  1. Da. In situatii ca astea trebuie sa vezi partea plina a paharului
  2. /index.php?/topic/717134-accident-pod-drpciv/ Asta mi-e patania... Ce am invatat?! -Ca toata teoria, prudenta si experienta din lume nu te pot salva daca vine un idiot si-ti pecetuieste destinul printr-o simpla manevra( de intoarcere pe pod si linie dubla continua, de pe o banda care nu-i permitea sa faca aceasta manevra dintr-o singura bucata )pe care nu ai cum si nu ai timp s-o intuiesti (nu mai zic sa si reactionezi), dupa care se uita la tine si-ti zice senin sau senil ca nu te-a vazut si ii pare rau -Ca microbul pentru moto este cea mai grea boala (cand ai pastila nu-ti dai seama) iar "sevrajul" este groaznic. -Ca exista si cunosti oameni minunati, dispusi sa te ajute fara interese ascunse -Ca (in ciuda aparentelor) Loganul a avut tabla mai tare decat piciorul meu -Ca mi-as dori sa se legalizeze dreptul de port si uz de arma si sa existe sezon de vanatoare la conservarii cu ochelari de cal, minte cat un purice si instincte de mort.
  3. Ma gandesc si la aceasta varianta dar, avand in vedere lipsa acuta de timp liber, nu stiu daca se merita sa fac investitia. Cum spuneam si mai sus n-am sa renunt la motociclete definitiv pentru ca n-am cum, nu se poate. Cine are microbul stie ca nu scapa de el nici cu medicamente straine (deja lungesc gatul ca girafa cand vad motociclete prin fata blocului; si acum m-as urca pe una chit c-as merge cu piciorul taras') dar trebuie sa tin cont si de faptul ca DUMNEZEU chiar a fost langa mine in acel moment si EL ma vrea inca langa familie si langa cei dragi. Cred ca au lipsit 20-30cm ca sa nu-mi agat intestinele in tevile alea pe post de bari transversale de pe plafonul masinii. Toate protectiile din lume nu te mai salveaza de asa ceva.Am dat si cu capul de bordura si acolo putea fi mai grav Dupa ce voi termina cu recuperarea si dupa ce-mi vor scoate si tija din picior, in functie de cum ma voi simti probabil ca voi decide atunci ce voi face. Voi avea minim un an timp de gandire. Arthur TM: Multumesc frumos
  4. Avand in vedere ca minim doua luni nu am voie sa pun piciorul in pamant+recuperare nu cred ca va fi o problema Multumesc tuturor pentru gandurile bune si aveti grija de voi ca,altfel,nimeni nu are. Va doresc asfalt uscat tuturor!!! Avand in vedere prin ce au trecut cateva rude,prieteni si colegi la auzirea vestii de la radio ca am murit, ei stiind deja ca am avut accident si zona unde s-a intamplat, trebuie sa ma gandesc foarte serios daca voi mai practica acest hobby. Ma doare sufletul sa spun asa ceva dar,dupa 11 ani petrecuti pe motocicleta, cred ca a venit vremea sa-mi reevaluez prioritatile. Casca( ce a mai ramas din ea) am s-o pun in cui, dar nu pentru totdeauna. N-am cum si nici nu vreau sa scap de microbul asta. N-am teama de motocicleta, de trafic, de nimic; si acum m-as urca pe motor daca as' avea si daca as' putea dar familia este mult mai importanta. Inca odata va doresc sa aveti grija de voi si s-auzim de bine!!!
  5. Buna dimineata si multumesc tuturor pentru gandurile bune! Eu sunt cel implicat in acest nefericit eveniment. Pe scurt vroiam sa va spun ca ati intuit bine. Individul(ca sa nu-i spun altfel) mi-a intos la mai putin de 20 m in fata fara nici o treaba. Parca a asteptat sa ajung si dupa aia mi-a intrat in fata. La piciorul stang am femurul rupt si perineul fisurat +entorse si alte lucruri mai putin grave. Am sa revin cu informatii cand ma voi externa din spital si ma voi simti mai bine. .omentan scriu de pe o tableta ce nu-mi apartine si cu mana stanga,motiv pentru care-mi cer scuze pentru eventualele greseli de ortografie.
  6. JohnnyD

    Accident Porsche Nord

    Acum jumatate de ora inca nu terminasera masuratorile. Dar n-am inteles cum s-a intamplat Multa sanatate motociclistului
  7. Ce se mai aude de asta? Mai este de actualitate?
  8. JohnnyD

    ACCIDENT 09.04.2011

    Insanatosire grabnica!
  9. SALUTARE ACUM APROXIMATIV O ORA AM TRECUT PE BULEVARDUL KISELEFF, IAR LA INTERSECTIA CU STARDA IOAN MINCU (EXACT PE COLTUL UNDE ESTE SI CASA DOINA) ERA CAZUTA O MOTOCICLETA NEAGRA IAR PUTIN MAI DEPARTE,OARECUM IN STALPII DE PROTECTIE DE PE TROTOAR ERA INTINS SI RIDERUL CARE NU MISCA DELOC. DIN PACATE ERAM CHIAR PE BANDA DIN MIJLOC, AVEAM SI CEVA VITEZA (CA SA PRIND SEMAFORUL PE VERDE) SI ERAM SI FLANCAT DE ALTE MASINI (EU FIIND TOT CU MASINA) MOTIV PENTRU CARE NU AM APUCAT SA VAD NICI CE NUMAR AVEA MOTOCICLETA SI NICI CE NATIE ERA ACEASTA. AM VRUT SA OPRESC IN PARCAREA AMENAJATA DAR N-AM AVUT UNDE PENTRU CA ERA UN TARG ACOLO SI POLITIA NU TE LASA SA OPRESTI. TOT CE-AM REUSIT SA VAD A FOST CE-AM DESCRIS MAI SUS SI UN CHEVROLET SPARK VERDE OPRIT IN ACEIASI ZONA CARE AVEA PORTIERA SI ARIPA FATA STANGA LOVITE (NU STIU DACA A FOST SAU NU IMPLICAT IN ACCIDEND). PE ACEASTA CALE ROG PE CEI CARE ERAU DE FATA SA DEA MAI MULTE DETALII LEGATE SANATATEA/ IDENTITATEA RIDERULUI - SPER SA NU FIE CEVA GRAV SI SA-I DORESC ACESTUIA INSANATOSIRE GRABNICA.
  10. SALUTARE ACUM APROXIMATIV O ORA AM TRECUT PE BULEVARDUL KISELEFF, IAR LA INTERSECTIA CU STARDA IOAN MINCU (EXACT PE COLTUL UNDE ESTE SI CASA DOINA) ERA CAZUTA O MOTOCICLETA NEAGRA IAR PUTIN MAI DEPARTE,OARECUM IN STALPII DE PROTECTIE DE PE TROTOAR ERA INTINS SI RIDERUL CARE NU MISCA DELOC. DIN PACATE ERAM CHIAR PE BANDA DIN MIJLOC, AVEAM SI CEVA VITEZA (CA SA PRIND SEMAFORUL PE VERDE) SI ERAM SI FLANCAT DE ALTE MASINI (EU FIIND TOT CU MASINA) MOTIV PENTRU CARE NU AM APUCAT SA VAD NICI CE NUMAR AVEA MOTOCICLETA SI NICI CE NATIE ERA ACEASTA. AM VRUT SA OPRESC IN PARCAREA AMENAJATA DAR N-AM AVUT UNDE PENTRU CA ERA UN TARG ACOLO SI POLITIA NU TE LASA SA OPRESTI. TOT CE-AM REUSIT SA VAD A FOST CE-AM DESCRIS MAI SUS SI UN CHEVROLET SPARK VERDE OPRIT IN ACEIASI ZONA CARE AVEA PORTIERA SI ARIPA FATA STANGA LOVITE (NU STIU DACA A FOST SAU NU IMPLICAT IN ACCIDEND). PE ACEASTA CALE ROG PE CEI CARE ERAU DE FATA SA DEA MAI MULTE DETALII LEGATE SANATATEA/ IDENTITATEA RIDERULUI - SPER SA NU FIE CEVA GRAV SI SA-I DORESC ACESTUIA INSANATOSIRE GRABNICA. Mesaj completat SCUZE NU STIU DE CE A APARUT DE DOUA ORI ACELASI TOPIC ROG ADMIN SA STEARGA UNUL DINTRE ELE MULTUMESC
  11. ASTEPTAM DETALII AVAND IN VEDERE CA LOCATIILE SUNT FOARTE INTERESANTE
  12. Unde a fost facuta poza aceea cu lacul ca tare e frumos acolo? PS Daca se poate as dori sa rog pe unul din participanti sa ataseze o harta cu traseul care l-ati facut. Multumesc
  13. Am citit prin libertatea de patania ta...Acum vreo luna te-am vazut pe la televizor vorbind despre echipamente de protectie si atentionarea soferilor despre existenta noastra in trafic...Ce pot sa zic! Ai avut noroc ca n-a avut viteza mai mare. Insanatosire rapida (de preferat fara sechele) si sa ne vedem sanatosi la anu. Eu asteptam la semafor la cotroceni si ,cu frana stransa la maxim, motocicleta mea o luase la vale.Cand ma uit in spate un idiot cu un jeep ma tot impingea in cauciucul din spate sa ajunga in paralel cu un alt idiot ce ii taiase fata si vroia sa-l injure NU E MAI SIMPLU SA SEMNALIZEZI CU 200M INAINTE INTENTIA DE SCHIMBARE A DIRECTIEI DE MERS?! TARE RAU ASTA!!! Si ma rog ce ai vrea tu sa faca Tariceanu avand in vedere ca el si-a facut-o cu mana propie (nu te gandi la prostii ). Din cate stiu eu omu a iesit singur cu Harleyul la arat;n-a mai vazut curba. Ce-ar trebui sa faca? Sa faca numai drumuri drepte sau sa interzica Fordurile din circulatie ca sa nu-l mai deranjeze pe el in trafic. Oricum nu fac parte din marcile aduse de el nu?
  14. JohnnyD

    Accident Crangasi

    Pasiunea e ceea ce ne leaga,nu un plastic. Nu ai cum sa iei microbul asta daca nu incerci macar odata sa mergi cu motocicleta si cred ca 80% din voi n-ati avut permis cand ati incalecat prima data o mobra (chit ca ati facut-o in spatele blocului si nu pe bulevarde tot domeniu public se cheama) Si n-a existat nici un martor ocular care sa declare ce s-a intamplat? Merg destul de des pe la Power Motors, Horia imi e bun prieten e posibil sa-l cunosc si pe Ciprian... Daca are cineva o poza rog postati Ideea este ca a murit un om, restul nu mai conteaza. RIP Dumnezeu sa-l ierte si cunoscutilor sa le aline durerea!
  15. R.I.P. Condoleante familiei!! http://www.protv.ro/filme/nu-a-acordat-pri...l?id_file=58016
  16. OFF: Mintea ta chiar nu concepe ca nu trebuie sa fie neaparat de vina motociclistul intr-un accident? Daca ai acuza si conservarii de ce scrii tu in topicurile tale cred ca ai fi cel mai iubit si respectat user de pe acest forum. Pana una alta vezi-ti de treburile tale si lasa-ne pe noi in durerea noastra si cu problemele noastre. ON: In cazul in care-ti pasa(pentru ca niciodata nu am vazut un topic d-al tau in care sa intrebi sau sa te interesezi) baiatul va fi operat astazi.
  17. Din pacate banuiesti bine.Asta a fost singura lui greseala!
  18. Am vorbit aseara cu el la telefon doua minute. Nu se simtea bine de loc,spunea ca are dureri foarte mari in tot corpul.Nu era foarte coerent in ceea ce spunea; cred ca din cauza calmantelor. Ce stiu sigur este ca are cotul si antebratul stang zdrobite si piciorul stang fracturat.Urmeaza sa intre astazi in operatie iar maine sper sa reusesc sa ajung la spital sa vad ce face si cum au decurs treburile. Din cate am inteles de la rude nu are leziuni interne .... Revin cu informatii cand stiu ceva mai sigur.
  19. Domnu' Raptor. Dumneata esti cumva lovit la cap din nastere?... Te-ai nascut cumva intr-o familie de detectivi? Zi-mi si mie tu n-ai altceva mai bun de facut decat sa stai in fata calculatorului si sa-i judeci pe bietii oameni care si asa sunt destul de necajiti...Asa iti capeti dumneata experienta in motociclism,afland ce s-a intamplat acolo ca sa nu faci si tu. Daca te intereseaza exact ce s-a intamplat de ce nu te duci la spital sa-l intrebi pe el direct. Asta macar ar demonstra ca-ti pasa si nu ca-ti racesti gura de pomana. Sunt membru al acestui forum de f mult timp.Iti citesc prostiile si aberatiile de ceva vreme si am preferat sa nu ma bag in seama ca n-are rost dar acum chiar ai umplut paharul. Cum iti permiti sa judeci un om pe care nici macar nu-l cunosti si sa-l mai acuzi si de tot felul de tampenii. Motocicleta aia merge cu ea de doi ani de zile si n-a avut nici o problema . Intotdeauna cand se urca pe ea ii atrageam atentia sa fie atent la trafic (cu toate ca nu era cazul) pentru ca il asteapta un copil acasa. Pentru linistea ta sufleteasca de geniu neinteles,cucoana cu opelul era oprita pe liniile de tranvai si vorbea la telefon. I-a iesit in fata undeva la app 30 de metri. Stai tu cu cate degete vrei pe maneta de frana si mangai-o pana o iesi duhhul din ea sa te vad cum eviti situatia asta pe bulevardul californian Basarabia care are doua benzi pe sens din care una ocupata cu masini parcate.
  20. Salut! Motociclistul imi este un bun prieten,dar nu va mai chinuiti sa aflati cine este pentru ca omul nu este forumist....... Ce sa zic.Acum am ajuns de la spital; are antebratul,cotul si piciorul stang fracturate,multe julituri si nu prea este coerent.Nu isi aduce aminte exact ce s-a intamplat,doar ca o masina a intors in fata lui iar ultima faza care si-o aminteste este ca nu a mai putut evita impactul si a facut tot posibilul sa-si protejeze sotia. Din cate am inteles sotia a scapat mai usor.Zgarieturi si o fractura/entorsa la glezna stanga. Mai multe detalii nu stiu nici eu in acest moment,dar au ramas rudele acolo care ma mai suna cand afla ceva. INSANATOSIRE GRABNICA!!!
  21. JohnnyD

    Accident

    Am vazut si eu accidentul dar mult mai tarziu. Am iesit la balcon intamplator si l-am vazut pe pustiul ala intins pe jos. Politia era deja venita (3 echipaje),iar la 1-2 minute a venit si smurd-ul. Nu stiu ce s-a intamplat pentru ca nu am auzit nimic, dar cert este ca baiatul ala nu mai misca.Doctorii l-au luat cu o targa din aceea fractionata(nu sunt specialist,deci nu stiu exact cum ii spune), dar nu au plecat imediat. Salvarea a plecat dupa vreo 10 minute dar,culmea, s-a dus spre Alba Iulia . L-am intrebat pe un boschetar din ala care spala parbrize ce s-a intamplat si mi-a spus ca l-a lovit un taximetrist cu masina si ca s-a rostogolit de mai multe ori ,iar pustiul era in COMA cand a plecat salvarea. Nu pot baga mana in foc pentru ce a zis ala dar asta e tot ce stiu eu. Daca stie cineva mai multe asteptam detalii... P.S. Nu era nici un taxiu oprit acolo!!!
×
×
  • Creează nouă...