Sari la conținut

Vrsv Gunoier

Super Membru
  • Număr conținut

    1.139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://urseemilian@gmail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ilfov
  • Carnet moto din
    1992
  • Motocicleta
    Ural 650
  • Numar Moto
    0721 888 403

Informații profil

  • Motociclete detinute
    minimobra, mobra 50, CZ 175, simson sport, jawa ts, planeta v iupiter 4, ural 650, cbr 600, guzzi v35II, gs500
  • Interests
    Peace of mind

Vizitatori Recenți Profil

2.248 citiri profil

Vrsv Gunoier's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. De vanzare motor de Ural M63 pe 6 Volti. Pot trimite filmare cu motorul functionand. Pret 300 euro. 0721888403. Ursu. Multumesc!
  2. Salut! De vanzare grup spate M72. E o baza buna de restaurare, se invarte usor, nu are crapaturi sau fisuri. Se vinde cu arc si protectie inferioara pe el. Pret 350 lei. 0721 888 403 Ursu. Multumesc!
  3. Mda.... Sa facem o mica revizie la o adevarata classica in viata. Spor
  4. Imi place cum si ce posteaza Cristi Ph aici. Curat, ingrijit, poze frumoase, preturi ok. Felicitari Cristi
  5. Salut! De vanzare bloc motor M72 in starea in care se vede pe poze. Pret 150 lei. Multumesc Salut! De vanzare cadru atas K750 Ural Nipru. Pret 200 lei. Multumesc! Cadrul de atas si blocul motor vandute. Multumesc pentru gazduire!
  6. Salut. Solicit ajutor pentru identificare. Multumesc.
  7. 1. Muta te pe topicul de Ijh pentru mai multe rezultate. 2. Specifica ce buget ai pt mobra. Economisesti timpul tau si al altora 3. Vezi ca @lupu D are o asa mobra la vanzare SPQR
  8. Macar gaseste o poza similara pe internet si pune o aici. Anuntul tau e destul de vag.
  9. Intrebare: Se poate face focul in vederea pregatirii hranei, cafea, ceai?
  10. Foarte tare colegul nostru Doctor Karoly. Pentru intrunirea de la Trebujeni a calatorit peste 2000 de km cu ijul sau. Da peste doua mii km. Un adevarat pasionat pentru care am tot respectul si consideratia. Namaste Doctore!
  11. AI perfecta dreptate. Discutiile astea sunt foarte vechi. Frumos at fi ca pe piesele de pe bursa sa ajunga la cei cu proiecte personale, de suflet, si nu la samsari. Din placate realitatea e destul de trista. Mi a pllacut mult un utilizator de aici care specifica clear '' imi rezerv dreptul de a selecta cumparatorul'' Cu alte cuvinte nu vind la samsari. Si samsari sunt buni. Daca n ar exista n as fi fost in posesia multor piese. Totusi.... un samsar ramane un samsar si, din pacate, cu fie care tranzactie se scufunda si mai mult in noroi. E destul de delicata situatia. Sincer ... e undeva in zona gris.
  12. Multumesc pentru sapaturi si ajutor domnilor. I mi este de mare folosinta!
  13. Buna seara. Daca l cunoaste cineva pe domnul de mai jos l as ruga sa lase in contact aici. Am cumparat o motocicleta inmatriculata pe numele persoanei si vreau sa fac actele. Multumesc! Ujupan Remus Ciprian - Dnepr 650 BH-90-BOR Comuna Campani - Judet Bihor
  14. Multumesc prietene drag. Sa fii sanatos!
×
×
  • Creează nouă...