Sari la conținut

MarlboroMan

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    F4i

Vizitatori Recenți Profil

608 citiri profil

MarlboroMan's Achievements

  1. Asfalt ok. Mai lung ~15km, plictisitor si asta, dar parca mai putin enervant decat E85.
  2. Alternativa (parcursa acum o luna de mine) Adancata - Salciile - Boldesti Gradistea - MIzil e...valurit si peticit, daca nu-s pretentii de mers repede se poate parcurge. Pietroasele - Vernesti - tabara de sculptura Magura e asfalt bun, dar prafuit si balegat pe alocuri. Pe la Cheia imi pare din ce in ce mai valurit asfaltul in curbe.
  3. Salut, 5,9 l/100 km pentru 7100 de km, socoteala din statistica personala. - oras: intre 6,5 si 7,75 (dar am 4 plinuri exclusiv in oras; insumat, sub 500 de km); - in afara: intre 5 si 7 (evident, in functie de o sumedenie de factori - pasager, vant, temperatura, panta/rampa, stil de mers, etc). Nu merg pe circuit si in principiu nu incerc sa merg ca la circuit (asta ca observatie vis-a-vis de stilul de condus). Sa arzi gazu cu placere!
  4. Clic pentru o sugestie de traseu, nu am fost atent sa indic si ruta asta. E pacat, mai ales daca sunteti hotarati la plimbare si va mai ganditi si la cazare sa mergeti pe autostrada. Cernavoda - Fetesti - Calarasi - Oltenita - etc e bun si in principiu liber. De la Fetesti la Calarasi mergeti pe langa apa, e misto. E o idee, mie mi-a priit. (Eu nu as merge pe autostrada decat daca ar trebui sa scutesc timp sau daca as merge noaptea.)
  5. Foarte misto traseul...numai bun pentru o plimbare linistita, l-am parcurs acum vreo 2 luni. Recomandarea mea ar fi sa mergeti de la Ostrov spre Baneasa - Ion Corvin - Cochirleni, din punctul meu de vedere e partea cea mai frumoasa a traseului - Dobrogea e de vis. Iar motocicletele enumerate cred ca vor fi un pic mai confortabile pe asfaltul valurit decat CBR-ul care mi-a fost mijloc de deplasare. [benzinarie la iesire din GR si in localitatea Baneasa (desi nu ar fi nevoie de alimentare, dar...e bine de stiut).] Drumul e bun, liber - aproape fara trafic si eu nu am vazut politie, probabil daca nu exagerati nici nu veti avea motive sa va salutati. PS: La Tutrakan e misto sa privesti orasul Oltenita de vis-a-vis . La fiecare tura de Oltenita priveam Tutrakan-ul, dupa tura asta am vazut si "din oglinda". PPS: nu platiti pod, vigneta sau alta taxa. Sa aveti actele de toate zilele. Drum bun!
  6. Din punctul meu de vedere: - ochelarii integrati si pernele de aer care ajuta la mularea captuselii pe cap chiar fac viata mai buna; - pinlock: pare ok, in principiu nu se abureste, cel putin in mers nu sunt probleme (la semafor sau viteza f mica la temperaturi scazute si umezeala ridicata se abureste) - viziera are o pozitie de mijloc tocmai pentru situatii de genul asta, se lauda ei; - aerisirile sunt suficiente si nu zgomotoase; - viziera se poate inlatura relativ usor pentru curatare; - mi se pare ca face zgomot, DAR am si scapat-o de cateva ori pe jos si probabil ca asta e cauza. Anul trecut NU facea atata zgomot. Din "cercetarile" mele viziera nu se mai asaza cum trebuie in partea inferioara; - nu pare sa vibreze la viteze binisor peste ce-i legal pe autostrada, fie drept fie culcat; - nu am gasit in culori pestrite; - imi place cum arata (asta conteaza, poate, cel mai putin). Cred ca e o casca cinstita pentru banii dati. PS: Am folosit si exo 1000. Diferentele observate: prinderea tip "double D" la exo 1000 si faptul ca e mai silentioasa (dar a mea deja era data pe jos la momentul comparatiei, deci nu cred e de luat in seama).
  7. Salutare, De curand m-am pricopsit cu un GPZ (sau EX400) . Am intampinat o problema la identificare: anvelopa spate este 170/80/17 62H in loc de 170/70/17 62 H. Pentru ca anvelopele sunt noi nu consider ca merita cumparat un altul, iar din plimbarile de pana acum nu am gasit nimic potrivit. Este vreunul din voi dispus sa imprumute o anvelopa pentru inspectia RAR [bineinteles contra berea cuvenita - eventual statuie in p-ta Universitatii (dupa ce termina astia cu "lucrul" )] Orice sfat, recomandare sau trimitere sunt binevenite. Multumesc. *completare: dimensiunile corecte sunt 130/80/17 62 H si 130/70/17 62 H
×
×
  • Creează nouă...