Sari la conținut

icsu

Membru
  • Număr conținut

    378
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de icsu

  1. Actul de mana nu il mai am, V5C-ul ala mic de mi l-a dat fosta propietara nu il mai am, nu stiam daca sa-l pastrez dar mai am unul in plus caci am trimis talonul la schimbat caci mi-au gresit numele. Masina am specificat ca este pe numele meu, de mai bine de un an. O sa fac un contract ca tot a mdatele fostei propietare. Schimbi caseta directie, bordul si muti pedalele.. restul merg bine mersi. E usor si acum daca ai cu cine. Toate modificarile le faci dupa ce o inmatriculezi.
  2. Salutare Am venit cu masina personala din Anglia si doresc sa o inmatriculez, ulterior ii schimb volanul pe partea stanga, o las tatalui la tara sa zburde pe campie ) Eu in UK cand am cumparat masina am facut un act de mana, nici vorba de contract, acum am inteles ca am nevoie de contract tradus de vanzare-cumparare. Contractul trebuie sa fie englezesc si tradus aici, trec numele meu si la cumparator si la vanzator, cum se procedeaza? Multumesc
  3. Viitorul nu este electric! http://www.auto-bild.ro/stiri/audi-loveste-din-nou-a-produs-primul-lot-de-benzina-ecologica-64655.html
  4. Am oprit la cateva minute dupa accident, eu si alti cativa motociclisti. Motociclistul accidentat era lovit la picior, schiopata, il durea umarul dar nimic grav la prima vedere. Motociclistul cat si tuta din binecunoscuta marca peugeot se indreptau pe acelasi sens de mers spre eroii revolutiei, peugeotul a facut stanga fara se asigure, motociclistul intrand in usa stanga/spate a peugeotului. Ambulanta a venit imediat, la cateva minute a sosit o masina de politie fara prea mult interes si motopolitistul sosit dupa alte cateva minute care vorbea pe un ton ridicat cu proasta din conserva care dadea explicatii la ambulanta, politie, martori fara sa fie intrebata..se grabea sa se justifice. Motopolitistul a inceput procedurile, am plecat eu cat si altii pentru ca nu eram de niciun folos. Revin maine cu imagini daca gopro-ul a surprins ceva imagini, s-a oprit cand am ajuns, a ramas fara baterie. Asfalt uscat si sanatate baiatului!
  5. off-topic: Pana cand nu aud marturia unui singur om nemultumit de serviciile sau atitudinea lui Andu (la care am apelat o singura data pt a repara greseala altuia si nu mi-a luat niciun ban) tu vorbesti numai prostii.. ca de obicei. Iar tu ai, intradevar, un garaj, adica locul unde depozitezi piese si motociclete iar apoi le strici )))
  6. Iti recomand la Tricodava - dr Taberei, intre Mc si Petrom, in spate/lateral Bila. E 5 lei si o spala ca lumea
  7. Sa stii ca am oprit sa intreb de sanatatea motociclistului in tricou si pantaloni scurti si cu adidasi ce acopereau glezna =)) Asa merg in oras.. de oras, desi am cam 2 seturi de echipament acasa.. toamna + vara. E cald, voi risca sa mor de durere decat de caldura. Bine ca a scapat cu doar cateva zgarieturi.. restul sunt doar fiare. Recuperare rapida!
  8. La Titulescu mi-am luat prima cazatura, o baba a trecut pe rosu pe trecerea de pietoni, incercand sa o evit am evitat si blocat fata in acelasi timp, am cazut si motorul s-a dus sub un taxi, eu intre taxi si bordura.. tot la titulescu am oprit la semafor ca era rosu (eram singur oprit la semafor), era duminica si un golf5 a trecut cu cel putin 100 razant pe langa mine, tot acolo m-a devansat o ambulanta pe banda a 2-a ca apoi sa vina peste mine pe banda 1.. toate astea in 3-4 luni, e zona nenorocita aia, cel putin pt mine. Sanatate si recuperare rapida!
  9. Mie mi se pare funny.. min 1:40 bumtzi bumtzi http://youtu.be/3hTm6JqA7Sc?t=1m40s
  10. Du-te la politie... in 24 de ore e acum, eu asa stiu, asa mi-a zis si politista de la sectia accidente usoare din sectorul 1.. acum vreo 9-10 luni.
  11. eu asa am facut desi aveam 70-80.. am preferat sa-l ating usor decat sa cad cum am facut altadata (..sau doar am facut point fixation), nici nu am cazut, doar am pus picioarele jos.. s-a intamplat anul trecut in august, intre timp in mai pe 22 dupa contestatie si prezentare la tribunal eu ca intervenient, el a ramas fara permis, eu cu o aripa zgariata, era de la pelicanul si rca-ul la carpatica, nu m-am deranjat sa deschid dosar. http://youtu.be/rlyL5LEOMxU?t=7m @SergiuG... daca-l vad iti dau filmarea pe privat
  12. "Comunitatea Ducati" este una restransa dar deschisa pt oricine urmareste acelasi lucru ca si membrii clubului.
  13. Eu nu sunt smardoi, eu nu fac amenintari pe care nu le pot sustine sau pe care nu mi le permit, nu am nimic personal cu tine, poti venii unde doresti, oricand... tu cauti scandal, am obsv asta. Dragoste cu sila nu se poate, nu poti face parte dintr-un club care nu agreaza asemenea comportament.. chiar nu vrei sa intelegi?Blondu n-are ce sa-ti raspunda pt ca nu raspunsuri cauti tu, ci doar "tiganie". Pastrati-va grupul de pe facebook, l-ati acaparat dar nu incercati si aici.. grupul de pe facebook, "Ducati Romania" il urmaresc, urmaresc sa atentionez orice client racolat despre acest service doar prezentandu-i acest topic. Pe celalalt topic te tot separai de ei, ca nu lucrezi acolo, ca esti doar client, dar le sustii in continuare apararea si acum vrei pe dracu`. Hai sa lasam caterinca, daca ma cauta sa ma gaseasca odata sa terminam circul asta, la sfarsit tragem linie si vedem cine a pierdut.
  14. NU! NU! Miercuri acum, se anunta vreme frumoasa.. voi fi acolo ca si miercurea trecuta.. in jur de 18:30-19:00 (Dafy sper ca citesti) Nu esti binevenit din cauza atitudinii de rahat si a nesimtirii, amenintarile pe privat isi spun cuvantul, cine se aseamana se adunca, ai acelasi caracter ca al lui alex, ai ales.. ramai la alegerea ta.
  15. Acum zi sincer.. te asteptai la raspunsul asta? =)))
  16. Loctite. Cred ca doar taiat il mai scot
  17. DA, una e autorizat RAR pt brand-ul Ducati alta e autorizat Ducati, esti de acord cu mine? Italienii nici nu au auzit de dafway si nici nu or sa auda vreodata, dar de Metrotehnica - dealer/importator/service autorizat italienii au auzit. Tu ai mobra la Andu si recomanzi Dafway? ) (stiu ca ai recomandat doar pt actele schimbarii unui motor).
  18. Nu ca ar conta acum ca e mobra ta dar daca te-ar auzi cineva, gen Robert, si-ar smulge parul din cap numai in ideea ca ai putea duce motorul la dafy.. eu unul m-am spart de ras. Dafway si United Motors (nici cu astia nu mi-e rusine) NU sunt service-uri autorizate de catre DUCATI. Doar Metrotehnica este. Orice service moto iti poate schimba motorul cu conditia sa se se priceapa si sa-ti poata da acea autorizatie, dar cine s-ar risca sa dea o autorizatie pt o treaba facuta de altul care in teorie se poate duce dracu si service-ul autorizat poate fi dat in judecata pt treaba de rahat facuta de cel care practic a schimbat motorul. Nu se risca nimeni. Despre Dafway convinge-te aici.. e la zi totul /index.php?/topic/711304-dafway-teapa-ducati-din-romania/
  19. Nu zici rau deloc, mersi, am comandat.. reparatia am facut-o la service-ul unui prieten iar vis-a-vis erau dezmembrarile.. ceva rapid, de moment.
  20. Sa stii ) Eu pt moto mi-am luat asta ca sa nu mai pun bricheta http://www.ebay.com/itm/141121092577?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Iar pt masina asta http://www.ebay.com/itm/141055252816?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 tai frumos cu dremelul si o prind pe undeva. In bricheta se mai misca de la drumurile "bune".
  21. Mi s-a topit mufa de la becul H4 din far, condens probabil, am fost la dezmembrari si am taiat o mufa de la o dacie - 5 lei - ta-dam!
  22. Filmuletul este pe vreo alte 3-4 topicuri si este aparut de cateva zile.. e "consumat" deja
  23. Nu vreau sa fiu rau dar.. /index.php?/topic/712009-accident-buzau-1-mai-2014/?p=3739315 Si inca ceva, la cont e trecuta Gender: "male", in topicul accidentului recunoaste ca-i o fata.
  24. Nuope! Mersi totusi ..rezonez cu parerea ca nu e Monster daca nu are far rotund. Ar trebui sa tina, dar cum a zis Angel, e posibil sa trebuiasca o siguranta mai rezistenta (30A)
×
×
  • Creează nouă...