Sari la conținut

ctrad

Super Membru
  • Număr conținut

    1.199
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    radu_marinus@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    1996 auto si moto di
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R / K7 si Kymco Grand Dink
  • Numar Moto
    CT-85-RAD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha FZS 600 Fazer , Yamaha R6 2003 , Suzuki GSX-R 600 - 2007 , Kymco Grand Dink - 2007
  • Interests
    CTRAD = Cross The Road And Die

Vizitatori Recenți Profil

2.673 citiri profil

ctrad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Amuzantă povestire ... Mă refer la ultima parte...
  2. ctrad

    parcare aeroport

    Parcare păzită, camere video.... La Rin hotel ....20 ron / zi . Eu acolo o las de fiecare dată. Au curse din ora in ora spre aeroport . La fiecare ora fixa pleacă spre aeroport si la fiecare si 30 min , pleacă de la aeroport către hotel .
  3. Bogdane, i-ai omis pe cei 2 spre Varna -Bg. Pe cel dinspre Sf.Andrei ...mai aveam 100 m pana la destinație... Mai spun ? Iti sperii grupul daca mai insist ) Specifică ca mergi ... sportiv , cu tigaia ta !
  4. Bogdane ... vin și eu ... normal . P.S. : de data asta poate ne întoarcem toți întregi...
  5. Plaja din Tuzla , aduce cu fost plaja a Vamei Vechi . A anilor de demult .... Așa va puteți face o idee despre ce e vorba .
  6. Pistol cu apa ăsta al tău ....Mai degrabă un Chuck Noris .
  7. Stroboscop cu timer am eu atat la moto (frana pe led) , cât și la masina (stopul suplimentar ,care este tot pe led ). Este un circuit de dimensiunile unei cutii de chibrit și se când se acționează frana clipește o perioada prestată , dypa care rămâne aprins . Și tot așa la fiecare actionare a frânei . La mine se poate seta rapiditatea cu care sa clipească , cât și timpul alocat clipire pana sa rămână aprins . Se poate monta și pe bec cu filamentuziasm , dar în cazul ăsta nu se pot face clipire prea dese ....Nu apuca becul sa se aprindă la intensitate maxima . În schimb ledul se aprinde instant ....tocmai de aia se poate regla ca și un stroboscop . P.s. scriu de pe telefon și am activata predicția ...De unde și cuvintele astea ....
  8. Era glumaaaa .... Am pus un ":)" ....
  9. Tocea pe interior ... unghiul de fuga bulit !
  10. Chiar este recomandat prelungirea firelor și mutarea releului . La al meu K7 , l-am mutat sub far , după ce au crăpat 2 relee . La locul lui frigea de nu țineai mana pe el , iar acum abea de e caliu .
  11. Am vrut si noi sa plecam pana la Hunedoara (Cincis) 2 nopti ...cazare , rezercari din timp ....dar ne.am razgandit . Cica pe la munte sunt cu minus , plus ca s.au anuntat ceva ninsori . Ruta Ct - Hd Perioada 18 , 19 martie .
  12. Am un topic cu o patanie identica . Am scos.o cu un torx infipt in gaura ramasa .... Desfiletat cu mana ca pe oricare surub nestrans ... » Post actualizat in 05 Mar 2016 06:42 /index.php?/topic/665723-bujie-rupta-in-motor/?hl=%2Bbujie+%2Brupta Am gasit topicul ulterior
  13. Salut ! George @cmd ....pana la urma CL , trebuiesc incalzite inainte la un mers de strada ? Trebuie sa le schimb si eu saptamana asta . Pana maine trebuie sa dau comanda . Sambata plecam pana la Sighisoara ...pe Siriu ...Bv .... Ms frumos ! Nu am mai deschis alt topic ...existand deja unul sinonim .
×
×
  • Creează nouă...