Sari la conținut

Adrian13

Membru
  • Număr conținut

    155
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adrian13

  1. Salut! Bine ai venit VVolf! Am observat si eu ca e cam inactiva sectiunea. Poate facem noi ceva in privinta asta. In iunie cel tarziu iulie, imi aduc si eu Virago-ul in Bucuresti si mi-ar face placere sa ne strangem in fiecare saptamana intr-un loc, la o anumita ora. Am observat ca vineri in fiecare seara se strang cativa cu Sporturi si SuperSport-uri in Piata Victoriei. Poate reusim si ne strangem si noi.
  2. Adrian13

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutari! Mereu mi-a placut sunetul unui V-twin iar anul acesta am reusit sa fac ceva in privinta asta si sa ma indrept catre un chopper. Mereu Mi-a placut Yamaha, asa ca de anul acesta, ma alatur si eu posesorilor de Virago, cu un model 535 din 1998. As posta o fotografie cu el, dar primesc o eroare cu "your post is too short" sau format invalid. In plus, aici toata lumea stie cum arata o Virago 535 .
  3. Foarte frumos arata; felicitari! Si eu vreau sa-mi iau un cruiser ...iar acum am de ales intre Virago 125 sau 250 dar dupa ce am vazut mai multe EL 250 am inceput sa-l iau in considerare . Arata foarte frumos modelul. Cel putin din spate mi se pare ca arata trasnet . La virago imi place foarte mult motorul in V si sunetul lui si spre asta inclin . Sunt curios cam cat % iti mananca Eliminator-ul si in ce conditii si cam ce viteza prinde ca, cu siguranta e mult mai rapid decat Virago-ul .
  4. Adunarea posesorilor de Honda Trans-Alp la pensiunea Brandusa: Cateva poze
  5. Da deci problema e ca nu mai omoara motorul cand ambreiezi cu cricul lateral lasat . Se poate gasi butonas dinala de cuparat sau va trebui sa improvizez ceva?
  6. Problema e ca s-a rupt la mine cand am schimbat maneta de ambreiaj . Ce crezi ca as putea face ? Oare ma afecteaza cu ceva ? Acum am pornit motorul si l-am bagat in viteza ... deci practic pe mine nu m-a afectat cu nimic. Era pe cricul central cu roata din spate ridicata .
  7. Deci de ce zic eu e ca un betisor de 3 mm grosime si cam 1 cm lungimecare se afla intr-un canal . Acel betisor iese in afara (probabil are un arc) atungi cand trag de maneta de ambreiaj . Se poate vedea daca tragi de maneta de ambreiaj si te uiti sub ea .
  8. Am si eu o intrebare . La comenzile din stanga ... mai exact la maneta de ambreiaj e un canal in care e un timburus . Stie cineva ce face timburusul ala?
  9. Foarte frumos la Brandusa acolo ... un peisaj incredibil :
  10. La fel si aici. Cateva poze dintr-o scurta plimbare pe langa casa . Valea Avrigului .
  11. Adrian13

    "free Talk"

    Cartea de identitate, certificatul de inmatriculare si cartea de identitate a fostului proprietar pentru ca e nevoie de mai multe date . Cu ajutorul acestora mergi la birou de copiat acte si faceti contract de vanzare cumparare, fisa de inmatriculare ( fisa trebuie sa fie stampilata si semnata de primariile unde au domiciliul fiecare proprietar ... tot aici iti da si fiscalul adica certificatul fiscal prin care se demonstreaza ca motocicleta are taxele la zi ) si cererea de inmatriculare . Apoi trebuie sa mergi cu motorul la RAR, iti face autenticitatea ( iti da un certificat de autenticitate) . Pe langa asta trebuie sa platesti taxa de inmatriculare de 52 de lei la Primaria Sibiu si la CEC taxa de certificat de inmatriculare(talonul) de 37 de lei . Pe langa asta mai pui si o asigurare de minim 6 luni pe numele tau si gata . La fel trebuie sa faca si celalalt proprietar pentru ca fosta motocicleta sa fie radiata de pe numele tau ... Daca se intampla ceva si celalalt nu o inmatriculeaza atunci va trebui sa o radiezi la cerere ca sa nu mai platesti impozit la ea la primarie.
  12. Foarte frumos ! Anul acesta vin si eu . Deci pana la urma hanul acesta e dupa Hilton nu?
  13. Adrian13

    "free Talk"

    Multumesc de sfat! ... Cred ca ar fi mai bine sa-l conectez direct la redresor, pentru ca spre exemplu amperajul bateriei de la masina fratelui meu are 78 ah, iar bateria de la motorul meu are 14 ah ... Oricum dupa cum ziceam ieri, a fost de ajuns sa pulverizez niste benzina pe furtunul de alimentare cat sa fie in carburator iar dupa ce iam dat de 2 ori la automat cat sa se unga pistoanele am tras socul si a luat-o cat sa inceapa sa traga benzina din rezervor (pentru ca robinetul de alimentare de la rezervorul motorului meu are supapa dinasta pe suctiune)... iar inainte de "marele inghet" am lasat motorul pornit cu robinetul inchis pana a murit. Eu initial credeam ca trebuiesc mai multe pregatiri pentru pornire (ca na prima iarna de cand sunt motociclist) si din asta m-am apucat sa demontez rezervorul carenele spate sa dau bateria jos ... dar oricum a fost bine pentru ca m-am familiarizat cu "arhitectura" motocicletei si o inteleg mai bine plus ca, cu aceasta ocazia am verificat si filtrul de aer si am curatat camera unde era montat, iar locasurile unde intra cheia de bujii aveau ceva mizerie si am curatat si locul acela . Momentan trebuie sa ung langul si sa fac schimbul de ulei iar la ulei v-as intreba de unde luati ulei moto 10w-40 la preturi mai acceptabile pentru ca la banii mei mi se pare cam deplasat sa dau 50-70 lei per litru pentru o motocicleta care nu este pretentioasa ( totusi nu e o sportiva)?
  14. nu mai e nevoie ... a pornit la prima cheie dupa ce am pulverizat o siringa de 2 ml pe furtunul de alimentare ... inainte de marele inghet l-am lasat sa arda tot de pe furtun ca sa nu inghete sau sa se deterioreze ... si acum nu pornea pentru ca nu avea ce sa arda ...
  15. Adrian13

    "free Talk"

    Frumos ... foarte frumos Cred ca pe dvs. v-am vazut atunci cand ati fost la RAR cu xt-ul pentru verificare cred ... eu eram pentru autenticitate cu GPZ-ul rosu ... Treaba asta se petrecea undeva prin septembrie anul trecut
  16. M-am apucat sa mai lucrez la motor sa-l aduc la viata ... am dar rezervorul jos ca sa am acces mai usor la motor dar m-am lovit de o problema ... Vroiam sa dau bujiile jos ca sa le curat sau daca e cazul sa le schimb doar ca nu pot sa umblu la ele pentru ca nu am cheie compatibila... sunt pe 18 ... voi ce bujii aveti ? si cam pe unde pot sa gasesc cheie de bujii pe 18 ? Se poate porni motorul cu spray de tip engine starter pulverizat ori pe furtunul de alimentare ori direct in carburator prin intermediul cutiei de dupa filtrul de aer???
  17. MS de raspuns ... o sa am eu grija ... vreau sa golesc benzina din rezervor si sa-i vad culoarea ... daca e ceva suspect o schimb si i fac si o curatare la rezervor ...( cu peria de curatat damigenele ) apropo ... de miscat asa inainte de pornit ... eu am mai impins in curte la ea apoi eliberam ambreiajul sa se mai miste pistoanele sa nu fie fie blocate ... ca nu l-am mai pornit de ceva timp ... fac bine ? inainte sa-l pornesc sau nu??? astept sugestii ... deocamdata trebuie sa-i incarc bateria
  18. O intrebare pentru GPZ-isti : Trebuie sa dau rezervorul jos pentru a schimba filtrul de aer ... De ce trebuie sa tin cont atunci cand dau rezervorul jos ?
×
×
  • Creează nouă...