Sari la conținut

Shiro

Membru
  • Număr conținut

    293
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Shiro

  1. Salut, 0734.701-434 Dragos Bucuresti, Sector 3 - zona Dristor Multumesc!
  2. Salutare, Vand urmatoarele consumabile noi: https://www.olx.ro/d/oferta/placute-frana-fata-stanga-suzuki-kavasaki-59301-33830-braking-cm55-IDhscmT.html?bs=olx_pro_listing Pret: 100 lei https://www.olx.ro/d/oferta/kit-lant-moto-did-525vx-110-x-ring-foaie-44-pinion-15-suzuki-sv-IDhscA6.html?bs=olx_pro_listing Pret: 420 lei Fitru de aier BMC air cod: 343-04 pret 200 lei - curatat si uns. Toba finala suzuki SV 2003 -2007 - pret 600 lei - in perfecta stare. Telefon: 0734 .701 - 434 Dragos Locatie: Bucuresti Sector 3
  3. ustin ce spune @: Trancaniciel. 10w40 in general, iar cand este cald cel mai bine se simte cu 15w50. Din experienta mea uleiul semisintetic functioneaza foarte bine. Eu fac schimbul intre 4000 si 6000 km cand incepe sa se simta putin diferit la cutie: "agata". » Post actualizat in 19 Jan 2018 12:23 Sa vezi chestie ... nu am stiut ca rulmentul se schimba la nr de km... asa ca mi s-a spart rulmentul de la roata fata si bineinteles s-a stricat si rotita de la kilometraj. Concluzie: nu faceti ca mine, schimbati rulmentii ca nu sunt scumpi. Am cumparat skf 2 pt fata si 2 pt spate. Unde gasesc rotita de kilometraj? Merge si fara, dar nu stiu cat am la ora si nu mai inregistreaza km, ceea ce nu e ok.
  4. Ce faci Diana iti vinzi motorul? Ai altul in plan? » Post actualizat in 05 Feb 2016 12:32 Reaparitia modelului Suzuki SV - ce va fi lansat la sfarsitul acestui an, sub model 2017 - confirma fiabilitatea lui.
  5. Intersant amortizorul spate... sunt curios cum schimba motocicleta. Daca te prind pe strada poate te rog sa ma lasi sa ma asez putin pe ea. Daca iti place motorul in V, atunci nu merita schimbata. Eu am vrut sa o dau si cand a venit un potential cumparator nu m-a mai tinut inima sa o vand :} Sa o stapanesti cu bine. Drumuri placute!
  6. Aveti grija ca pe insula este ulei, de la masinile ce transporta marmura. Conduceti prudent, mai ales in curbe si pe urcare.
  7. Shiro

    Suzuki SV650N

    Diferenta este ca al lui Goodkat e generatia a doua.
  8. Anul trecut am avut o problema cu senzorul de viteza. Pentru a nu mai pierde timpul sa cautati informatia scriu urmatorul post: Se mai intampla ca rotita magnetica din melcul de kilometraj situat in butucul rotii fata sa se rupa. Daca se intampla asta, atunci va indica viteza mai mare, cu fluctuatii. Rezolvarea este simpla: se da roata fata jos, se inlocuieste rotita cu 4 urechi (ce va avea una sau mai multe urechi rupte) cu una buna. In cazul in care problema nu se rezolva atunci exista o modalitate prin care se poate verifica functionarea senzorului de viteza: Primul pas: se curata mufa cu spray de contacte: Pasul doi: se inspecteaza functionarea senzorului conform urmatoarei schieme: Succes. Tabelul de mentenanta periodica:
  9. Eu am fost prin Ruse si pe la Snagov pana acum. Daca vreti stabiliti un loc de intalnire si ma bag si eu.
  10. Plecare de la primul OMV de pe Soseaua Giurgiului cu Oltenitei. La 11.00 A fost foarte frumos. La intoarcere am mers pe drumul spre Oltenita, pe care vi-l recomand. Daca ajungeti in Ruse va recomand sa incercati mancarea de la Happy. Sushy Alaska este foarte bun. http://happy.bg/en/our_restaurants.html?restaurant=ruse O zi cu soare!
  11. Cati km are a ta din 2007 astfel in cat ai ajuns sa ii schimbi discurile de frana? Sau ai mers cu placutele de frana peste limita de uzura si le-ai stricat?
  12. Am avut aceeasi dilema. Am ales cel mai bine posibil (cu ajutorul unor prieteni) si anume SV - CLAR! Dupa ce l-am cumparat nu m-as mai fi dat jos de pe el. In primul sezon am facut 20k km.
  13. Te pot ajuta eu, dar la primavara cand o scot din garaj . Momentan sta la caldurica pe stand, nu are nici baterie nici asigurare. Al meu e din 2004.
  14. Cu ce marca de placute de frana vine din fabrica Suzuki SV generatia 2? Stie cineva? Ferodo? EBC? Am gasit ceva raspunsuri pe SVriders:There are then 2 classes of pad: Organic (GG) pads are equivelent to original equipment type pads. They last well, don't wear the discs badly, but some feel that the bite and power they offer is less than that offered by more aggressive ones. Scintered (HH) pads can offer better bite and outright power, but some feel that they wear discs more aggressivly than they like, and they may not be quite as good when cold. Think of them like sports tyres, not for everyone's needs, but most think they're a useful choice. For what it's worth I'v used EBC and Goldfrenn and they've both been fine (though neither on an SV). Lozzo reccomends Vesrah pads as they're often OE pads which then have other people's names written on them. A few people use Hein Gerricke pads as they seem to be Carbon Lorraine pads re-badged. Link preluat de aici: http://forums.sv650.org/showthread.php?t=137147
  15. A fost bun, trebuia sa bag si niste vitamine ). Eu ti-am oferit, daca tu nu ai vrut...
  16. A fost otrava rau palinca aia... mi-a dat KO... Nu mai stiu ce am facut dar am auzit de la prieteni ca m-am distrat si am dansat mult, poate prea mult. Sper sa nu fi ofensat pe cineva cu starea mea de spirit. Bine ca am vazut poze cu focul ca nu imi amintesc cum arata, desi cica am dansat in jurul lui. Aha .. stai ca incep sa imi amintesc pe masura ce vad poze.
  17. Plecarea pt cei ce pleaca acum in jur de ora 7, ramane le Benzinaria OMV de langa Mec, Soseaua Iancului.
  18. Cei care pleaca in seara asta din Bucuresti, ramane la 7.30 la Piata Victoriei? Cica au maturat semintele , deci ne putem intalni acolo.
  19. As merge si eu... dar trebuie sa rezolv cu problema locului pt cort... ca nu am unde as il pun. Are cineva dintre voi locul pasagerului liber sa punem cortul acolo? Ofer loc in cort pt asta . La un 7.30 cred ca ar fi ideal, plecarea de la Victoriei e ok? da-mi un PM cu nr tau.
  20. 7 seara acum sau 7 dimineata maine? Ne bate gandul sa plecam asta seara tot pe la un 7-7,30? Cine vrea sa vina de asta seara? IceLord: vedem acolo la un paharel Ma puteti ajuta si pe mine cu cortul daca aveti loc in masina va rog? Sau daca mai ajunge cineva cu masina? Nu am loc sa il pun pe motor.
  21. Daca nu ai slidere pe "maimutza" tot degeaba.
  22. Am fost eu luni pe Cheia. Te sfatuiesc sa ai grija la: - camioanele si tirurile ce taie curba. Aproximativ 50% din cele pe care le-am intalnit faceau asta desi ma asiguram ca au vazut ca sunt in spatele lor si vreau sa depasesc. - curbe cu denivelari - sunt multe curbe unde s-au format denivelari in asfalt, mi-am cam zgaltait rinichii in ele. Daca vrei sa te dai pe curbe iti recomand sa treci o data sa inspectezi locul si apoi la intoarcere sa faci asta. - nisip si pietris - foarte multe zone cu nisip si pietris fie de pe marginea drumului fie de pe rotile tractoarelor ce ies de pe camp. - catei - era sa intru in 2 catei. Unul in curba si unul la iesire. - copiii mici sunt lasati sa alerge prin sate inclusiv pe marginea drumului. Mergi incet si foarte atent prin localitati.
  23. A fost super. Revin si eu cu pozele facute de voi cand apuc sa le scot. Astept PM cu mailurile voastre
  24. Ianachim e de vina mi-a dat startul la bere in Veliko.
×
×
  • Creează nouă...