Sari la conținut

ady_clau2003

Membru
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ady_clau2003

  1. ady_clau2003

    BURSA LOCALA

    @apriliacluj Remarca referitoare la preturi nu a fost pentru dumneavoastra, dar multa lume se asteapta ca un cutit sa fie pana in 20 lei si sa fie de calitate, facut manual... Vad ca sunteti din Cluj. Daca doriti puteti trece sa vedeti cutitele si lamele pe care le am in lucru.
  2. ady_clau2003

    BURSA LOCALA

    Asta explica de ce majoritatea cutitelor de serie sunt foarte groase in spatele taisului de dalta...pentru a putea deschide conserve. Va rog nu mai postati comentarii doar de dragul de a strange posturi. Daca sunteti interesat de ceva cautati pe google "Bohler RWL-34", sau "otel pulbere metalurgica" ori trimiteti mesaj privat si va raspund la intrebari daca stiu. Pretul cutitului cred ca e mai mult decat decent pentru specificatii. Sunt convins ca vi s-ar fi parut la fel de scump si daca pretul era 100 lei. Ca ideie, doar otelul brut e 100 lei, fara cheltuieli de transport, tratament termic, benzi abrazive si altele.
  3. ady_clau2003

    BURSA LOCALA

    Cutit din pulbere metalurgica facut manual. Calire in cuptor pentru tratamente termice. Otel RWL 34 - pulbere metalurgica suedeza, ~60HRC Lama full flat de 110 mm satin finish, 3.2 mm grosime Maner textolit cu linere rosii Teaca kydex 2mm Pret: 370 lei
  4. Metzeller sportec M7 cred ca tin cel putin la fel de mult cat PP3, iar pe Hornet 600 spatele duce undeva la 15000km, depinde cum mergi cu motocicleta. Spatele la PP3 e mai tare pe centru decat M7-le si probabil se comporta mai bine pe ploaie avand mai multe canale de evacuare, dar cat timp mergi pe ploaie? Cred ca oricare din cele doua sunt suficiente pentru strada. M7-le a aparut anul trecut si probabil e ceva mai performant decat PP3.
  5. Se vinde motocicleta de aici /index.php?/topic/717008-vand-honda-hornet-pc34-2001-cb600f/ Pret 1550 euro
  6. Cred ca de multe ori pierderea aderentei se datoreaza rider-ului, nu neaparat cauciucului. Intr-adevar un cauciuc sport e mai aderent decat un cauciuc touring la temperatura optima si iti permite viteze mai mari in curbe sau accelerari mai puternice, dar daca bruschezi frana sau acceleratia cand esti inclinat cred ca urmarile sunt aceleasi.
  7. L-am vazut si eu cand cautam dupe cel scump... Cred ca ar merge pentru faza lunga, dar pentru scurta ar avea nevoie de o diafragma ca sa nu-i orbeasca pe ceilanti participanti din trafic.
  8. Am gasit un far chiar interesant, pentru chopperisti, doar ca pretul e pe masura. http://www.ebay.com/itm/7-LED-motorcycle-headlight-black-w-position-lamp-1PCE-for-Triumph-Buell-/400764561937?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item5d4f6dea11&vxp=mtr
  9. Nu cred ca radiatorul care e prezent in poze face fata led-ului de 1800lm. Am la acvariu led-uri cree subalimentate puse pe un radiator imens comparativ cu dimensiune led-urilor si fara racire activa se incinge radiatorul. Minutul 1:20 Ca ideie, led-urile de acolo Cree XML T6 sunt alimentate undeva la 0.9A si 12V, dar pot duce si 3A. Aici se observa aripioarele ce le are becul in spatele zonei de prindere in far plus dimenisunile mult mai mici ale zonei care emite lumina(cred ca sunt mai bune decat cele din link-ul de mai sus). Din cate stiu farurile cu oglinda sunt proiectate pentru o sursa punctiforma de lumina, iar emiterul led nu e chiar un "punct". Incercati sa miscati putin becul in far, sa-i schimbati pozitia. O sa se observe o mare diferenta in lumina care ajunge pe drum. Cred ca cea mai buna solutie pentru farurile cu oglinda sunt becurile halogen performante, cum sunt Philips xtreme vision, Osram night breaker.
  10. @Vallach sunt curios de rezultat. La ce culoare te-ai gandit?
  11. Eu circul cu 2.2-2.3 fata si 2.5 spate. Surprize n-am avut decat primavara si toamna cand era rece asfaltul. Cred ca pentru temperaturi peste 15*C si mers pe strada e ok presiune care am zis-o. Cum am ajuns la aceasta presiune? Am pus cat e scris in manual 2.5 cu 2.9 apoi am iesit la plimbare sa vad cum se comporta. Am stat la un suc, apoi am mai dat drumul la aer si am mai facut cativa km. Cred ca cel mai bine e sa incerci diferite presiuni sa vezi care e mai potrivita stilului tau de mers.
  12. trebuie sa dai jos capacul din spate (cel cromat) si apoi ajungi la becuri.
  13. Salut, Am observat ca majoritatea producatorilor de cauciucuri sport folosesc siliciu in compozitia cauciucului. Din cate stiu eu siliciul ajuta la aderenta in conditii de asfalt ud si temperaturi scazute. Ca exemplu avem Metzeler m7 si Michelin Pilot Power 3 care au cauciucul fata 100% silica compound iar la cel spate doar partile laterale, centrul avand mai putin siliciu. Au folosit siliciu pentru aceste cauciucuri pentru ca au vrut sa creeze un cauciuc sigur atat pe uscat cat si pe ploaie, iar compusii pe baza de siliciu au evoluat asa de mult incat au rezultate bune in orice conditii sau au gresit numele categoriei acestor cauciucuri cand ei zic sport sau hyper sport?
  14. Q2-ul e SportSmart-ul de la noi, iar Q3-ul din USA o sa se numeasca in Europa SportSmart 2 din cate stiu eu. @Adrian N-a zis nimeni de rusine. Fiecare stie de ce are nevoie si care e stilul lui de mers, De acea am zis ca eu as alege un cauciuc sport si nu touring. Conteaza si cat de des esti dispus sa schimbi cauciucurile. Durata de viata a unui cauciuc cred ca tine si de motociclist, nu doar de configuaria motorului. Am recomandat cauciucurile sport pentru OnuAdrian ce are R6, nu pentru un 1L V2 Nu cred ca ar trebui sa te feresti de PP3 din cauza ploii. Anul acesta in 1 mai m-a prins o ploaie torentiala pe drumul de la Sibiu spre Cluj. Nu stiu daca s-o numesc inconstienta sau graba sa scapa de apa, dar chiar daca masinile trageau pe dreapta eu mi-am continuat drumul, si n-am mers tocmai incet. Din poze profilul lui PP3 are mai multe canale de scurgere a apei decat Qualifier. Ca nu le are pana la marginea cauciucului e alta poveste (cati de aici se inclina peste 40* pe ploaie?)
  15. @OnuAdrian Daca vrei neaparat Dunlop poti astepta pana la primavara ca o sa apara si la noi sportsmart Q3, urmasul lui Q2 care e destul de laudat. Poti sa te uiti si la concurenta din gama sport, nu touring(eu asa as alege). Eu pe hornet am ales PilotPower 3 si-s foarte multumit (dupa 6500km spatele are canale de 4mm adancime, iar pe lateral 5mm). Ce-i drept spre sfarsitul sezonului a alunecat dimineata spatele de cateva ori, dar asta pentru ca fac 5km pana la lucru si am accelerat mai tare in viraj plus temperatura scazuta. Poti sa te uiti si la Metzeler M5 sau Pirelli Diablo Rosso 2. Cauciucurile de acum sunt asa avansate ca nu prea ai cum sa dai gres cu un cauciuc nou din gama pentru motocicleta ta. Important e sa fie nou si sa ajunga la temperatura optima pentru a avea aderenta
  16. Daca te uiti pe cauciuc e indicat sensul de rotatie. Din ce am vazut eu spatele calca cu varful V-ului prima data, iar fata invers. Uita-te in poza asta.
  17. Nu stiu exact ce turatie am la relanti, dar cu motorul cald acul sta chiar unde se termina partea de sus a cifrei 1
  18. Salut, De curand parca s-a accentuat un zgomot la motocicleta care ma deranjeaza si nu stiu cum sa rezolv problema. Motocicleta: Hornet 600 PC34 In momentul in care vreau sa cuplez prima treapta stand la semafor (0km/h), cu motorul cald, se aude un zgomot si se intinde lantul de transmisie. Cu motorul rece nu am aceasta problema si nici atunci cand sunt in mers. Alte zgomote ciudate nu se aud. Uleiul e Motul 7100 10w40 si are 300km iar cablul de ambreaj e intins Am observat la multe motociclete aceasta problema, dar nu cred ca e normal sa se intample.
  19. De ce la BMW uleiul "longlife" se schimba la 30000km si nu la 10000km ca in grupul VAG? Un mecanic a zis ca au materiale mai bune cei de la BMW. Asa o fi, nu stiu. Daca cartea zice 12000km si pui ulei sintetic cred ca e ok daca il schimbi la 10000.
×
×
  • Creează nouă...