Sari la conținut

elvissica

Membru
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de elvissica

  1. Hristos a Inviat! Salutare la toata lumea! Are careva si vinde suporti laterali givi (ex: plx 446) sau kappa care sa se potriveasca cu genti Kappa K33N pe un ZZR 14 din 2013? Multumesc!
  2. am si genti...dar una e refacuta si una e ca noua.Mai pe inteles,,,dupa o cazatura s-a crapat una din genti si a fost lipita cu manutza mea si tine pana in ziua de azi...model K33N
  3. Salutare , stiu ca nu-i asta rubrica de vanzari,dar fiind un grup mai restrans de posesori VFR, poate e cineva interesat de niste suporti laterali pt genti? Am ramas de la vechiul VFR(2002) cu suportii de la KAPPA model KLX166 (identic cu PLX 166 GIVI) si le dau sub 50% din pretul achizitiei. Pret 250 Ron. Atasez cateva poze sa vedeti despre ce e vb. PM pentru detalii livrare. Mc!
  4. Seara buna turturor, In curand voi trece si eu la "grupa mare" ,dar inca am ceva dubii in privinta alegerii potrivite.Vorbesc despre cele 2 rivale Kawasaki ZZR 1400('06-'11) si Hayabusa(model '08-'14).Fiind un un topic dedicat Kawasaki ma astept sa-mi sara lumea-n cap,dar am nevoie de relatari ale riderilor care au avut aceste modele sa-mi pot face o idee clara.M-ar interesa care ar fi anii cu "probleme" ,care e mai fiabila,rezistenta in timp si la drumurile lungi. Astept pareri! Multumesc!
  5. Are cineva idee daca se potrivesc tobele (doar terminalele) de pe R1 model 2004-... pe Honda Vfr model 2002-2009 ? Sau ce tobe aftermarket aveti/recomandati? E multa chinuiala la modificat?
  6. E si meniu in engleza La "Schedules" zice ca orele se pot schimba dar nu spune cu exactitate.In stanga paginii sunt niste numere de telefon la care se poate apela pentru mai multe informatii.Eu stiu doar tariful care e si afisat. ContactsAddress: 4a, Sabanskyy lane, Odessa, 65014, Ukraine Email: ukf@ukrferry.com Email: charter@ukrferry.com Fax: +380(482)348-297 Fax: +380(482)348-108 SecretaryPhone: +380(482)34-40-59 DispatcherPhone: +380(482)34-82-96 Division of PersonnelPhone: +380(482)34-86-31 Phone: +380(482)34-86-58
  7. http://www.ukrferry.com/eng/schedules/varna-batumi Transport moto 70 USD+ 255 USD double accomodation » Post actualizat in 24 Jul 2014 11:52 E si varianta cu feribotul la dus,iar la intors pe partea de sud a Turciei
  8. "MIHAI VARADEO" cu ferybotul nu e o varianta prea buna.Se poate din Varna-Batumi sau de langa Odessa -Batumi...dureaza 2 zile pe mare + ceva costuri de 300 euro moto+rider.In legatura cu cazarea sunt ok sa stam si la motel sau hotel...In perioada aceea oricum e cam frigutz pentru cort.Din pacate concediul meu imi permite doar in perioada respectiva sa pot merge . » Post actualizat in 24 Jul 2014 10:28 "Evol" multumim pentru sfaturi,cu siguranta te voi contacta pentru mai multe detalii.
  9. Aici e partea mai dureroasa n-am facut un calcul si nici nu vreau sa sperii pe nimeni dar din ce cred ca nu are cum sa depaseasca 1500 Euro .Poate ajunge mai putin,mai trebuie lucrat la socoteli » Post actualizat in 23 Jul 2014 18:30 Pret benzina 23 Iunie 2014: Bulgaria -1,30 Eur/Litru .........1100 Km Turcia -1,77 Eur/Litru.............4000 Km Armenia- 0,97 Eur/Litru..........400 Km Georgia- 0,89 Eur/Litru..........600 km Sa punem un consum de 7L/100 Km si iese 660,14 Euro Cazare+mancare estimativ 40 eur/Zi * 14 zile =560 Euro Deci strictul necesar ar fi 1220 Eur
  10. Seara buna dragi motociclisti si motocicliste, Numele meu este Elvis,si m-am gandit sa postez aici in ideea ca poate mai gasesc doritori sa facem o excursie de 2 saptamani incepand cu sfarsitul lunii August pe traseul indicat mai jos. Deocamdata sunt eu si userul "Septy" care in zilele urmatoare va sti cu siguranta daca poate veni.Despre mobre,ambii avem cate o Honda Vfr V-tech sport-touring ,deci incercam sa ocolim traseele de Hard-Enduro. Ca idee despre traseu, are in jur de 6000 Km si avem: Bulgaria,care dupa parerea mea poate fi o tara doar de tranzit ISTANBUL -De vizitat Moscheea sultanului Ahmed+Turkuazoo cel mai mare acvariu din Turcia -Efes-fosta Grecie(templul zeitei Artemis-una din cele 7 minuni ale lumii) -Pamukkale- acumulari de apa in grote de calcar -Antalya+Fethiye -Cappadocia-poate o plimbare cu balonul deasupra orasului ARMENIA -Yerevan Capitala -Fortareata Erebuni -Regiunea Ararat- unde s-ar fi oprit Arca lui Noe,Manastirea Geghard+Khor Virap GEORGIA --Tbilisi Capitala -Vardzia Caves-orasul facut in pesteri,Kutaisi -Manastirea Gelati+Bagrati -Gori -Orasul unde s-a nascut Stalin -Shatili fortareata -Mestia -Ushguli(aici doar daca e vreme buna ,altfel ne trebuie un enduro..e numai offroad) La intoarcere m-am gandit si la 2 zile pe Insula Thassos sau Samothraki(o insulitza mica si cocheta pentru iubitorii de natura fara prea multe baruri sau cluburi) Ca sa apucam bifa obiectivele m-am gandit la nu mai mult de 500 Km/Zi. In legatura innoptatul n-am dat inca niciun search la Hosteluri si Guest house,dar daca vremea ne permite putem cara si cortul dupa noi sa mai scutim din cheltuieli. Cam atat deocamdata,daca intereseaza pe careva va rog postati aici sau lasati PM ca deocamdata nu sunt in tara si n-am semnal la telefon sa ne putem auzi. Numai bine !
  11. Buna "Ony81" , Am facut traseul tau in luna iunie dar cu ceva mai multi km..In Muntenegru am avut o intamplare mai stranie..In apropiere de localitatea Zablijak un domn imbracat in politist sare cu bastonul de dupa un copac si-mi face semn sa trag pe dreapta ...Normal ca opresc...imi cere actele...si-mi zice(prin semne mai mult ,nu vorbea Engleza) ca aveam vreo 80 km/h si ca trebuie sa-i dau 80 Euro amenda...M-am "inteles" eu la un 20 Eur pana la urma ca la Romanica ,Se duce la un Renault Clio model '98 se face ca-mi completeaza ceva acte...imi da documentele inapoi, imi ureaza o zi buna.....Mai tarziu intalnesc si politia adevarata cu masina echipata cu pistol,statie, cu uniforma diferita .Opresc din proprie initiativa sa le spun ce mi s-a intamplat cu ceva timp in urma si i-au bufnit rasul...asa ca aveti grija la tzepe eu mi-am luat portia Daca te intereseaza alt traseu, eu la sfarsitul lui August ma pregatesc sa fac un tur de Bulgaria- Turcia-Georgia-Armenia si retur in jur de 2 saptamani...Deocamdata n-am gasit pe nimeni sa mi se alature asa ca daca te razgandesti da-mi un PM
  12. elvissica

    Service Moto Iasi

    Salutare tuturor! ...La ce service este deschis sau unde pot sa ma duc sambata asta (31 Mai) dimineata in Iasi sa-mi schimb kitul de transmisie la Honda Vfr 800? Mc!
  13. Am inteles.... orice 10 w 40 full-syntetic chiar si semi-syntetic e OK .Poate o fi bun si 15 w 40 dar ma gandesc sa nu fie prea gros si sa strice cu ceva.Cu privire la ungator Scotoiller ,Loobman sau orice alt brand aveti....va rog sa postati si cateva poze cum l-ati instalat.... aici sau PM .Multumesc!
  14. Salutare! As aprecia un sfat din partea voastra cu privire la brandul si tipul uleiului care s-ar potrivi la VFR-ul meu( regim Touring dar peste 6800 rot/min acolo se simte bine ) ..An 2002..... Km 37 000 ...(mentionez ca nu stiu ce ulei a folosit fostul proprietar). Si inca o intrebare...daca si-a instalat careva pe VFR ungatorul de lant Loobman sau orice alt model...se merita investitia? Multumesc!
  15. Exact...dimineatza...la rece porneste mai greu.....daca e putin soare ,merge din prima.
  16. Am inteles....deci tot la "doctor" trebuie s-o duc....Iar cu Crash-padurile imi poate sugera cineva vreo idee?
  17. E cu injectie modelul....n-am ce shoc sa trag...poate o fi bujiile..sau poate asa-i normal...hmmm
  18. Buna seara tuturor! Ma numesc Elvis si sunt noul posesor al unei Honditze V-tech din 2002 ..varianta cu ABS ...am luat-o cu 33 400 km saptamana trecuta,si fiind vreme buna, i-am m-ai adaugat 800 km zilele acestea.Deocamdata sunt foarte multumit de ea..cum trage si cum se intinde la drum....in privinta consumului am scos 9 % in oras mers cu treaptele 1..2..3....iar in afara un 6.5% croaziera 120km/h cu cateva varfuri de 180km/h.O singura nelamurire am....dimineata,porneste din a doua "cheie"...la prima sta 2-3 secunde la relanti si moare,iar la a doua isi face reglajul si e ok .E normal asa ceva ?(mentionez ca bateria e noua).Iar daca ma poate ajuta cineva cu idei de crash paduri....ce ati montat pe ale voastre?eventual poze? Multumesc!
  19. Este si cea koreana Hoysung dar nu stiu cat de bune ar fi de nimeni nu-si cumpara
  20. Ma uitam zilele astea la un Cbr 600 F4i putin lovit si as vrea sa stiu: 1. Este vreo problema la RAR daca e cu carenele zgariate-crapate? 2.Ce probleme apar la modelul din 2002 sau in general?La ce trebuie sa fii atent cand o verifici?
  21. Foarte bun topic,recomand tuturor incepatorilor sa citeasca si daca sunt cu capul pe umeri vor face alegerea inteleapta.Mai bine incepator pe un motor mai putin puternic si fiabil decat pe un " taur " neimblanzit(R1,R6,Ninja etc) la care ai zilele numarate oricat de cumpatat crezi c-ai putea fi.Asa ca alegerea mea se orienteaza spre un Suzuki SV 650 S care cred ca ar fi mai mult decat ok.Sarbatori fericite tuturor si sa vina primavara mai repede...
×
×
  • Creează nouă...