Sari la conținut

Leontiev

Membru
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Leontiev

  1. Salut! As vrea sa arunc si eu o privire, poate ti-l iau eu. Ne auzim in privat? Multam fain, Cristi
  2. Overland in Iran, este un grup pe facebook unde de aproape trei saptamani toata lumea confirma ca granita de la Bazargan este libera de trecere, indiferent de cc. Cu bine, Cristi L.
  3. Pentru asta m-am antrenat toată viața. Cu prietena.
  4. Această tabără ? 650 € CDP-ul și 1050 lei permisul internațional. Aștept acum răspunsul ACR-ului cu privire la valoarea garanției pe care trebuie să o plătesc pentru a-mi elibera CDP-ul, garanție pe care o voi recupera când revin cu motocicleta în țară. Cu bine, Cristi L.
  5. nope. cu Mustafa Dincolo era prea aglomerat Carnet de passage de la ACR și trecut granița pe la Bazargan. Voi incerca. O saptamana e destul de putin, dar na...voi incerca, cum imi sta de obicei in fire, sa fac din rahat bici :)) Cu bine, Cristi L.
  6. Salutare oameni buni! Vă scriu pentru a vă anunța că în acest Septembrie (cel mai probabil, dupa a doua sa decadă) voi pleca înspre tărâmurile persane. Doritorii de aventură sunt bineveniți. Cel mai probabil, excursia dus-întors va dura două săptămâni, din care una se va petrecere în Iran. Pentru detalii și curiozități vă stau la dispoziție. Cu bine, Cristi L.
  7. Salutare! Am nevoie de un sfat din partea voastră. Făcut-am o leacă de aventură prin munții Baiului weekendul ce tocmai a trecut și evident (așa cum îi place muierii mele să spună) am mai trântit-o pe ici-colo. Consecința: un ghidon ușor deformat. Cine credeți că m-ar putea ajuta cu o îndreaptare cât de cât a acestuia? Multumesc, Cristi L.
  8. Cea mai faină tură de pe anul acesta, parcursă cu mastrul ninja Alex Manoliu împreună cu al său adjunct japonez, Yamaha XT. Și cu ninja wannabe, V-Strom 650, tot de fabricație japoneză . Wannabe pentru că V-Strom-ul și cu munții Baiului n-au nimic în comun Dar deh, vorba lui daimyo @manoliu_Alex: fiecare ninja trebuie să sufere puțin.
  9. Salutare! Recomandă cineva din București o vulcanizare/atelier de rectificare a jantelor moto? Am observat de dimineață că am câte o buză-două ușor îndoită pe fiecare jantă (probabil din pricina săriturilor pe/de pe borduri ). Mulțumesc, Cristi L.
  10. Salut! Mersi de recomandare, dar nu gasesc nimic legat de scarite pentru vaca mea. Iaca si dovada: https://advalp.pl/en/by-motorcycle/suzuki/dl-650/dl-650-12-17 Nu stiam ca trimit si din Australia. Vad ca ies mai bine decat pe https://www.altrider.eu (care inca nu mi-au raspuns la mail) Stii cumva sa fie ceva probleme la vama/granita? Spun ei ca vor trimite prin DHL Express Air Freight. Multumesc, Cristi L.
  11. De unde anume din Australia? Ai vreun magazin cu care ai lucrat pana acum?
  12. Chiar voiam sa-ti scriu acum, ca nu am gasit nicaieri in Europa pana in momentul de fata . Parca mi-ai fi citit gandurile O sa le scriu acum, sa ii intreb ce vor sa spuna cu mesaj asta, ca tare nu-mi place... Multumesc, Cristi L.
  13. ba da. o să mă abonez la newsletter-ul lor, să vedem dacă mă anunță și pe mine Mulțumesc, Cristi L.
  14. Salut! Arată bine de tot modelul acesta, doar că motocicleta mea (650-2014) nu apare în lista cu pricina Care-i faza cu reducerile de sărbători? Nu prea mă pricep la treburile astea Faine rău chestiile astea. Am să mă uit și prin magazinele din Europa. Mersi frumos! Cu bine, Cristi L.
  15. Salutare oameni buni! Folosește cineva pe aici scărițe metalice (așa zise off-road oriented ) pe a sa motocicletă? Dacă da, ce/cum/de unde? Eu am găsit trei variante, însă recunosc că sfatul celor experimentați a fost întotdeauna binevenit pentru mine. http://achimoto.ro/scarite-set-footrest-sw-motech-suzuki-dl-650-v-strom.html https://motomus.ro/kit-scarite-evo-pentru-suzuki-dl-650-1000-bmw-f800r-gt-shiver-frs-05-112-10001 https://piesemoto.madras.ro/catalog/motocicleta/suzuki/650/dl-650-v-strom/?good_detail=scarite-enduro-rosu-with-rubber-0acc34aa7405a08a380ac55d020f24d4m Ca de fiecare dată, vă salut respectuos, Cristi L.
  16. Salutare! Hop si eu ca musca-n lapte. Fara nicio intentie malitioasa de a deturna acest topic, ma poate indrepta si pe mine cineva catre un instructor care m-ar putea sa invat sa merg cu motocicleta in afara soselei? Am un V-Strom 650, anvelope adecvate si rabdare. Imi mai lipse insa un instructor. Va multumesc, Cristi L.
  17. Mulțam fain de părere, MIhai! Și mie personal, între Rally și Rally STR, cel din urmă mi se pare un pic mai bine echilibrat. Îți dau dreptate aici! Îs foarte multe opțiuni pe piață, într-adevăr, iar la acestea am ales să mă opresc după ce-am făcut deja o filtrare. Ceea ce urmăresc de acum înainte cu motocicleta este să o duc peste tot prin țară (păduri, dealuri, văi, câmpii) fără să mă gândesc vreo secundă la limitarea pe care mi-o dau anvelopele. Poate vor fi abilitățile mele cele care vor face traseul mai dificil (sau lejer), însă neavând nicio experiență anterioară în afara asfaltului, m-am gândit să apelez la experiența voastră, atât cât se poate. Nu-mi doresc să creez o întreagă dezbatere (și să redeschid cutia Pandorei) despre de ce modelul X este mai Z decât Y șamd, motiv pentru care am creat acest mic sondaj. Mulțumesc din nou tuturor celor care-și vor lua cateva secunde pentru acest lucru, precum și acelora dintre voi care au făcut asta deja. Cu respect, Cristi L.
  18. Prea-clasicul 50-50. De azi Înainte am de gând să-mi călăresc jucăria peste tot unde voi vedea cu ochii Așadar, vă aștept pe toți aici cu un click: https://www.quiz-maker.com/poll2291486x7bEd4eaF-66 Mulțumesc, Cristi L.
  19. Salutare din nou! Îl voi căuta de-ndată pe Bogdan. Mulțumesc din nou pentru ale voastre sfaturi. Între timp încerc să-mi încalț înaripatul. Dacă-mi puteți da și mie o mână de ajutor, vă voi rămâne dator fiecăruia dintre voi cu cel puțin o bere rece Așadar, vă invit să vă dați și voi cu click-ul aici (sau cu părerea) despre cea mai potrivită anvelopă pentru al nostru inorog, dacă bugetul nu ar fi un criteriul. Cum votul este anonim, vă mulțumesc din avans pentru timpul pe care mi l-ați alocat. Cu respect, Cristi L.
  20. Mulțumesc tuturor pentru feedback-ul transmis. Voi lua legătura și cu Bogdan Harea și nici nu-mi voi mai pune agățătoare de troler Cu respect, Cristi L.
×
×
  • Creează nouă...