Sari la conținut

Cataalin

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cataalin

  1. Mulțumesc,asta mă interesa mai mult să nu pice de pe moto. Pentru un pic de orientare sper sa se vadă.
  2. Din 04.06 am văzut pe revista suport de telefon topmove pentru biciclete. Se mai găsesc și pe olx, prețul în lidl e 30 lei. Are cineva? Își face treaba pentru o folosire mai rară(nu îl folosesc zilnic)?
  3. Are cineva macheta er6f? Ați văzut undeva de vânzare?
  4. Cataalin

    HJC - Discutii generale

    Salut. Am modelul asta de anul trecut și pentru mine cred că a fost o alegere buna. O folosesc pe un Er 6f și curentul intra puțin pe la vizieră,dar nu deranjant. Dacă ești mai sensibil o să fie deranjant pe vreme rece.. Arcul care ridică ochelarii la loc nu e foarte puternic, adica nu îi ridică instant,dar suficient. Din păcate e prima mea casca si nu am purtat decât alte caști mai slabe să zic, deci nu prea am cu ce să o compar. Imi place ca are dimensiuni reduse,adică nh îți face capul de bostan. Per total eu zic ca e o casca buna care merită cumpărată.
  5. Am mai postat și pe topicul dedicat Er 6f cerând părerea despre cauciucuri, întreb și aici: pentru motocicleta mea și pentru drumuri pe care viteza nu e exagerata, asfaltul în mare parte uscat(nu ies intenționat pe ploaie doar când e chiar necesar), deci aderența să fie maximă posibilă pe uscat, pilot road 4 e printre cele mai bune alegeri? Aștept și alte recomandări în bugetul ăsta.
  6. Am mai citit și despre alte anvelope, tot la astea cred ca o să rămân. Mulțumesc de ajutor amândurora.
  7. De acolo vreau să o iau și eu. Nu am știut ca se plătește și la poștă, interesant..
  8. Multumesc de informatii. Zilele astea cred ca comand si eu una.
  9. Am reusit, merg ambele. Ma tot uit dupa o camera acceptabila si se pare ca dintre Sj, Xiaomi si Eken, Eken-ul mi se pare cel mai ok (sau la asta imi plac mie culorile) . Ai ceva probleme pana acum cu ea?
  10. ''This video îs not avaible'' Mie nu imi merge.
  11. Am și eu nevoie de cauciucuri și m-am gândit la pilot road 4. Are cineva pe motocicleta asta? Aștept și alte recomandări.
×
×
  • Creează nouă...