Sari la conținut

AlexDragan

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://2zeceband.com/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Kawasaki GTR 1400 ABS
  • Numar Moto
    BV 16 AMK
  • Club
    Fara club

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki SV650
  • Interests
    Music, sports and motorcycles

AlexDragan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am observat de multe ori, in trafic, masini sau chiar autobuze facand loc motociclistilor. Incep prin a spune ca masinile "nu sunt obligate sa ne faca loc" pentru ca nu e legal sa faci lane splitting in Romania. Totusi, destul de multi se dau si ne lasa culoarul liber. Cand se intampla asta, mereu multumesc soferilor, cu mana sau din cap. Ideea e ca daca noi vom fi politicosi, probabil si majoritatea soferilor va fi la fel. Am vazut destul de multi colegi care nu le multumesc soferilor pentru gest (cred ca e de bun simt sa o faci). De asemenea, am observat ca atunci cand doua sau mai multe motociclete fac lane splitting, nu o fac pe acelasi rand (nerabdarea + dorinta de a fi PRIMUL la semafor) si ii bulverseaza pe soferi, care nu mai stiu in ce parte sa se dea. De aici rezulta cateodata situatii periculoase pentru noi. Am observat si colegi care claxoneaza, tureaza motorul sau vin excesiv de tare printre masini, ca sa li se faca loc. Si aici, cred ca e de bun simt sa nu o faci. Daca nu ti se face loc, astepti pana cand e sigur sa treci. Necivilizati sunt si de o parte si de alta. Eu, personal, prefer sa fiu in siguranta decat sa mi se deschida vreo usa in fata sau sa dea cu masina peste mine vreun sofer neatent. Asfalt uscat va doresc!
  2. Salut! Eu am rectificat discurile la Sirius, cu ajutorul lui Cezar de la GRG si am fost foarte multumit de lucrarea facuta. Cand le-am dus la rectificat, imi sarea maneta de frana ca atunci cand intra ABS-ul din cauza ovalizarii. Dupa rectificare am scapat de probleme. Incearca asta inainte sa cumperi discuri noi.
  3. Salut! GTR1400 si nu o sa mai privesti inapoi la nici o alta motocicleta Cele 300 de kilograme nu se simt. E manevrabila, e comoda, are putere din plin, loc de bagaje, protectie la vant...ce sa iti mai spun de ea? In iunie o sa fac al treilea trip de 7000+ de km prin Europa si cred ca o mai pastrez cel putin 5 ani de acum incolo daca nu mai mult. E o motocicleta extraordinara! Sugestia mea ar fi sa incerci sa ramai la cateva modele, sa incerci sa te plimbi cu ele si sa simti tu care iti place mai mult. Aici ne dam cu parerea, dar pana nu incerci, nu stii. Spor la cautat!
  4. Man, eu nu am mers la Sirius, am mers la Cesar. Daca Cesar lucreaza cu Sirius, e treaba lui. Eu am platit cat mi s-a cerut si am plecat de la GRG cu treaba facuta bine. Recomandarea mea este pentru GRG. Nu stiu cine e Sirius Dar, multumesc pentru completare. E bine de stiut unde gasesti oameni care fac treaba buna
  5. Mergi linistit la Cesar la GRG. Am rectificat discurile de frana ovalizate acolo si am fost extrem de multumit. Urmeaza sa le schimb si eu in iarna si merg cu incredere acolo.
  6. Canyon bars! Arata bine Te-am vazut duminica pe strada Lunga
  7. Salut! Daca ai buget, era un GTR din 2012 de vanzare in Bucuresti si arata superb, ca scoasa din cutie. Daca vrei sa cumperi un GTR, iti recomand sa verifici cardanul inainte prin rotirea rotii. Linkul de dedesubt iti spune de ce In rest e o motocicleta fara alte probleme. http://gtr1000.yuku.com/topic/3880/t/GTR1400-clunk-URGENT.html#.WS1_FGiGPWU
  8. Am trecut pe acolo. Erau doi baieti. Al doilea a reusit sa evite masina. Martorii spuneau ca cel cu golful a iesit dintr-o curte fara sa se asigure si motociclistul a intrat in el. Din ce parea, masina intrase pe contrasens ca ea intre in curte. Acum, prea putin mai conteaza. RIP
  9. Bravo man! Imi place! Felicitari pentru proiect, arata excelent
  10. Salut! http://www.senia.ro/chitara-acustica/1166-2#/producator-lag Chitare care suna bine la un pret decent cursuri de chitara sunt o gramada pe youtube, ai de unde alege.
  11. Daca a existat contact poti merge la politie. Martori, ceva? Camera pe casca?
  12. Superb! Se pare ca facerea de bine nu e mereu f****e de mama Felicitari man!
  13. Mergi la Cesar la GRG. Service-ul e aproape de Obor. Vei pleca multumit de acolo 0722620397
  14. Intr-adevar, pozitia nu este sportiva dar la cei 150 de cai fuge ceva de speriat M-am trezit in cateva secunde la 230 pe autostrada in a treia sau a patra si deja cautam frana )
×
×
  • Creează nouă...