Sari la conținut

Mircea_fcs

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mircea_fcs

  1. Felicitari pentru dorinta de a-ti urma visul, acela de a fi motociclist, chiar si de la a doua tinerete. Si eu mi l-am indeplinit tot ca tine (mai tarziu) cu Yamaha TDM 850 din 2001 si pot sa-ti spun ca nu regret nicio secunda alegerea facuta.... Si a mea e grea, inalta, multi au zis ca nu e motocicleta de incepator dar ne-am imprietenit imediat si deja avem 18k km impreuna. Concluzia: ia ce iti place, ca sa o conduci mai apoi cu placere. De imprietenit va imprieteniti voi..
  2. Niciodata in tara asta nu te plictisesti Cand crezi ca le-ai vazut si le-ai auzit pe toate, mai apare ceva de genul asta... Auzi, "doritorii va rog PM"! Nu va ingramaditi!
  3. BINEINTELES ca lipsa termostatului iti creeaza problema asta!!! Nu face nimic altceva decat pune un termostat original la locul lui... printre altele, termostatul are si rolul de a "trimite" lichidul de racire pe circuitul mare sau pe circuitul mic (adica DA, chiar este o clapeta de sens), functie de temperatura lui, asa ca fara el e o harababura totala
  4. Mircea_fcs

    Parere mobra

    Unde ai vazut tu numar de Valcea? Lasand asta la o parte, nu cunosc motocicleta, desi sunt din Focsani, dar nici nu pot spune ca le cunosc pe toate din zona mea. Cei cu sportivele au grupul lor si merg mai mult intre ei, dar pozele sunt facute intradevar in Vrancea, pe drumul spre Lepsa, cel mai folosit de motociclistii de pe aici. Daca aflu ceva, revin.
  5. Am patit ceva asemanator dupa o iarna si un garaj cu umezeala...se stingeau becurile in bord cand vroiam sa pornesc, pornea greu sau deloc, aventuri... Am avut o borna la masa (negativa) oxidata. Pana a suspecta orice altceva, sfatul meu este sa iei la curatat tot ce inseamna borne (la baterie si la sasiu), sunt sanse mari sa o rezolvi. Apoi te poti gandi si la baterie. Tensiunea la incarcare ar trebui sa se limiteze la 14,5V la relanti, la tine vad ca e ceva mai mare, bine ar fi sa cauti pe net un manual de intretinere al motocicletei tale si sa vezi acolo exact cat trebuie sa fie. Bafta!
  6. Foarte frumoasa, imi place! Sa te bucuri de ea fara incidente!
  7. Mircea_fcs

    Ramas in drum

    Ti-ar trebui un aparat de masura sa vezi daca iti incarca, cu motorul pornit tensiunea masurata ar trebui sa fie limitata undeva la 14,5V. Daca e mult mai mica, atunci bateria nu se incarca, motorul merge cat tine bateria pana se descarca sub limita si gata, s-a oprit.
  8. Parerea mea este ca releul de incarcare nu-si face treaba, nu limiteaza curentul de incarcare. 17 V este imens si nepermis, in mod normal la orice turatie releul trebuia sa limiteze la 14,5V si de aici si problemele cu bateria...orice baterie cedeaza in conditiile astea. Daca valoarea depaseste 15V, atunci bateria va fi grav afectata si se poate distruge in scurt timp. Ca sa nu mai zic ca risti sa prajesti si CDI-ul...
×
×
  • Creează nouă...