Sari la conținut

Victor L

Membru
  • Număr conținut

    428
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Victor L

  1. Cica in padurea de la Baneasa ar fi gasit un coleg ceva obiecte din razboiul mondial. Nu stiu zona exacta si nici nu stiu daca e foarte ok sa te apuci sa sapi prin padure....Am mai vazut si prin Tancabesti ca erau niste baieti care sapau dupa metale,dar nu stiu ce or fi gasit.
  2. Este fix ce mi-am comandat de Craciun....Vara cu flori in barba si iarna cu luminite...In yer face
  3. Eu is interesat de antic/medieval si putin de WW1/WW2...si sincer chiar m-as baga pe detectie. Cred ca o sa imi trec pe wish listul de craciun un detector de metale si o sa ma apuc de treaba. :)
  4. Daca nu ma insel exista o harta a siturilor...ar trebui facut cumva sa existe macar o paza minima acolo cat de cat....dar n-ai sa vezi asa ceva la noi.
  5. Bai ai dreacu cum au ei toti numa neintelegeri.Dupa ce si-a luat o data avertisment ar fi trebuit tinut sub monitorizare dupa parerea mea. Am auzit atatea cazuri in care nu sunt respectate regulamentele incat sincer m-am scarbit. Din pacate va trebui sa ma resemnez cu gandul ca nu se va face nimic in aceasta privinta.
  6. Sunt multe persoane care detin legal aparate performante de detectie metale ,dar care insa nu respecta legea si pun mai mult accentul pe castig. Genul de persoane care stau si sapa toata ziua ca apoi sa vanda in targ pe bani frumosi ceea ce ar trebui sa ajunga cel mai probabil intr-un muzeu.
  7. Cele originale se gasesc foarte greu si de obicei vin la pachet cu toata mobra...poate sa gasesti doar la cineva care dezmembreaza. Am cautat si pe afara si am gasit doar sei reconditionate. Poti incerca pe la talciocurile din Ungaria sau pe la bulgari...la ei mai ai sanse sa gasesti. Daca vrei incerc si eu sa caut pe la targuri ceva cat mai original. P.S daca este o sa reconditionata care sa imite perfect originalul,eventual invechita pielea te-ar interesa?
  8. » Post actualizat in 09 Nov 2018 07:25
  9. Foarte interesanta patania ta. Cum spuneai si tu astfel de intamplari n-ai cum sa le uiti asa ca vei avea ce povesti nepotilor. Asteptam materialul video complet
  10. Bestial traseul. Se poate ajunge cu motocicleta pana acolo sau e nevoie de masina offroad? Nu am fost niciodata,dar vazand pozele mi-am propus sa trec locatia pe wish list.
  11. Motocicleta respectiva nu se vinde. Doar isi prezinta omul motocicleta intr-o sectiune dedicata acestui lucru. Iti recomand sa urmaresti topicurile de vanzari/cumparari daca doresti achizitionarea unei motociclete. Cheers
  12. Victor L

    Piston

    E un piston...Practic e o componenta a motorului care ajuta la combustie si va sa zica la buna functionare a motorului.
  13. In every angel a demon hides

  14. Prea fain topicul. Chiar este un hobby interesant si ma batea si pe mine gandul sa ma apuc la un moment dat...felicitari pentru cele descoperite pana acum si bafta pe viitor.
×
×
  • Creează nouă...