Sari la conținut

Mihai Coporan

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mihai Coporan

  1. Sistemul ăla pare ok, nu știam ca exista așa ceva când am luat parbrizul.
  2. Uite așa. Eu am 1.83 95 kg. Șaua este puțin înălțată cu gel. » Post actualizat in 28 May 2016 05:44 Adică așa.
  3. Îți poți pune un wind deflector. Eu am luat un isotta cu un wind deflector de la mra și e f. Bine.
  4. As fi curios cum a fost. Probabil mai sunt si altii.
  5. Am înțeles, îl o sa-l pun pe Tibi sa verifice. În alta ordine de idei, are cineva tank bag? Și dacă da, de care?
  6. Am un gs din 2006 și a venit cu semnalizare și stopul spate pe led. La o ieșire, mi s-a spus ca ar fi cam chioare. As putea schimba semnalizatoarele cu cele originale, dar în privința stopului ce opțiuni as avea? Totodată, e posibil ca aceste leduri sa fie mai luminoase, dar montate greșit? Mulțumesc.
  7. Am inteles. Si tu acum ce ai? parbriz de Dakar negru? Sa inteleg ca nici tu nu ai gasit solutia perfecta?
  8. Da, am vazut si eu parbrizul ala, e destul de scump. Am 1,83. Ai incercat astea de la Louis? MRA Vario Touring, Ermax sau V-stream de la Z technik?
  9. Ăsta e parbrizul, l-am trecut la vânzări. Am vb cu dl. Bogdan Harea, am sa trec mâine pe la el sa văd ce și cum. Multumesc!
  10. Eu stau in rahova, dar pot veni in orice zona . » Post actualizat in 29 Mar 2016 09:49 Cred ca mi-am dat seama ce se intampla. Am parbrizul de touring care nu cred ca e potrivit pentru statura mea, cand eu ziceam ca ma ridic in scarite si decuplez fundul de motor, de fapt ieseam din zona de turbulente a parbrizului De unde as putea sa iau alt parbriz?
  11. Probabil. Este cineva din bucurești dispus sa mă lase sa văd cum e un alt gs?
  12. Salutare. În calitate de nou posesor de gs din 2006, vreau sa va întreb dacă voi simțiți vibrațiile motorului la turații mici. Știu ca vibrează ca e monocilindru dar astăzi am mers cu dopuri în urechi și imi rezoneaza capul de la vibrațiile ce se transmit prin șezut. Dacă mă ridic în scărițe, totul e bine. Cum mă așez, cum începe baraitul. Nu e zgomot de vânt, aici își fac treaba dopurile, doar zgomot de frecvente joase.
  13. Ma gandeam sa plec pe 31 mai cu o oprire o noapte undeva. Ajung pe 1 iunie, o noapte cazare in budapeste, apoi la fel la intoarcere, o noapte pe undeva. Nu am un traseu stabilit acum, dar mi-ar placea sa trec prin Serbia ca nu am fost niciodata. As gasi niste drumuri nationale sa evit autostrazile. Si Viena e ok, dar nu am cum la acea data.
  14. Cineva interesat? Sunt incepator, ar fi primul drum lung pentru mine, sunt din Bucuresti. http://www.ticketpro.hu/jnp/en/konnyuzene/1695210-black-sabbath.html
×
×
  • Creează nouă...