Sari la conținut

A n d y

Super Membru
  • Număr conținut

    629
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de A n d y

  1. Salut Ma poti ajuta te rog cu o oferta de pret ptr: - intinzator lant distributie - OEM part no. 14520-MBT-F20 - garnitura intinzator - OEM part no. 14523-MCW-003 si - OEM part no. 14524-MBB-000 Si care e timpul de livrare in Bucuresti? Da-mi te rog raspunsul pe PM. Multumesc! a.
  2. update tricouri update cazare: mai e 1 iurta jumate ptr. cine n-are chef sa-si care cortul dupa el - ptr. inscrieri postati pe forum sau va treceti in tabel (si ma anuntati printr-un mesaj) a. update stickere a.
  3. update tricouri update cazare: mai e 1 iurta jumate ptr. cine n-are chef sa-si care cortul dupa el - ptr. inscrieri pe forum sau in tabel a. update stickere
  4. update 20.06.2019: - mai sunt 2 iurte libere - inscrierea in tabel si dati-mi un mesaj sa stiu de ordinea inscrierii
  5. updated info ref. la ITR2019 ptr. cei care nu intra pe forumul TA
  6. ca sa nu se duca cineva aiurea, postez mai jos mesajul preluat de pe forum transalp.ro cu ultimele informatii legate de ITR2019: si update-urile postate pe forum: a.
  7. Asta m-a convins sa insir si eu multumirile mele aici ptr. ajutorul primit. Super treaba a facut omu', Speedy Gonzales e pistol cu apa pe langa Marcel. Istoria e cam asa: pe 25.03.2019 il sun pe Marcel si il rog sa ma ajute, caut motoreta pe net, pe 26.03.2019 ii dau contactul omului din DE cu care vorbisem de motoreta, pe 2.04.2019 ajunge Marcel la neamt, vede motoreta, o testeaza si o ia, iar pe 8.04.2019 mi-o debarca in Bucuresti. Deci Marcel, multumesc inca odata de ajutor! Asa cum ti-am spus, astept sa dai un semn cand ramai peste noapte in Bucuresti sa dau niste ptr. cei 7 EUR si niste ptr. Voineasa 2008. Spor! a.
  8. Salutare. Imi poate recomanda cineva unde pot face o sincronizare la carburatoare? Va rog sa imi dati si un PM ptr. a nu rata un raspuns. Multumesc!
  9. Salut. Am wingrack-urile de la GIVI (http://mecamoto.ca/2048-4530-thickbox/fitting-kit-givi-for-2-wingrack-suitcases-076-e150b.jpg) fara sistemul de fixare. Ma puteti ajuta sa le pun pe o Honda Varadero? Daca da, care ar fi timpul necesar si pretul... evident estimative. Trimite-mi pls raspunsul pe e-mail sau PM. Merci a.
  10. Salutare. Ma poate ajuta pls cineva cu niste poze de detaliu ale sistemului de fixare ptr. wingrack-ul de la Givi pe care se pun cutiile laterale? Evident ptr. Varadero. Si cu tot cu rugamintea de a-mi da un semn pe e-mail sau PM sa stiu sa verific forumul. Merci! A.
  11. Salut Ma poate ajuta cineva d-aici cu niste cote sau macar poze de detaliu cu suportii ptr. sidecase-uri de la Givi (model wingrack N151)? Merci, A.
  12. Bravo Andrei ! Si pentru excursie, dar si pentru poze si "condei" Sa-ti fie de bine... pana la urmatoarea !
  13. Domnilor, o iesire agreabile. Cu atat mai mult cu cat, dupa spusele accuweather-ului se pare c-a fost ultima iesire anul asta. Poze de pe traseul de azi AICI.
  14. Incearca cu o intrebare la edisone (user pe forumul dedicat) si te va directiona el la un service. A avut o situatie similara si i-a gasit rezolvarea.
  15. Bine ai (re)venit in staulul nostru ! De data asta si cu vaca potrivita acestui colt. Drumuri placute sa ai cu ea !
  16. Imi cer scuze daca s-a discutat... da' topicul a devenit f. stufos si plin de offtopic... din pacate... Asa ca indreznesc cu niste intrebari: Cand ziceai ca vrei sa pleci? Ce itinerar ti-ai propus? Cand postezi un nr. de cont ai un plin si de la mine. Ar fi interesant sa ti un jurnal de calatorie, cu povesti, poze si tot ce mai trebuie... Succes la pregatiri! Drum bun si distractie maxima iti urez cand vei fi gata de plecare.
  17. Orice alcool. Sau spirt ca e la-ndemana.
  18. Baieti, nimeni n-are nevoie de piesele astea? Hai cu cererea ca ma'ncurc de ele prin casa...
  19. Baieti, nimeni n-are nevoie de piesele astea? Hai cu cererea ca ma'ncurc de ele prin casa...
  20. Daca nu ti neaparat la Rasnoave ca destinatie ptr. we urmator, poti incerca AICI.
  21. Salut Incearca sa pui intrebarea sau sa cauti raspunsul pe forumul dedicat. Pe aici vad ca nu prea mai e aglomeratie de o vreme incoace.
×
×
  • Creează nouă...