Jump to content

florinelu07

Super Membru
 • Posts

  5,447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Motocicleta
  ...

Recent Profile Visitors

2,850 profile views

florinelu07's Achievements

 1. vezi aici: https://www.romstal.ro/teava-inox-in-bara-pt-incalzire-sanitare-l-6m-d-22mm-p14791010.html
 2. Cred ca mai degraba gasesti de 25mm.
 3. si a mea suspina si o tot sustin moral pana iau alta....
 4. buget? arunc priviri prin zona si dau un semn... sau daca vezi ceva notabil prin zona BV, da o strigare si macar o vizualizare se poate face. pe de alta parte, recomand sa cauti una completa - dezmembrari sunt la furaciuni sau cu defecte notabile.
 5. Nevoile unui pistol de nituit sunt reduse, iar la vopsit sau slefuit se schimba datele. Masinile profesionale de slefuit au nevoie lejer de 300litri pe minut (la vreo 3bar) deci iti trebuie compresor industrial. Spre exemplu un slefuitor orbital (profesional) de la Mirka, are nevoie de minim 485litri pe minut la 6.2 bari.
 6. Tig (lift) merge pe orice invertor. Exista kit relativ ieftin pentru adaptare. Buba este ca trebuie si butelie gaz. Exista si aparate mma/mig/tig.
 7. PS. Sa vezi ce se duce gazul cum se duc anii....
 8. Arunca o privire la Iweld sau Bester. In zona 1500 incepi sa iei ceva okish...
 9. alea "profi" sau macar cu ceva senzor hall sa iti tina turatia constanta independent de sarcina ar fi de preferat. dar sunt in alte bugete.
 10. frumos. 1. am emotii cu astfel de echipamente dupa incidentul cu flex-ul. 2. daca am drum lunile astea prin zona, incerc sa trec sa il vad. pentru lustruit iti trebuie disc bumbac (pliuri in functie de ce vrei sa lustruiesti), pasta si aproximativ 40 m/s viteza periferica. vezi daca rpm-ul si puterea sustin cele de mai sus.
 11. incetinesti si te asiguri ca poti face manevra in siguranta. restul este can can....
×
×
 • Create New...