Jump to content

AlexAB

Super Membru
 • Content Count

  913
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

4 Followers

About AlexAB

 • Rank
  aka Bulgaru'

Contact Methods

 • Website URL
  zenmoto.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2017
 • Motocicleta
  BMW G650 Xchallenge
 • Numar Moto
  ZEN

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMW G650 X Challenge, Honda NX650 Dominator
 • Interests
  zenmoto.ro (moto&foto)

Recent Profile Visitors

3,218 profile views
 1. Sa știi ca nu e nici un deranj dacă vrei sa o probezi :).
 2. Salutare, Vand urmatoarea geaca moto din piele. Stare generala: excelenta, dupa cum a afirmat un coleg care a venit sa o vada insa nu s-a potrivit la masura. A fost purtata doar la cateva iesiri pe frig. Marime: XL, culoare neagra. Umeri 122 Lungime brat - 52 Piept 103 Eu am 1.87 si 93kg si mai am loc in ea de tricou + hanorac pe sub mesada ei. Protectii: CE Level 1 pentru umeri, coate si antebrate. Aerisiri cu fermoar: Doua pe piept Doua pe brate Doua la antebrate Doua pe spat
 3. Aici e și cu impactul.. https://epitesti.ro/stiri/video/video-socant-momentul-impactului-dintre-motociclist-si-pieton-la-bascov
 4. O alternativa ar fi Vârful Penteleu.
 5. Salutare, Propun pentru mâine un traseu pe off in Buzău, o parte e off mai lejer, o parte e mai nașpa și apoi o parte e necunoscuta. Trebuie putina experienta și ceva dual sport de preferat. Plecam de la 8 jumătate din București, ne înțelegem unde ne întâlnim. Zona aproximativa: Pe aici ne-am oprit ultima data: Daca sunt doritori dar de ceva mai soft, putem ajusta.
 6. https://maps.app.goo.gl/uKYoCN45KxR94Hii6 Iti încarcă traseul? Fix asta e, de la Petrom pana la Ciungetu, urcarea pe Strategica. Nu treci pe lângă lac, îl vezi de sus de pe creasta.
 7. Si eu recomand urcarea din Ciungetu, e practic cum e cea de pe Cozia. Drumul e facil, am fost duminica trecuta cu iubita pasager. E greu sa te rătăcești pe Strategica, merge făcuta cu Google Maps. Sunt mai mereu mașini sau bicicliști pe sus, noi ne-am întâlnit și cu jandarmeria, se duceau să ajute un ciclist accidentat. Plimbare faina!
 8. Nu ați făcut turul lacului? E trist cât s-a asfaltat, ala era un drum din pietriș acum un an lung și liber..
 9. Foarte tare, de când aștept sa pui impresiile :)). Și eu îl urmăream pe nea Pavlin, mie îmi pare rău ca nu am avut moto atâția ani cât am stat în Bulgaria. Bine ca te-ai oprit la șapcă . Bravo ca ai fost de treaba și l-ai dat pe drumuri faine .
 10. Prin bunătatea lui peu am tras și eu puțin de gaz pe macadam de 790, o fugă pe un deal. Fuge de rupe. Nu e atat de bicicleta ca un 690 dar nici foarte departe. Suspensia față e miraculoasa pe amândouă motorete și-ți permite să ajungi repede la niște viteze decente pentru off, fața ține direcția, spatele împinge. E mai grea decât un 690 la ridicat de pe jos. Pe șa n-am stat mult dar e la fel de comoda ca cea de xchallenge, se obișnuiește fundul. Oricum îți petreci timpul în scarite, mobra reacționează bine la apăsatul în ele. Ambreiajul ușor ca pana, vitez
 11. https://rudemachinery.com/2019/04/18/airoh-commander/ This is easily the lightest multi-sport helmet I have ever used, and also the noisiest. Admittedly, the *mildly altered* Husqvarna 701 is also the loudest motorcycle I’ve ever travelled long distances on, and after a full day on the road I am deafer than a roomful of grandmothers. The upside of it is that ventilation is top notch Ca a mea nu te coafează? Rezista bine de vreo 35000 km, ECE, luata cu 600 RON la reducere. LS2 MX 436. A, si are prindere micrometrica, foarte ușor de manevrat cu manusi comparat cu DD.
 12. Un cablu usb de 2m pe direct la o priza din interior, unlimited powah. Sau o pui pe un selfie stick și rogi pasagerul sa îl tina pe geam în dreptul rotii . Sau prinzi pasagerul de portiera pe exterior :))
 13. Pe prima varianta am urcat din greșeală, de fapt e cu bariera, se rupe rău de tot drumul mai ales dacă ploua, nu e întreținut, și am auzit și ursul prin pădure. Pe prima varianta am urcat din greșeală, de fapt e cu bariera, se rupe rău de tot drumul mai ales dacă ploua, nu e întreținut, și am auzit și ursul prin pădure. Sa fie o zi cu soare, altfel urci degeaba . Suna superb planul. Ar fi mișto să-ți montezi un gopro undeva in dreptul roților din față sa le vedem în acțiunie.
 14. E o singura varianta de urcare ok spre Cozia, din sat, e un semn ușor de ratat prins de marginea unei case. Restul de urcări au toate bariere. Daca nu postează altcineva curând iti trimit traseul exact. Iti mai dau un traseu pana pe o cariera de piatra tot din zona. Gata. Am verificat, e varianta 2, urcarea din Dangesti, cea din video.
×
×
 • Create New...