Sari la conținut

AlexAB

Super Membru
  • Număr conținut

    936
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

4 Urmăritori

Metode de contact

  • Website URL
    zenmoto.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2017
  • Motocicleta
    BMW G650 Xchallenge
  • Numar Moto
    ZEN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW G650 X Challenge, Honda NX650 Dominator
  • Interests
    zenmoto.ro (moto&foto)

Vizitatori Recenți Profil

5.911 citiri profil

AlexAB's Achievements

  1. Ii salut când ajung cu mâncarea.
  2. Eu ii salut proactiv pe cei care livrează . Fac mai mulți km băieții aia prin traficul din București într-o săptămână decât vedem noi pe forum într-un an. Și sezonul lor ia pauza doar pe ninsoare.
  3. Pfff, și vaca și noroaie și gume de circuit și singur și pe beznă.. Urat, dar frumos .
  4. Sincer eu as da bani, la cât de superbe, izolate și lipsite de.. specii găsite în alte județe.. sunt zonele astea, Buzau, Vrancea.
  5. :))) mersi, Hora. Au reducere cei de pe forum, și nu costa o mana și-un picior, cel mult un handguard.
  6. Salutare! Cum iar avem noroc de coduri in timpul saptamanii, dar vreme ok in weekend, caut un coleg pentru o iesire (maxim doi), cred eu, mai soft un pic decat a fost cea de aici. Depinde cat ne straduim :D. Meteo: sambata nu mai ploua in zona Siriu iar duminica ar iesi si soarele, conform prognozei. Dificultate: posibil sa fie soft, pietris si cateva balti, partea a doua e din TET Romania. Plecarea: pe la 8 jum - 9 de la Petrom Miorita as zice, sau ne intelegem. La dus avem doua alternative: a. Ploiesti, Valenii de Munte (alimentare), Basca Chiojdului (de aici incepe traseul de mai jos) - Lunca Jaristei - Gura Teghii b. Ploiesti, Patarlagele (alimentare) + un pic de off de incalzire prin Curmatura pana la Basca Chiojdului - Lunca Jaristei - Gura Teghii Traseul: Sa ne auzim cu bine! Un loc s-a dat.
  7. Ba da, dar nu la viteza atat de mare încât să-mi înfig pieptul în tijele oglinzilor . O sa încerc sa merg mai repede :)).
  8. Dii si Partea a doua. Asta e traseul marcat cu 1 pe track-ul zilei: Traseul in sine nu ofera vederi spectaculoase, insa am gasit ce cautam - noroaaaieee si balti mari, intrerupte de pamant cu pietris sau bolovani. Pe cele mai misto le-am pus aici pe video: Ca sa intram pe drum am parcurs forestierul din vale si am facut dreapta la indicatorul spre Nehoiu. Zona pe uscat e practicabila cu orice motorizare si incaltaminte, poate cu putina grija daca a plouat recent, oricum mult mai putin provocatoare decat prima parte a traseului. Noroaiele nu s-au lasat mult asteptate, le-am dat repede de cap, avand practic incalzirea facuta. Mai o vale, mai un macadam, si iar nooroaaieee: Balta mea preferata din zona asta e urmatoarea, am inclus-o si pe filmare la minutul 2:50. M-a apucat sa rad singur ca prostul de cata apa mi-a intrat in haine :D. Iesirea din zona asta inspre Nehoiu se face pe un macadam serpuit si cu pietris adanc ca naiba, de zburau motoarele in toate partile. Am iesit in Siriu, Florin si-a montat aripa la loc si am pornit spre casa pe un traseu frumos si virajat prin padure inspre Sarata Monteoru. Superb! Abia astept urmatorul cod portocaliu :D.
  9. Arata fain, sa o porți sănătos. Daca prinzi și niște rafale, o să-ți mute puțin capul, puțin mai mult decât ești obișnuit cu cea de strada. Dacă e ajustabil cozorocul recomand să-l reglezi cât mai în jos. Sunt șanse fie sa te ferească parbrizul de curent, fie sa ți-l arunce direct în el . Dar toată ideea castii era sa o poți purta cu ochelari pe off, nu? Să-ți cauți o pereche. Si ca nota de subsol, pinlockul va suge mult praf pe drumurile de macadam.
  10. Nu am dat record la gpx ul din pădure și nu ma lasa să-l fac în Osmand ca nu e drum marcat. Noi am deviat prin Chirlesti, Curmatura pe 63, chiar înainte de Poienitele se face un drum în sus la dreapta, aia e intrarea. Traversarea albiei e in dreptul satului Catiasu. O sa vreau sa fac iar traseul in viitor, sunt curios cum e pe uscat continuarea. Dar iti trimit locația de intrare în pădure și traversarea albiei când te hotărăști sa mergi. Asta e gpx-ul inițial din prima poza: https://drive.google.com/file/d/1x6xaDaokX2C61r43iVUMHaqgiCfHsWEO/view?usp=drivesdk
  11. Super mișto, Marius, nici tu nu ai toate tiglele pe casa :)).
  12. Prima parte a povestii cu video si poze. A fost SUPERB.
×
×
  • Creează nouă...