forester_dtc Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 E baiatul care sta in episcopia?are RR de ceva timp....el e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Eu nu inteleg cum s-au lovit. Care de unde venea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Acum am auzit ca a fost un accident pe Borsului. Din cate am inteles o Dacie a taiat calea la un gsx r. Erau doi pasageri si din cate am inteles au murit amandoi. Alte detalii nu stiu. Cine stie mai multe?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Vin din zona.Pe asfalt sunt doua casti din care una e sfasiata.Cei doi au fost deja dusi cu ambulantele.Nr. de inmatriculare nu l-am putut vedea doar atat pot sa va spun ca pe margine era un cruiser cu nr.BH xx DOG oprit,eu stiu poate ceva prieten al celor 2.Nu ma pricep la vitezane dar cred ca era un gsx.Nu vreau sa creez panica printre voi,era albastru cu alb .Cele doua casti erau una neagra iar una,,cea distrusa complet era parca rosu cu negru.Inca odata,nu am vazut nicaieri nr. de inmatriculare.Sper sa nu fie ei.Pt.cei care se vor intreba de nu am oprit:cei de la politie dirijau circulatia,cei doi erau deja dusi cu ambulantele.Dacia,nu ca ar conta asa de mult,este aproape rupta in doua,au intrat direct in stalpul dintre usi si Dacia practic s-a incovoiat dupa ei. Sper ca cei doi sa isi revina cat de repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Cica Dacia a intors pe linia continua, in apropiere de Pic. Din cate mi-a zis un prieten, cei doi pasageri ai motocicletei au murit, dar se pare ca si conducatorul Daciei e ranit grav (sau a murit). Cine mai stie detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Cand am spus "sper sa nu fie ei"m-am referit la doi membrii ai forumului,prieteni ai vostri.Stiti voi la care ma refer.Va rog sa ii sunati si sa dati de stire daca sunt ok.Sper ca sunt ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 dak cumva va ganditi la aleck ,,, linistiti`va ca nu`i el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Aproape in aceeasi zi ca si Fazek si Timi, acelasi loc. Coincidenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 am un prieten cu acelasi motor si chiar se plimba astazi. sper sa nu fie el :| mai stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) Nu a murit nimeni.De unde ati auzit voi ca a murit cineva ? :| Cel care a condus motocicleta este in stare foarte grava.Si soferul Daciei este intr-o stare destul de grava(acuma a fost dus in sala pentru ca pierde mult sange).Pasagerul motocicletei se pare ca este intr-o stare mai buna. Accidentul s-a petrecut pe Borsului,langa sediul Selina-Trameco.Se pare ca Dacia a vrut sa intoarca acolo (fiind linie punctata) iar motocicleta a intrat in plin,din cate am vazut eu,nu erau urme de franare.Motocicleta este un Suzuki GSX-R 600 K1,albastru,a unui membru de pe forum,dar el nu a fost pe motocicleta. Editat Iunie 2, 2009 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 2fast: andrei sau cum il cheama tavi_howhow how how: e cipri tavi_howhow how how: prieten coleg tavi_howhow how how: de faculta tavi_howhow how how: cu mine 2fast: tot suzuki are? tavi_howhow how how: prieten bun 2fast: albastru cu alb? tavi_howhow how how: da 2fast: si cine mai era cu el? tavi_howhow how how: nuh stiu tavi_howhow how how: habar nu am 2fast: deci nu e mort nu? e in coma? tavi_howhow how how: da tavi_howhow how how: da slabe sanse.. pe motociclist il cheama CIpri ardelean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 http://www.bihoreanul.ro/bihor/accident-cu...rs-foto-4479628 vedeti detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 avea carnet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 dinc ate stiu eu avea. cand a venit sambata dupa motor la cosmin l-a condus el ca proprietarul nu are inca permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 nu stiu ce o fi incercat sa faca ... dar o avut ceva viteza incolo.regretabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Se pare ca Ciprian Ardelean s-a stins din viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Se pare ca Ciprian Ardelean s-a stins din viata R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 3, 2009 Autor Share Postat Iunie 3, 2009 pacat .. foarte trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Acolo a fost viteza mare.......pacat de baiat! Pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) R.I.P Cipri P.S. Pasageru in ce stare e? E fata sau baiat? Editat Iunie 3, 2009 de loco rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Imi pare tare rau si mie de baiat. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ooops Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 (editat) R.I.P. Editat Iunie 3, 2009 de Ooops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cutit cu Luneta Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 odihnească-se în pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate