Avent Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Nu, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Nu, ocs. dar ce s- aintamplat? sper ca nu a avut accident da mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 nimeni nimic ? cine ce o patit ? ziceti careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salve, dar ce s- aintamplat?sper ca nu a avut accident da mai multe detalii O masina nu s-a oprit la STOP, si m-a lovit lateral in intersectie. (coziei - al.v.voievod) Motorul e destul de amortizat. Echipamentul a facut datoria, am scapat cu fisura la picior si niste contuzii zdravene. uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salve,O masina nu s-a oprit la STOP, si m-a lovit lateral in intersectie. (coziei - al.v.voievod) Motorul e destul de amortizat. Echipamentul a facut datoria, am scapat cu fisura la picior si niste contuzii zdravene. uff, ocs. Bine ca nu au fost urmari mai grave, loviturile din lateral de obicei sunt destul de nasoale pt picioare. Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 insanatosire grabnica OCS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 uff , ocs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salve,O masina nu s-a oprit la STOP, si m-a lovit lateral in intersectie. (coziei - al.v.voievod) Motorul e destul de amortizat. Echipamentul a facut datoria, am scapat cu fisura la picior si niste contuzii zdravene. uff, ocs. ai grija de tine imi pare rau pt ce s-a intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salve,O masina nu s-a oprit la STOP, si m-a lovit lateral in intersectie. (coziei - al.v.voievod) Motorul e destul de amortizat. Echipamentul a facut datoria, am scapat cu fisura la picior si niste contuzii zdravene. uff, ocs. multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 despre asta cred k e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 insanatosire grabnica sa revii pe 2 roti cit mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salve, Pozele de unde aveti? Merci de urari tuturor. uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salve, Pozele de unde aveti? Merci de urari tuturor. uff, ocs. aveam treaba in zona si am auzit sirenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 cine de unde venea? care a fost de vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Salve, aveam treaba in zona si am auzit sirenele Mai ai poze? Sa pun la CV-ul cine de unde venea? care a fost de vina? Eu mergeam pe Coziei, drum prioritar. Peugeotul venea pe Al.V.Voievod, si nu s-a oprit la STOP (ce se vede langa politist).N-aveam cum sa evit, , motorul a zburat 8m in lateral, eu aprox 4m, cred ca avea minim 40km/h. Tinand cont ca nu s-a oprit la STOP, vina este a lui. uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 11, 2009 Autor Share Postat Iunie 11, 2009 Salve, Mai ai poze? Sa pun la CV-ul Eu mergeam pe Coziei, drum prioritar. Peugeotul venea pe Al.V.Voievod, si nu s-a oprit la STOP (ce se vede langa politist).N-aveam cum sa evit, , motorul a zburat 8m in lateral, eu aprox 4m, cred ca avea minim 40km/h. Tinand cont ca nu s-a oprit la STOP, vina este a lui. uff, ocs. sa il arzi pe sofer bine de tot.puteai sa fi foarte grav acum. bine ca esti teafar... insanatosire grabnica Ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 13, 2009 Share Postat Iunie 13, 2009 insanatosire grabnica, maica mea mi-a zis de un accident pe coziei(ca acolo locuieste) dar zicea ca nu si da seama ce s-a intamplat dupa cum erau pozitionate vehiculele! lucrezi cumva pe Zamfirescu,la RAO? ca parca acolo am vazut un motor ce seamana cu al tau!?? Sanatate multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Salve, insanatosire grabnica, maica mea mi-a zis de un accident pe coziei(ca acolo locuieste) dar zicea ca nu si da seama ce s-a intamplat dupa cum erau pozitionate vehiculele! lucrezi cumva pe Zamfirescu,la RAO? ca parca acolo am vazut un motor ce seamana cu al tau!?? Sanatate multa! Merci. No, acuma poti sa-i explici ce s-a intamplat. Btw, cineva mi-a zis ca in intersectia respectiva anual sunt 6-12 accidente, si similare date am auzit si despre alta intersectie vecina, deci cred ca e o zona de evitat... Da lucrez la CAO (nu se mai cheama RAO ) uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 nu stie nimeni nimic de baiatu cu scuteru din parc care o lovit mertzanu` ? ce o rezolvat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 nu stie nimeni nimic de baiatu cu scuteru din parc care o lovit mertzanu` ? ce o rezolvat ? Ceau , Baiatu are coatele si genunchi juliti bine , in general ii ok. Se pare ca lovitura administrata mertanului a fost pe gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Ceau , Baiatu are coatele si genunchi juliti bine , in general ii ok. Se pare ca lovitura administrata mertanului a fost pe gratis. bine ca o scapat saracu de platit mertzanu ca il storcea de ceva bani ... ca norocu ... desi nu credeam ca o sa il lase ala ca parea gunoi ala cu mertzanu ... acuma ceva daune pe la scuter ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 bine ca o scapat saracu de platit mertzanu ca il storcea de ceva bani ... ca norocu ... desi nu credeam ca o sa il lase ala ca parea gunoi ala cu mertzanu ... acuma ceva daune pe la scuter ... Mda , sa cam dus aproximativ toata partea dreapta si viziera din fata , problema ii cu directia.O sa il duca in service si acolo probabil vor descoperi mai multe. Faza ii ca nu proprietarul masini o facut gura , cum au facut acoliti acestuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 si eu as fi facut gura ... cine nu ar fi facut gura cand ai masina de 100000 de euro si intra unu in parcare in tine.cu atat mai mult ca nici nu esti pe drum public.a fost mare domn gagiu cu mertanu... data viitoare sa aibe asigurare scuteristul, nu strica. hai noroc si bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 intradevar a fost cam ironic soferu,da era dreptu` lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Salve, Pozele de unde aveti? Merci de urari tuturor. uff, ocs. SA TE FACI BINE, Ocs ! Cere despagubiri sau fa-i dosar penal ! Bafta! Respect, IBU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate