rs-rider Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Daca e topicul impatimitilor de motoare boxer nu postati animatii ce reprezinta gresit aceste motoare! Interesant cum te-ar purta daca motorul ar merge asa cum e aratat aici... Moment, eu nu am scris cum functioneaza boxerul, ci numai ca motorul Jawei de pe poza lui mihai_h89 nu are un boxermotor. De acea am pus poza de mai sus, ca sa arat cum sunt ordonate cele 2 cilindre a unui boxer, fata in fata si nu paralel, unul langa altul, ca si Jawa sau CB400N de pilda. Este acest motor, destul boxer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Moment, eu nu am scris cum functioneaza boxerul, ci numai ca motorul Jawei de pe poza lui mihai_h89 nu are un boxermotor. De acea am pus poza de mai sus, ca sa arat cum sunt ordonate cele 2 cilindre a unui boxer, fata in fata si nu paralel, unul langa altul, ca si Jawa sau CB400N de pilda. Este acest motor, destul boxer? facea referire la decalajul pistoanelor care este de 90 grade si nu de 180 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 gata cearta..si hai sa ne bucuram de drumul lung si uscat.......cu totii avem dreptate si cu totii gresim uneori...eu ma duc la beut.. noapte buna baieti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 21, 2007 Autor Share Postat Mai 21, 2007 Cu parere de rau,trebuie sa anunt ca vand elefantul.... Pretul este de 1000E,tractiune pe atas,piese de schimb,o casca integrala...si mult respect pentru cel care va avea grija de el... Mentionez ca acum este radiat,are toate impozitele platite,totul este ok...Pentru cine intereseaza,ma gaseste pe messinger,id-ul este mixi_dixi. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Cu parere de rau,trebuie sa anunt ca vand elefantul.... Pretul este de 1000E,tractiune pe atas,piese de schimb,o casca integrala...si mult respect pentru cel care va avea grija de el... Mentionez ca acum este radiat,are toate impozitele platite,totul este ok...Pentru cine intereseaza,ma gaseste pe messinger,id-ul este mixi_dixi. Numai bine! ce-ai ma te-ai dilit? ce s-a intamplat de il vinzi?stiu ca ai cautat mult si erai tare incantat ca il iei, chiar daca te-a costat o caruta de bani...poate te prind ca vinzi comunista sa iti iei japoneza ca iti pun embargo in buc eu mor pe astia care dau fieru sovietic sa isi ia japo...sa speram ca nu va fi asa, si, ii apreciez pe cei care isi iau japo, dar mai plimba si fierul sovietic, si are grija de amandoua daca chiar il vinzi, bafta la vanzare...poate totusi apuc sa il vad si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 22, 2007 Autor Share Postat Mai 22, 2007 Pai o sa-l vezi si tu la 7scari daca ajungi...Il vand ca am nevoie de bani...nu am ce sa fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derzelas Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 am si eu nevoie de o cutie de ural, IMZ - 8103, an '90, are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 28, 2007 Autor Share Postat Mai 28, 2007 Am si eu o problema la grup.Sambata am plecat la un drum mai lung si dupa aproximativ 35-40km,am facut o pauza mica sa mai strang frana pe spate si m-am fript rau...si nu de tobe ci de grup!Pana acum nu am mai intanlit o astfel de problema si de aceea va cer o parere,un sfat,un ajutor...ce o fi.Mentionez ca ulei are de inoata pinioanele ca la mama lor...Inca nu am apucat sa-l desfac,dar macar sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xaker Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Am si eu o problema la grup.Sambata am plecat la un drum mai lung si dupa aproximativ 35-40km,am facut o pauza mica sa mai strang frana pe spate si m-am fript rau...si nu de tobe ci de grup!Pana acum nu am mai intanlit o astfel de problema si de aceea va cer o parere,un sfat,un ajutor...ce o fi.Mentionez ca ulei are de inoata pinioanele ca la mama lor...Inca nu am apucat sa-l desfac,dar macar sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc frumos! Vezi ca s-ar putea sa fie frana prea stransa si sa se frece in timp ce mergi;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 cel mai probabil. Cat ulei ai de inoata piniaonele in el? Prea mult si-l bucatesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 azi m-am ridicat cu Dnepra intr-o roata fara sa vreau. eram la semafor: 5. 4. 3. 2. 1. VERDE!!! gaz si dat drumul prea repede ambreiaj => 20cm roata fata in aer sa mai aud pe unu' ca dnepra nu e motoreta cu draci in poponeata jur (sper) sa nu se mai intample a 2-a oara ca m-am speriat destul de tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 (editat) cel mai probabil. Cat ulei ai de inoata piniaonele in el? Prea mult si-l bucatesti. A fost ca o gluma ,vroiam sa spun ca are ulei,sa nu apara vreunul si sa zica:vezi ma ca nu ai ulei... Si despre frana,ce sa zic...dupa ce am oprit si am vazut ca frige,am slabit-o de tot,si dupa alti kilometrii de mers..la fel frigea,deci nu freaca sabotii. Si alta chestie e urmatoarea,am pus mana si pe butuc,si ala nu frigea..decat grupul. Maine imi fac timp sa o desfac si va lamuresc ce ghidusie s-a petrecut.Oricum la 7scari va fi prezenta! Editat Mai 30, 2007 de mixi_dixi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) eu mor pe astia care dau fieru sovietic sa isi ia japo...sa speram ca nu va fi asa, si, ii apreciez pe cei care isi iau japo, dar mai plimba si fierul sovietic, si are grija de amandoua A castigat vreodata Japonia vreun razboi in fata Maretei Uniuni Sovietice? De ieri sunt si eu fericitul posesor al unui boxer sovietic. Editat Iunie 1, 2007 de kama3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 A castigat vreodata Japonia vreun razboi in fata Maretei Uniuni Sovietice? De ieri sunt si eu fericitul posesor al unui boxer sovietic. FELICITARI SA-L STAPANESTI SANATOS SI SA TE POARTE MII DE KM FARA INCIDENTE JOIN THE CLUB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 care club, al viitorilor fosti posesori de comuniste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 care club, al viitorilor fosti posesori de comuniste? nu al posesorilor de motoare boxer nemodificate Si daca-mi ajuta Sfantu' si-mi iau si un BMW nu ma supar da nici nu dau Nipra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 pariezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 pariezi? DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Cumpar cric central de nipru.Are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Cumpar cric central de nipru.Are cineva? fa-ti unul /index.php?showtopic=105645 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Mercy frumos,e bun si ala,dar eu vroiam central,nu lateral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 7, 2007 Autor Share Postat Iunie 7, 2007 Fratilor,am si eu nevoie de un sfat!Trebuie sa confectionez doua garnituri la carburatoare si nu stiu din ce mama draq sa mai fac...din tot ce am facut eu pana acum,nu a tinut...si am nevoie mare...Nu mai am timp sa fac comanda la Gaspar...maine trebuie sa mearga jivina... Ce material imi recomandati? Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 depinde care garnituri. daca sunt alea ovale dintre cilindru si carb. eu.. le-am facut din klingherit (cred ca asa se scrie ) , daca sunt alea de la cana le faci din pluta cu insertie textila. daca erai mai aproape de ct iti dadeam eu si una si alta(material) sa-ti faci sper ca te-a ajutat cu ceva. spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Daca suprafetele sunt plane nu trebuie material prea gros. Cauta carton putin mai gros(e bun si cel duplex da daca e mai gros e mai bun. Croiesti 6 garnituri (3 pe fiecare parte).Apoi carton - silicon(rosu)- carton - silicon - carton. Ungi suprafetele cu silicon si le imbini.Lasi 5-10 minute si apoi pui carburatoarele.Tine perfect- verificat de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 (editat) piele...fa-le din piele...le tai in forma dorita si le dai cu ulei de motor...e de preferat pielea intoarsa(absoarbe mai bine uleiul). asa a patit un prieten la padure,tragea aer fals.garnitura a fost facuta din saua pasagerului...merge perfect! P.S.siliconul nu se "pupa" cu benzina...nu rezista la benzina... Editat Iunie 7, 2007 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate