MisterG_2006 Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 * Alexia cu Yamaha TZR 250 Va salut si ramane sa-mi iau inima-n dinti si sa vin si eu miercuri la butoaie! de cine ti-e frik sa vi? de ce tre sa iti iei inima in dinti? tre doar sa incaleci pe moto si sa vi mai sunt ceva fete deci nu esti singura, esti binevenita oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 (editat) Nicola CBR 125 iahim... te corectez eu sau te corectezi tu? Nikolaki CBR 600 :P Editat Iunie 3, 2007 de Nikolaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Sa o stapanesti sanatos nene si fara evenimente neplacute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 merci merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Nicola CBR 125 iahim... te corectez eu sau te corectezi tu? Nikolaki CBR 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Nikolaki vad ca n-ai somn dupa ce ti-ai schimbat motoru si iahim e matinal ca mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Numarati-i nene si pe baietii din Mioveni, era o gasca de 3-4 baieticare mergeau cu nepre cu mult inainte sa visati voi motoare. Cei vechi-Conu, Meste, Florin, ii stiu--unul era Sile, pe restul nu-i stiu dupa nume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolaki Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Nikolaki vad ca n-ai somn dupa ce ti-ai schimbat motoru si iahim e matinal ca mine u ai avea somn in locu meu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 as uita de mancare,apa,somn,casa,forum,scoala,bac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Nikolaki vad ca n-ai somn dupa ce ti-ai schimbat motoru si iahim e matinal ca mine Pai din cate stiu eu iahim e satul de munca cand va sculati voi si intre treburi mai scrie si cate un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Astia suntem toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 din astia cunoscuti - k banuiesc ca mai sunt singuratici sau care nu au nicio treaba cu vreunul din noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 mai e un baiat Marian cu R6 nou si nu in ultimul rand eu cu kawa gpx 600 r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KhellY Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 Peugeot Speedfight 2 eeeh... ziceam si eu :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Hai ca va mai ajut si eu cu citiva motociclisti: Alina - sta in Prundu...are un R6 de curind Cip - Stefanesti GSX R 600 AG 60 GSX Sandu- stefanesti nu mai are moto, a avut un GSX R 750 ROZ AG 33 SAN Eugen- Stefanesti KTM Seba - sta pe linga tic ton zx10 r AG....ZXR mai caut si mai gasesc..... Tineti voi numaratorea pt ca eu am pierdut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Pe Gabila de la Domnesti cu Shadow l-ati pus? Pe cumnatul lui, Sica , cu Dnepra l-ati pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) Hai ca va mai ajut si eu cu citiva motociclisti: Alina - sta in Prundu...are un R6 de curind Cip - Stefanesti GSX R 600 AG 60 GSX Sandu- stefanesti nu mai are moto, a avut un GSX R 750 ROZ AG 33 SAN Eugen- Stefanesti KTM Seba - sta pe linga tic ton zx10 r AG....ZXR mai caut si mai gasesc..... Tineti voi numaratorea pt ca eu am pierdut-o V-am zis ca mai gasesc.... Fratii Vladu...respectiv Liviu nu mai stiu ce moto are ....AG ....LVK si Lucian parca are o honda Mai e un tip in Stefanesti care are un zx9 r cu nr rosii Mircea de la KAWA MOTORS nu stiu daca l-ai pus voi.... Pe Alvin l-a pus cineva??? Dar pe Giany? Moama nu-mi vine sa cred citi cunosc... Imi cer scuze daca am repetat niste nume pe care le-ati spus si voi, probabail din neatentie. Sa nu va suparati pe mine:) Editat August 21, 2007 de rosalynda_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 cel cu AG...LVK parca are un R1 model pana in 2003 maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 cel cu AG...LVK parca are un R1 model pana in 2003 maxim Asa e.... e un R1 dar nu stiu anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Intre timp Sandu si-a luat un r6 galben cu negru din 2005 dar i l-a facut praf Mircea la Vidraru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_pyt Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 yap eu R1 din 2000 .....AG 15 LVK si Lucian -> Honda Fireblade 954 Movistar nr rosii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 daca am mobra ma pot numi byker ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 daca am mobra ma pot numi byker ? Nu! Doar biciclist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Nu-i frumos din partea ta mishule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 daca am mobra ma pot numi byker ? daca e mobra ce ma cum sa nu fi byker?! are si mobrita cativa caluti si un ponei --- Mesaj completat în 16 Sep 2007 09:43 -------------apropo era sa uit Horia a.k.a Adventix - Cagiva Mito in reparatii --- Mesaj completat în 16 Sep 2007 20:15 -------------l-am uitat si pe unchiul meu George - Yamaha Thundercat deci...cati sunt pana acu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate