4bike Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 M-ar interesa ceva piese ptr. jucaria mea.Nu are rost sa va spun sa va spun de ce piese as avea nevoie.De la motor la sasiu toate sunt binevenite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 www.oldtimerstudio.pl sau asa ceva, da un google search. Basty are niste capace de chiulasa. Frumoasa jucarie, cea mai capabila motocicleta cu atas, se intretine cu bani multi, mai multi decat GSX-R-ul. 60-70% din repere sunt la fel ca la BMW R75. As mai stii pe cineva cu unele piese, sa vb cu el. Completeaza profilul. De la cine ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Spune-ne si noua te rog,de unde l-ai luat si cat te-a costat batrana???? Superba......... Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 Vad ca sunteti curiosi de pret.Pot sa va spun doar,ca am luato de la un nene care nu mai avea chef de motoare.Si-a deschis o afacere tare.A fost o combinatie de mai multe motociclete iar Zundapp-ul mi-a iesit dupa o luna in vreo 250-300 euro. Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am dat peste el.Pacat ca are multe piese lipsa.Prea repede nu o sa iasa pe strada.Dar cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 oldtimergarage.szn.pl , dar exista un forum numai pentru asa ceva, si un site pt reparatii si altele. nu gasesc acum adresa. google pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 oldtimergarage.szn.pl , dar exista un forum numai pentru asa ceva, si un site pt reparatii si altele. nu gasesc acum adresa. google pls http://www.wehrmachtsgespann.de/ Asta e un site bun! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 http://www.wehrmachtsgespann.de/ Asta e un site bun! Toate bune! Mercy baieti,dar cred ca ati vazut si preturile.Bugetul meu este limitat.La bani pe care ii cer astia de afara(si nu pe piese originale) am sa reusesc sa-l termin in 100 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 oldtimergarage.szn.pl , dar exista un forum numai pentru asa ceva, si un site pt reparatii si altele. nu gasesc acum adresa. google pls mai nene, si cand te gandesti ca unii mosnegi nebuni au dus la fier vechi asa ceva... 4bike: vezi la CUXI daca mai are piese pt dastea...bafta si ai grija de motoru ala ca e....superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 4bike te-ai bagat la o chestie care te depaseste. Atata timp cat nu dai sute de euro pe piese bune, sau tot atat pe piese vechi nu o sa o termini intr-o suta de ani. Asta nu e o motocicelta sa mearga cu ciobanii. Strange bani si cumpara ce iti trebuie, nu mai ai multe de pus ca sa fie completa. Gandeste-te ca altii iau motocicleta ca a ta cu 8000Euro. Hai bafta. Zii exact ce piese iti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 4bike te-ai bagat la o chestie care te depaseste. Atata timp cat nu dai sute de euro pe piese bune, sau tot atat pe piese vechi nu o sa o termini intr-o suta de ani. Asta nu e o motocicelta sa mearga cu ciobanii. Strange bani si cumpara ce iti trebuie, nu mai ai multe de pus ca sa fie completa. Gandeste-te ca altii iau motocicleta ca a ta cu 8000Euro. Hai bafta. Zii exact ce piese iti trebuie. asa e...si eu zic ca desi costa mult ce ii trebuie, merita investitia....spor la treaba 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 4bike te-ai bagat la o chestie care te depaseste. Atata timp cat nu dai sute de euro pe piese bune, sau tot atat pe piese vechi nu o sa o termini intr-o suta de ani. Asta nu e o motocicelta sa mearga cu ciobanii. Strange bani si cumpara ce iti trebuie, nu mai ai multe de pus ca sa fie completa. Gandeste-te ca altii iau motocicleta ca a ta cu 8000Euro. Hai bafta. Zii exact ce piese iti trebuie. Adica cum ma depaseste chestia?Sa inteleg ca alti nu l-ar fi luat cu bani astia.Eu nu am cerut piese gratis ci doar la preturi rezonabile.Site-urile pe care mi le-ati recomandat sunt bune intradevar, dar preturile sunt ptr.occidentali extravaganti.Daca nu gasesc piese nu e nici o problema.O sa-l dezmembrez si scot piesele la vanzare.Sau il chopperesc sau il ciopartesc si pana la urma iese ATV mishto cu atas.Sau.......Idei mai am.Pana la urma o sa ma intorc Simson-urile mele.Cred ca le carpesc mai bine si macar piese gasesc. Totusi,as avea nevoie de un carburator Solex,dinam si aprindere Noris,rampe,tije ,cardan,capace chiuloasa etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Completeaza profilul cu locatie! Foarte frumoase Simsoanele. Daca ai lua un ambielaj modificat pentru cuzineti de la neamtul de la wehrmachtgespann, un set motor de la polonez, ai rectifica chiulasele tale cat ar putea sa coste? O avere? Atat costa si piesele la sculele astea japoneze. 2 capace ieftine are basty, aprindere, dinam Noris gasesti la polonez, capacul de sus daca se potriveste de la KS600 gasesti la userul Cuxi, cardan tot la el, sau il faci dupa planuri. Il sti pe geaman sau pe ala care a aparut in Motolife de a restaurat de-astea, mai sunt cativa. Oricum nu o sa dea ce mai au pe bani putini. Din cate vad motocicleta ta arata foarte bine, la doi pasi de stare de functinare, si are toate partile critice pe ea. Motorul se invarte, compresie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ForBike, ce dreku ai mai facut cu Tun dapul?!Zi o stire sau poa ca vrei sa-l vinzi, sa-ti vin cu o oferta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Jeane, baga-i o oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) Vad ca sunteti curiosi de pret.Pot sa va spun doar,ca am luato de la un nene care nu mai avea chef de motoare.Si-a deschis o afacere tare.A fost o combinatie de mai multe motociclete iar Zundapp-ul mi-a iesit dupa o luna in vreo 250-300 euro. Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am dat peste el.Pacat ca are multe piese lipsa.Prea repede nu o sa iasa pe strada.Dar cine stie... Eu cred ca o vrajala totala, inclusiv pozele in caz ca nu ai gresit si ai uitat 2 (doua) zerouri adica 25. mi euro Daca este asa de limitat bagetul tau hai ca-ti dau eu 10.000 E pe darapanatura asta care te-a dus doar 300 = trei sute E Sa nu se creeze comfuzi nu de alta. Editat Decembrie 6, 2008 de abalamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 6, 2008 Autor Share Postat Decembrie 6, 2008 Mda,m-ai prins ce mai,am luat pozele de pe net si le-am photshop-at in fata casei la mine ca si restu' de douj'ceva de motoare pe care le am prin poze Istet baiat,brava.Ce coincidenta,chiar mi-am luat 10 mii pe el dar acu un an juma' si probabil ca daca as fi avut atunci inca vreo 5-6 mii sa bag in el nu l-as mai fi vandut.Pacat nu?Chiar aveai o "trasatura" la el d'afara?Ce ghinion ai ca nu poti sa-ti faci vo 5 mii la el dar daca insisti putin p'afara poate gasesti ceva si mai ieftin de 25 mii.Gutlac. Nu cred ca trebuie sa-ti dau prea multe explicati tie,nu de alta dar nu te intereseaza dar ca fapt divers totusi,mi sa cerut 4500e pe 2 Nsu osl 250 vai de mama lor si pe ks care era si asta desfacut si imprastiat peste tot si probabil ca daca omul nu ar fi avut nevoie de bani cash atunci nu as fi reusit niciodata sa le negociez la 3000 euro.Am vandut un nsu cu 1500e si pe celalalt cu 1200e iar mai departe fa tu socoteala in cat mi-a ramas ks-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Ho Adi, nu te impacienta, Balamuc vrea sa faca rost de piese pentru Gabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Sa inebunesc daca nteleg ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 e cineva aici care a descoperit un tiundap. il da ieftin, aproape la kilogram, si nu e mult de munca la el. hai, bagati! http://www.milweb.net/features/zundapp_ks750.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 e cineva aici care a descoperit un tiundap. il da ieftin, aproape la kilogram, si nu e mult de munca la el. hai, bagati! http://www.milweb.net/features/zundapp_ks750.php Incredibil cum arata.., parca a fost scos de pe fundul oceanului.., poa ca la calarit vreun atlant!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 e cineva aici care a descoperit un tiundap. il da ieftin, aproape la kilogram, si nu e mult de munca la el. hai, bagati! http://www.milweb.net/features/zundapp_ks750.php ala daca il sablezi nu mai ramane nimic din el:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 ÂŞi dacă îl iei la perie, si tot se dezintegreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Face treaba buna ks-ul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Intradevar daca e sablat ,asamblarea se face cu lopata .Unde a fost gasit ,pe TITANIC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Va donez si eu pentru deliciul ochiului si sufletului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate