Sari la conținut

Accident Cu Un Ghinionist Si Un Dobitoc


Pierre Cardin
 Share

Postări Recomandate

Azi am primit botezul asfaltului! Multumesc Celui de sus ca mai pot apasa pe taste! Povestesc pentru cei ce vor sa traga concluzii folositoare lor!

Asadar eu pe strada. O strada oarecare destul de neimportanta. Abia pornesc si observ din fata un dobitoc (inca nu stiam ca e dobitoc) care venea cu automobilu` lui din directia opusa, pe band lui de mers. Merg mai departe. Observ ca dobitocu semnalizeaza stanga deci urma sa vireze. Merg mai departe. Dobitocu vireaza stanga la vreo 3-4 metri in fata mea. Trag disperat de frana, las motoru pe o parte (dreapta) si ma indrept spre masina lui de rahat, frecand asfaltul cu exteriorul bratului meu. Dau cu capu de masina lui, casca (braincap) se buleste dar chelia nu. Motoru de 330 de kg scartaie langa mine si ne oprim impreuna langa dobitoc cu masina lui cu tot. Eram in tricou!Imbecil ce sunt. Ma ridic de jos sa ma uit la mine sa vad daca voi muri sau nu... Efecte: bratu drept julit usturator de naspa, degetul mare de la cealalta mana prafuit, dureri in zona cervicala, multe alte mici usturo-dureroaso-enervante bube. Efecte motor: oglinda dreapta rupta, maner de acceleratie si frana rupte, aripa fata, pedala de frana, de picior julite, proiector si semnalizare dreapta sparte. M-am speriat cuimplit!!! ce poate sa faca un moment de prostie al ALTUIA!!! Si apoi ma gandeam cum mai merg la Cluj... la intrunire. Si apoi m-am gandit la omul care mi-a inoculat microbul motoarelor in sange! Si am sunat-o. Dar m-am oprit la timp. Ar fi suferit prea mult! In acele momente insa eram ca o fiara. Si am mult peste 18 ani! Offff! Restul nu mai conteaza! Respir mai greu, ma mai ustura una alta dar maine merg la Cluj...la intrunire!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Neacordare de prioritate...banala...nu puteai sa eviti? daca tot il vedeai cu semnalul? Eu cel putin era sa mi-o fur si eu asa de vreo 2-3 ori pe Stefan cel Mare, dar am lasat-o moale cand am vazut ca tot cu semnalul sta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce sa zic... insanatosire grabnica, bine ca nu a fost mai grav si sper sa fi fost ultimul... asfalt uscat in continuare

 

zine ce a facut handicapatul care nu a acordat prioritate... politie, permis suspendat, amenda etc. ms

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca nu aveai viteza mai mare, ca putea sa fie mult mai rau, mai ales daca erai doar in tricou. Ciudat ca ai zis dobitoc, de obicei reactii dastea au femeile la volan(no ofense). Sigur a facut intentionat din moment ce venea din sensul opus. bine ca nu ti-ai rupt nimic;) fa-ti totusi un control la cap daca zici ca ai dat q capul ca de obicei efectele astea se vad mai greu dar trebuiesc cautate din timp. Recuperare rapida!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu m-am gandit ca ziua, cu 30-40km/h, cand sunt mare cat casa, motoru e o namila, proiectoarele functioneaza la contact (eh americanii) sa poata cineva sa imi spuna ca nu m-a vazut!!! Ca apoi sa recunoasca asasinu ca se uita in oglinda retrovizoare!!! Dupa nu stiu cine sau ce! Nici macar nu l-am batut! Era handicapat. La propriu! Ce sa mai stric la el? Am spus doar ca am fost eu norocos ca am scapat si el norocos ca n-am vreun CBR sau vreo Hayabusa. In rest telefon la 112 si alte alea.

P.S. Nu a venit domnu politist ca daca tot m-am ridicat de jos mai bine sa mergem noi la politie la ora 1!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh, faza identica cu patania mea de acu 2 zile, diferenta a fost ca dobitocul meu m-a vazut dupa ce imi ocupase 3 sferturi din banda, a franat, si eu am reusit sa-l ocolesc cumva. Cat despre evitat, asau cum spunea Survolaj, nu cred ca se poate tot timpul, ca doar treci zilnic pe langa 2-3 care vin din sens opus si semnalizeaza stanga, la marea majoritate ai impresia ca se uita in ochii tai, deci nu mai incetinesti.

Oricum, apropos de invatat din greseli, mi-am dat seama ca nu sunt in stare sa culc mobra, ma duceam ca berbecul in ala, urcat pe frana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand mai vedeti lume dubioasa lasati-o mai incet .. gen ala care a dat semnal, ca nu stii la ce se gandeste si unde se uita si trage de volan ca deh a dat semnal ... plus clacxon .. cand vedeti pe unu cu semnal si nu aveti de gand sa opriti pt prostia lui CLAXON .. cand treceti prin intersectii periculoase in care nu aveti vizibilitate (nu l-ati vedea pe nenea ca vine) sau nenea nu are vizibilitate clacxon :cheers: m-a scos din cateva situatii jenante claxonu asta .. sau un turat al motorului (dar tutele cateodata nu-s deajuns)

 

Cel putin la mine pe giulesti sunt cateva intersectii in care ar trebui sa te dai jos din masina ca sa poti sa te asiguri calumea si, si atunci tristi sa ai o cursa gratuita pana la prima pe cel mai confortabil loc (capota) .

 

Take care ... apropo pierre_cardin daca poti sa faci rost de un Zepter BIOPTRON ar fi superb .. sa stii ca face minuni adica reduce termenul de vindecare la jumatate. Tata intr-o luna de cand a intract cu mana in smoala (accident .. ca doar nu e cu capu :cheers: ) avea soriciu coplet pe mana ziceai ca nu a patit nimic niciodata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Naspa faza, dar e previzibila, mai ales daca avea semnalul pus. Nu zic ca e vina ta, dar... trebuie sa ne adaptam la conditii. Eu am patit cu masina, pe drum european, cu unul care venea din sens opus (eram doar noi doi pe toata soseaua, spre fericirea mea), si care a virat stanga fara semnal, fara sa se asigure, ca doar eram la maxim 50 de metri de el si aveam cam 100 kmh. Rezultatul a fost ca l-am evitat prin stanga lui, am ciupit bordura si m-am invartit de cateva ori pe strada. Noroc de masina ca e buna si nu m-am rasturnat, dar am iesit pe contrasens de-a latul, pe o sosea pe care circula predominant tiruri; omul, ca avea vreo 50-55 de ani, s-a ales cu moaca umflata si eu cu febra musculara si tendoane intinse de cat am dat in el. Literal, am vazut moartea cu ochii. De atunci cand vad ca masina sau orice ar fi sta prea aproape de axul drumului si incetineste, chit ca nu pune semnalul, reduc viteza astfel incat sa nu fie probleme daca trebuie sa evit un accident.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca cel mai bine in astfel de situatii e sa incetinsesti cat poti de mult preventiv, asta in caz ca celalalt intentioneaza sa iti ia fatza.

 

Azi la intersectia lui Iuliu Maniu de la Apaca, era sa patesc ceva asemanator, un handicapat care trebuia sa cedeze trecerea ca facea stanga spre Connex taie trei benzi in viteza, noroc ca nu plecasem ca din pusca de la semafor cum mai fac de obicei ca ma infigeam in lateralul lui. Dupa el, altul a incercat sa faca acelasi lucru si era sa ma ia pe mine in lateral. Si asta pe niste linii de tramvai... nu poti decat sa te gandesti mereu cand vezi unu din asta ca are sa iti taie fatza, sa gandesti preventiv ca toti sunt idioti si sa incetinesti

 

Sanatate! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...