satana pe mobra Postat Iunie 27, 2007 Autor Share Postat Iunie 27, 2007 uitatzi nijte poze cu toate simsonurile care au fust scoase pe piatza si cu cele din prezent http://www.autosoviet.altervista.org/ENGLI...9m-(Simson).htm pozele sunt preluate de pe acest site ..... have fun !!! mai as putea baga cateva zeci de poze dar mie lene va las inca un site unde puteti vedea si mai puneti si voi poze http://www.simson.piwko.pl/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 lasa ThunderByte k de ai sti ce utile sunt!!! nu se rup, nu se uda (sa imi tina rece la owe) nu se incing cind sta la soare (mai face plaja prin parcari pe la facultate, piata,...) si nu aluneci de pe ele, sunt usor rugoase, NU LA SCHIMB MA! nu am cind, nu am cu ce, poate la iarna cind o sa imi cumpar un Bandit de 600 GFS(sau cum io zice) si atunci am sa ma pun iar pe simson sa il mai repar/schimb cite ceva. Asfalt uscat (desi comunistele merg si pe ploaie bine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 mai are careva poze cu simsonu asta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.dima Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Uite ca vin si eu cu cateva poze cu asta pe care l-a avut maikmea pana acum vreo doi ani. Reconditionat de mine si de tatal meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 mai arata super bine!~!! imi place!! apropo ce are samsonul ala din poze pe chiuluasa ( ma refer la cel de curse) tare sunt curios!!! hai dati si voi cu o parere doua!!! Bafta1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Uite ca vin si eu cu cateva poze cu asta pe care l-a avut maikmea pana acum vreo doi ani. Reconditionat de mine si de tatal meu.. mda...e super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) Superb Simsonu se vede ca majoritatea pieselor sunt originale oricine l-ar fi luat sper sa aibe grija de el sa ramana tot in starea asta Ai Merida UMF , esti biker sau nu e a ta ??? Editat Iunie 28, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 28, 2007 Autor Share Postat Iunie 28, 2007 adevarui ca i cel mai bun simson pe care lam vazut .... asta si alui lebadake is periculoase ...is cele mai bune ....foarte faine ... P.S. undei acum simsonu asta ? mai traesti ? o suferit modificari? se poate cumpara de undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) adevarui ca i cel mai bun simson pe care lam vazut .... asta si alui lebadake is periculoase ...is cele mai bune ....foarte faine ... P.S. undei acum simsonu asta ? mai traesti ? o suferit modificari? se poate cumpara de undeva ? al meu este doar un amarat de simsonel (poate intretinut putin mai bine decat altele ) ce bine era cu el (in poza se pot vedea vechea iubire si viitoare) Editat Iunie 28, 2007 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) Uitati un site mijto ... nuj cum da nu am dat de el pana akm http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...ficial%26sa%3DG Later edit Ete inca un site http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...ficial%26sa%3DN Editat Iunie 28, 2007 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 (editat) stiu de unde e ... ma intrebam dak mai are careva poze mai recente cu el Apropo dak mai vrea careva poze cu el sa stiti ca mai am dar din alte unghiuri :D:D salut!! asi vrea eu poze cu el din orice unghiuri.. sau daca mai ai si cu alte simsone modificate le primesc si alea .. ms anticipat.....si astept pozele Editat Iunie 28, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 hehehe ia acii fratzilor nijte choppere aaa si uitatzi si un site unde gasitzi si alte comuniste nu numa simsonele ... adica si altzi care trec pe aici gasiti http://www.motorcycle-clasic.ro/gallery.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 CINE A ZIS K SIMSONU NU MERGE (merge saracu' da te oboseste...) Cand spui ca te oboseste la ce te referi? La vibratiile unui motor intr-un piston sau la altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 30, 2007 Autor Share Postat Iunie 30, 2007 no ma da cei baiu ? unde atzi disparut tati ? hai ceva poze sau ceva comentarii..... fiti mai activi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheGun Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 30, 2007 Autor Share Postat Iunie 30, 2007 ai tata ... ce dracu i aia ? mama ce betoana iii !!!!! marfa .... de unde ii ? thegun vad ca ai simson pune poze cu el sal vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 E super frumos Simsonul Felicitari!Frate de unde ai cauciucurile alea cu talon alb?Se gasesc de cumparat pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 E super frumos Simsonul Felicitari!Frate de unde ai cauciucurile alea cu talon alb?Se gasesc de cumparat pe undeva? nu e din romania simsonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 e frumos ... dar mai coboara-l de spate :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 o sa se coboare singur pt ca sunt amortizoarele fffoarte moi si cand pun motorul se lasa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 30, 2007 Autor Share Postat Iunie 30, 2007 ioi ce fain tzio ieshit hai tata ca capata forme bv baiatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 fratilor.....aseara ne-am adunat mai mult cu ,crossu-ri-le sa mergem prin satele den apropierea orasullui.....am ajuns printr-un sat ,,,,,,,,......nu dau nume, unde e impanzit de comnunite: hoinar, ijuri cu kg, jawe, si o frumusete originala100% de simson era a unui mos..... /////ma tot rugat sa ii dau o tura cu cagiva....... i-am dat o tura....;.duc-pa cum stiti am zis k ma las de motoare, dar m-a lasat o tura cu simsonu, si am crezut k mor......... o zis k il da cu 4 mil.are acte, si e ORIGINAL!!!!!!!! sa il iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 (editat) o sa se coboare singur pt ca sunt amortizoarele fffoarte moi si cand pun motorul se lasa ea. nu o sa se coboare prea mult ... o sa fie nevoie sa umbli la amortizoare ... centrul de greutate la simson e dus undeva spre fata.... iar dc amortizoarele sunt "fffoarte moi" iar nu este un lucru prea bun ca de la 70 in sus o sa ai probleme cu stabilitatea ... iti zic din proprie experienta ... va fi ffoarte instabila ... Editat Iunie 30, 2007 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 parerea mea Axi e sa il iei si la 4 mil o nimica toata altii pt un sinson ar face sute de km chiar stiu pe cineva care a facut destui pt un simson cu ataj de ij care nici macar nu mergea, la luat cu 4 mil 500 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate