Marinaru68 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) pfff pacat ca e c`am fricos marinaru ( mai e si marinar) ca acuma aveam un full moca Le incurci: nu e vb de frica, ci de maturitate in gandire! Numai un prost s-ar lua in gura atunci cand nu stie. Eu, daca nu eram sigur, cum era sa te contrazic? In general, vorbesc doar atunci cand am ceva de spus Editat Iunie 18, 2008 de Marinaru68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 "Cam" nu se scrie cu cratima mah. Nu in cazul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) "Cam" nu se scrie cu cratima mah. Nu in cazul asta. la mine te referi ?? daca da eu folosesc ` in loc de - , capishi stiu sailor ...vroiam sa te incerc Editat Iunie 18, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 la mine te referi ?? daca da eu folosesc ` in loc de - , capishi stiu sailor ...vroiam sa te incerc Da mah, dar se scrie intr-un cuvant. Fara - sau '. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 la mine te referi ?? daca da eu folosesc ` in loc de - , capishi stiu sailor ...vroiam sa te incerc si tralalalala cum mai scrii? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Da mah, dar se scrie intr-un cuvant. Fara - sau '. pe bune "cam" se scrie impreunat??? nu stiam ms de obs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 pe bune "cam" se scrie impreunat??? nu stiam ms de obs Vad si io ca nu stiai.... Cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Vad si io ca nu stiai.... Cu placere! alta data numai cere pfoai de mic n`am mai zis vb asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 alta data numai cere pfoai de mic n`am mai zis vb asta Sa te corectez iar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 haha ) frate ... ala cu ochelari e un prieten de-al meu si nu e deloc distrus nu ma consinder nici pe departe ghost rider sau pnm .. eu nu fac decat ceea ce sunt sigur ... mare lucru ca tu ai facu un wheelie si nu ai cazut ... dar daca eu atat sunt sigur ca pot sa fac .. atat fac ... nu are rost sa risc pentru un (cuvant urat) de filmulet. si pot sa pun pariu ca majoritatea de pe sectiunea scooter mania sunt de genu .. slapi in picioare .. freza facuta .. si nu cumva sa se atinga casca de cap ca se strica .... si daca se poate sa-l si depasesti claxonand pe linia de tramvai pe nenea care sta frumos la rand intr-o dacie ... ce sa mai .. esti foarte tare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ..... si pot sa pun pariu ca majoritatea de pe sectiunea scooter mania sunt de genu .. slapi in picioare .. freza facuta .. si nu cumva sa se atinga casca de cap ca se strica Si de fapt tu .... ce vrei ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 nu vreau nimic .. doar m-a deranjat ca altii comenteaza aiurea .. si se cred perfecti in comparatie cu altii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 . si pot sa pun pariu ca majoritatea de pe sectiunea scooter mania sunt de genu .. slapi in picioare .. freza facuta .. si nu cumva sa se atinga casca de cap ca se strica .... si daca se poate sa-l si depasesti claxonand pe linia de tramvai pe nenea care sta frumos la rand intr-o dacie ... ce sa mai .. esti foarte tare ... Eu pun pariu ca toti de aici poarta cel putin casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 hehe ; .. n-as risca .. in fine .. .sa incetam certurile aici ca nu ajungem nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Eu pun pariu ca toti de aici poarta cel putin casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Sa te corectez iar? nu cred ca ai ce Eu pun pariu ca toti de aici poarta cel putin casca cel putin spuma sectiunuii poarta ... ( spuma - ma refer la un grup de useri , se stiu ei care) tralalala poarta cate 2 casti de`odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ia uitati aici ce frumusete de scuter:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ia uitati aici ce frumusete de scuter:)) ma uit... si vad ca e gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 ia uitati aici ce frumusete de scuter:)) da ... e magnific ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) ia uitati aici ce frumusete de scuter:)) foarte misto Editat Iunie 20, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 nu cred ca ai ce La pariu? Ia uita-te cum ai scris "nu mai".....sau cum ar fi trebuie sa scrii.... Hai ca o sa zici ca-s rea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 alta data numai cere pfoai de mic n`am mai zis vb asta aici te referi tu ??? vrei sa zici ca nu am scris bine "numai" ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulchen Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 se scrie:"nu mai" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 foarte tare deci m`am prostit de ras.... prea tare omu !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate