Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Arata super. Ne dai si noua datele de contact ale atelierului respectiv ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Arata super. Ne dai si noua datele de contact ale atelierului respectiv ? SC METAC SRL Str. DEVA 9A CLUJ-NAPOCA, cauta pe net nr. de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 SC METAC COM SRL, Cluj Napoca, str.Deva, nr.9A, Tel : 0264 410 722; 0264 410 727, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Ca sa nu isi faca cineva iluzii, e bine de stiut ca am dus la atelier o cutie de piese decapate/decromate/denichelate chimic/electrochimic. Adica juma' de treaba (jumatatea mai mare) am facut-o eu. Cei de la atelier nu au timp de asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Platou pt avans model mai rar, cu arcuri zdravene, care nu cred ca cedeaza ca cele uzuale: FLIEHKRAFTSREGLER.jpg Chiar prea zdravene. Nu stiu daca va actiona vreodata avansul centrifugal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 8, 2014 Autor Share Postat Februarie 8, 2014 Platoul este asa din fabrica, doar model mai nou. Si arcurile sunt cele originale. Arcul functioneaza complet altfel decat cele de pe modelul precedent, deci chiar daca sunt mai groase, efectul e cam tot pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Si arcurile aferente: DSCF5232.jpgDSCF5233.jpg arcurile de la supape de la ce "utilaj" sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 9, 2014 Autor Share Postat Februarie 9, 2014 VW, ca si supapile si sigurantele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 VW, ca si supapile si sigurantele. vw ce model?broscuta cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 9, 2014 Autor Share Postat Februarie 9, 2014 Nu sunt 2 piese de la aceiasi tip de VW. O supapa e de Audi, alta nu mai stiu exact de la ce VW. Toate is luate pe dimensiuni din cataloage. Arcurile sunt de la un atelier de reparat chiulase alese pe dimensiune si cu infasurare in oglinda (arcul mare fata de arcul mic). Talerele de retinere sunt de broasca, dar sunt modificate pt arc dublu. Nu ti-as recomanda sa faci asemenea modificari, decat cu masuratori si probe riguroase, altfel s-ar putea sa ai surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Nu sunt 2 piese de la aceiasi tip de VW. O supapa e de Audi, alta nu mai stiu exact de la ce VW. Toate is luate pe dimensiuni din cataloage. Arcurile sunt de la un atelier de reparat chiulase alese pe dimensiune si cu infasurare in oglinda (arcul mare fata de arcul mic). Talerele de retinere sunt de broasca, dar sunt modificate pt arc dublu. Nu ti-as recomanda sa faci asemenea modificari, decat cu masuratori si probe riguroase, altfel s-ar putea sa ai surprize. ok multumesc pt informatiile oferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 Gata s-ambreiaju' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Szervusz! Dar de asta ce zice domnu,tare bine ar prinde la pompa aia cu filtru ?! http://www.ebay.de/itm/AWO-RS-Olwanne-gros-Simson-425-T-u-S-/321347845446?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item4ad1d2fd46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 (editat) @dimethylmercury, cu ce ai lipit forodoul pe disc? de unde l-ai cumparat? Editat Martie 19, 2014 de calin.moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Martie 19, 2014 Autor Share Postat Martie 19, 2014 (editat) Szervusz! Dar de asta ce zice domnu,tare bine ar prinde la pompa aia cu filtru ?! http://www.ebay.de/itm/AWO-RS-Olwanne-gros-Simson-425-T-u-S-/321347845446?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item4ad1d2fd46 Sefu, bugetu pt motoru asta s-a gatat. Si cu baia originala am mai dat de diverse obstacole. Asta as rade-o la prima agatatura. @dimethylmercury, cu ce ai lipit forodoul pe disc? de unde l-ai cumparat? Ferodoul l-am lipit cu lipici dedicat de pe uralzentrale. Daca doresti, mai am si ferodou de vanzare, si disc gata facut. Le gasesti aici: /index.php?/topic/708303-piese-simson/ Editat Martie 19, 2014 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 14, 2015 Autor Share Postat Aprilie 14, 2015 Bujie cu electrod de "mercur"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Dupa culoare are amestecul ok,atat e de zis,asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Aprilie 15, 2015 Autor Share Postat Aprilie 15, 2015 Set motor Nüral / Goetze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erebus Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Set motor Nüral / Goetze: cam cat costa asa ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 29, 2015 Autor Share Postat Mai 29, 2015 Cam 200 de euro plus umblaturi si un cilindru vechi fara aripioare rupte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate