Inger`Albastru Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Gabby a avut accident acum 20 de minute la Marriot in fata - unul a trecut pe rosu si l-a lovit in timp ce trecea regulamentar intersectia.Tipul a fugit de la locul accidentului si are numarul de inmatriculare CT 04 DAU.Cei care pot da relatii despre masina sunt rugati sa sune la nr de telefon 0723909564.. Gabby sper sa fie bine acum este la Municipal dus de salvare acuza dureri de gat si maini. Next info in 2-3 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 CT 04 DAU, poate DAU eu peste tine, am patit si eu un accident cu un faptas care a fugit, am o boala pe astia ceva ce nu pot sa spun. Multa sanatate lui Gabi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Sa dea Dumnezue sa se refaca cat mai rapid..Si cred eu ca politia va gasi mashina si propietarul mai mult ca sigur..Sper ca va plati cu varf si indesat jigodia nenorocita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 multa sanatate Gabi.hai ca lumea te asteapta la vopsit si facut desene nu e spitalul de tine , n-ai ce face acolo , sau da, sa te benoclezi la asistente sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Gabi este bine la fel si motorul.câte o julitură pt fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) Multumesc mult pt sustinere acum am ajuns acasa de al spital + politie , ma cam doare capul dar sper sa treaca destul de repede , motorul este ok nimic grav inca o data PURTATI ECHIPAMENT !!!! ca nu se stie cand apare un "AS " care trece pe rosu aiurea . Masina este un Renault 19 de culoare inchisa cu numar de inmatriculare CT 04 DAU , evident tipic unor oameni betzi au injurat si au plecat scartaind cu tot cu aripa stga si usa stga zgariate PURTATI ECHIPAMET ESTE F BUN !!!! + LEGATI CASCA ( stand la spital a mai venit un motociclist cu f multe "avarii " cap spart si etc Sa ne vedem sanatosi la festivale Editat Iunie 6, 2007 de just_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 mai ma ia cu tremurici de dimineata ce dreq. esti ok man?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 La politie ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 imi pare bine ca esti ok...cu ce moto erai de curiozitate ? Azi vom suna la CT si sper sa aflam proprietarul masinii si adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 eu zic sa-l lasati putin sa chibzuiasca si dupa ce trece termenul de neprezentare sa se infunde singur ca politia sigur asta asteapta.... aveti toate datele lui (nr, marca de masina, culoare) bine ca nu a fost mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Am ajuns si eu cu Sinner la spital, cam buimac Gabi de la accident, dar bine ca nu a fost mai grav. Am fost la politie si urmeaza ca Gabi sa se duca azi la politie la udriste pentru ancheta, a luat daunele politaiul aseara...multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Uof... Multa sanatate, Gabby! Ma bucur ca nu a fost mai rau. Ai grija de tine si infunda-i pe inconstienti! Hai, la festivale cu noi, vorba ta! PS: cu ce motor erai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminium Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 eu zic sa-l lasati putin sa chibzuiasca si dupa ce trece termenul de neprezentare sa se infunde singur ca politia sigur asta asteapta.... aveti toate datele lui (nr, marca de masina, culoare) bine ca nu a fost mai rau Cea mai mare prostie!!!! Luati-l cat mai repede pentru ca: A fugit de la locul unui accident din care au rezultat vatamari corporale (deja doua motive de racoare) plus ca daca era "afumat" apare al treilea motiv. Concluzie: concurs de infractiuni = sanse foarte mari intre la mititica = sanse foarte mari sa creasca exponential cunatumul "despagubirilor". Asadar: Cu cat mai repede cu atat mai bine Insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Mie mi se pare cea mai mare prostie sa te grabesti mai ales cand "mingia este la tine in teren" dar parerile sunt impartite si tot ce conteaza pana la urma este ca omul este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 cateva poze , eu veneam dinspre trafic greu catre Casa Poporului am oprit la semaforul din fatza Fast-food , am plecat pe verde iar masina a venit din partea dreapta pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 mane ar fi bine sa iti gasesti si un martor, oricum, ala trebuie sa aibe pe masina semne de la lovitura bafta, ca o sa ai de lupta cu birocratia ala este vinovat in primul rand ca a plecat de la locul accidentului mai ales ca s-a lasat cu vatamare corporala, sper ca ai luat ceva la mana de la spital, un act ceva... dovezi dovezi dovezi....of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 singura problema ar fi sa nu cumva sa se apuce ala de reparat la masina. Si daca are si pile prin politie, ca asa e in tara asta frumoasa, pacat ca e locuita,atunci poti avea probleme. Oricum spor la rezolvat si arde-l cat poti de tare.Daca trebuie aranjat sa arate bine in fata politiei, te ajutam. Am o intrebare, si as vrea niste pareri daca se poate. Nu credeti ca ar trebuio sa se introduca si la noi suspendarea permisului pe perioade mai mari de 3 luni?? Adica eu la unii le-as suspenda permisul pe viata, sau cel putin incepand de la 5 ani in sus. In Germania asa e, si ca fapt divers, risti suspendarea permisului pe viata daca parchezi pe locul persoanelor cu handicap. Stiu ca e offtopic dar as vrea niste pareri, chiar daca nu aici ci pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Bine ca e doar o zgarietura si ca aveai echipament. Bafta exagerata si sper sa plateasca individul de la a la z pt tot ce a facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad CBR Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Multa sanatate man sa te fereasca Dumnezeu de toate relele man si nu numai pe tine...pe toti ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Propietarul e din Constanta, are si telefon. Gabi, daca ai nevoie, pm. sau mess la baiatu si te lamuresc ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate