Pupila Dilatata Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Iar cum zice puppy ca nu vrea respect.... adica daca unul ma injura , eu sa ma fac ca nu aud si sa nu-i dau una peste ochii?N-am nevoie sa se dea nimeni din calea mea, dar nici sa ma scuipe degeaba, din cauza altora. Faceam referire strict la respectul in trafic. Daca da vre-o curva de sfant sa te scuipe careva, ori imi iua bataie grav, ori o dau...Si nu doar daca e vorba de tine, ci de oricare alta cunostinta Oricum, in trafic ne respecta doar cine are minte si pricepe...Oricate campanii am face, melteanu indobitocit n-o sa priceapa o iota, asa ca, ma bucur de fiecare data cand fac loc in trafic cuiva si-mi ridica mana sau pune avariile, iar daca nu o face, tot nu-mi pare rau ca l-am lasat sa treaca sau ca i-am facut loc. Yo cu cine ma cert sa ma scoata la o cafea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 ia gata ca m-a invitat la cafea ) daca pot, merg si pe Cheia, sa iei o franghie cu tine, sa te remorchez, nu vreau sa te astept ca pe urechiusa Mesaj completat oare asa sa fie ?? ramane de demonstrat ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 eu (catalin)propun sa se faca poligonul pt categoria A de genul asta: dar treaba cu 21 de ani mi se pare o prostie pt ca oricum barbatilor nu le vine mintea la cap nici la 80 de ani si oricum nu e nici o diferenta de mentalitate de la 18 ani la 21 dar trebuie sa recunoastem cu totii ca la noi examenul moto e o bashina si pentru siguranta, in primul rand al noilor posesori de categoria A, o indemanare si experienta mai mare ii poate scapa de la ''necaz'' , iar cei care nu sunt in stare sa o "acumuleze" (indemanarea ca experienta o dezvolti in "jungla") sa mearga cu ratb-ul. sa nu se supere nici un incepator pe mine, ca ce face baiatul in filmulet nici eu nu cred ca as reusi din prima sau a doua sau a treia sau... dar daca am face scoala de genul asta nu ar mai trebui sa dam bani la baietii de pe amkart pt cursuri de "pilotaj", sa fim in stare sa luam un viraj sau sa evitam o tuta care iti intorce in fata(pe linia continua) chiar la 100 la ora. in legatura cu tobele zgomotoase, nu am nimic impotriva lor pt ca de multe ori, in trafic esti auzit si dupa aia esti vazut in obiectele alea puse de decor pe masina, in care ar trebui sa vezi in spate si nu sa vezi cum iti sta rimelu sau sa-ti faci buzele. Dar sunt anumite situatii, de bun simt, cand putem ca nu turam motorul intr-o veselie, ca poate zgomotul facut de "mobra" face altora de 10 ori mai mult rau decat ne face noua bine... Deci sa nu ma intelegeti gresit... sunt pro tobe sport dar sa le folosim mai cu cap. ma scuzati ca am postat pe id-ul inei, dar mie mi-e lene sa-mi fac id Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 glumai gluma dar nu ma invatat si pe mine nimeni sa iau o curba ca un om normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 cred ca vin si eu la cheia.....daca e vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 na ploaie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Sa se pupe Dan cu pitbulu ! hahahahaahah Da ce pasarica esti geloasa ! hahahahahaha Editat Iunie 1, 2010 de DAN IERNIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Ina , asa mai creste media de viata in romania cu 3 ani !! da ce sunteti bre' motociclisti sau mormociclisti .....va sperie un pic de ploaie !! Daneeeeee deja se transforma in orgie , maine poimaine apareti pe la Mc. cu pantalonii de piele decupati in fund .. Cristi , facem rost de niste genunchere si sa vezi cum inveti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 lumeee/.....mai sunteti pe aici sau v-a maturat potopul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 lumea este la arc nu pe forum la fite unde sunt motoare frumoase r1 si alte motoare nebune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Hai pe la Mc... care se baga?? puate facem si o plimbarica.. Hai satanishtii mei mucosi sa va vad:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Hai pe la Mc... care se baga?? puate facem si o plimbarica.. Hai satanishtii mei mucosi sa va vad:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Daneeeeee deja se transforma in orgie , maine poimaine apareti pe la Mc. cu pantalonii de piele decupati in fund Si care este problema? E o tara democratica si oricine face ce vrea,sau cum vrea, deci sa ne traiasca Romanica. Mesaj completat lumea este la arc nu pe forum la fite unde sunt motoare frumoase r1 si alte motoare nebune Ce bine e de unii, dar unii mai si muncesc, asta e viata. Bafta. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Hai pe la Mc... care se baga?? puate facem si o plimbarica.. Hai satanishtii mei mucosi sa va vad:)) sunt la CEC, platesc amenda deci, ati belit ceva, iar va terorizez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 sa`mi bag (cuvant urat)`n mortii iei de treaba, ca nu am si eu noroc sa ma bucur de motoru asta ...... ieri mi-a cazut electroventilatoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 eu (catalin)propun sa se faca poligonul pt categoria A de genul asta: dar treaba cu 21 de ani mi se pare o prostie pt ca oricum barbatilor nu le vine mintea la cap nici la 80 de ani si oricum nu e nici o diferenta de mentalitate de la 18 ani la 21 dar trebuie sa recunoastem cu totii ca la noi examenul moto e o bashina si pentru siguranta, in primul rand al noilor posesori de categoria A, o indemanare si experienta mai mare ii poate scapa de la ''necaz'' , iar cei care nu sunt in stare sa o "acumuleze" (indemanarea ca experienta o dezvolti in "jungla") sa mearga cu ratb-ul. sa nu se supere nici un incepator pe mine, ca ce face baiatul in filmulet nici eu nu cred ca as reusi din prima sau a doua sau a treia sau... dar daca am face scoala de genul asta nu ar mai trebui sa dam bani la baietii de pe amkart pt cursuri de "pilotaj", sa fim in stare sa luam un viraj sau sa evitam o tuta care iti intorce in fata(pe linia continua) chiar la 100 la ora. in legatura cu tobele zgomotoase, nu am nimic impotriva lor pt ca de multe ori, in trafic esti auzit si dupa aia esti vazut in obiectele alea puse de decor pe masina, in care ar trebui sa vezi in spate si nu sa vezi cum iti sta rimelu sau sa-ti faci buzele. Dar sunt anumite situatii, de bun simt, cand putem ca nu turam motorul intr-o veselie, ca poate zgomotul facut de "mobra" face altora de 10 ori mai mult rau decat ne face noua bine... Deci sa nu ma intelegeti gresit... sunt pro tobe sport dar sa le folosim mai cu cap. ma scuzati ca am postat pe id-ul inei, dar mie mi-e lene sa-mi fac id INA eu spun sa facem astfel de examen.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 care vrea plimbare la mc diseara la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 INA eu spun sa facem astfel de examen.... esti sigur ca poti sa faci asa ceva cu motorul tau ? Mesaj completat care vrea plimbare la mc diseara la 8 ne vedem la mec la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 care vrea plimbare la mc diseara la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 INA eu spun sa facem astfel de examen.... Ala e un VFR400 model 1991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 INA eu spun sa facem astfel de examen.... WTF?! ba ma lasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Maine la Mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 ghici ce? era sa pierd placuta de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Maine la Mc? Daca e frumos , se stieeee! ghici ce? era sa pierd placuta de inmatriculare Reisar Satanist Violator de Babe ce esti! , cauta si tu pe cineva sa ti`l prinda in 2 nituri sa nu mai ai treaba sau prinde`l mai bine in suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Daca e frumos , se stieeee! Reisar Satanist Violator de Babe ce esti! , cauta si tu pe cineva sa ti`l prinda in 2 nituri sa nu mai ai treaba sau prinde`l mai bine in suruburi il nituiesc eu ....daca pune toba stock .!!! Mesaj completat iete aici ceva realist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate