DAN IERNIE Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Bravo Poopy imi pare bine hai sa ne dam zilele astea sa vedem cum merge. eu il bag sper sa nu apara complicatii Ce a patit mobra ta dracushorule de o duci la doctor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Ne dam Dane,cand vrei tu...Merci pentru casca! Ca eu am ramas fara,asta care o am e galeata tzi-o inapoez pina vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 nici eu nu mai stiu mane, cred ca ambielajul dar de o vreme parca nu mai se aude acum dupa ce mi-am luat toate piesele... nu stiu ce sa mai zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 nici eu nu mai stiu mane, cred ca ambielajul dar de o vreme parca nu mai se aude acum dupa ce mi-am luat toate piesele... nu stiu ce sa mai zic Mai lasal si tu acum asa si vezi ce se mai intampla,si pe urma vezi cum faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 la 8 da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ba saracule raspunde in plm la tel )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Are cineva idee in primul an ca si incepator ai voie sa iei pasager in spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Are cineva idee in primul an ca si incepator ai voie sa iei pasager in spate? Eu am fost oprit in primul an cu pasager si nu au zis nimic In lege nu e trecut nimic care sa faca referire la mersul in primul an cu pasager sau fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Salut! Cum stau în zonă vin cu următoarea întrebare: unde țineți motoarele? Nu cred că stați chiar toți la curte aÂşa că trebuie să existe Âşi oameni cu ele în fața scării. Există garaje de închiriat prin zonă? Ceva relativ aproape, nu la cucuieții din deal cum am găsit acum! Sau altfel spus, ăi de stați la case, mai aveți spațiu de încă un motor (contra-cost evident!)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Salut!Cum stau în zonă vin cu următoarea întrebare: unde țineți motoarele? Nu cred că stați chiar toți la curte aÂşa că trebuie să existe Âşi oameni cu ele în fața scării. Există garaje de închiriat prin zonă? Ceva relativ aproape, nu la cucuieții din deal cum am găsit acum! Sau altfel spus, ăi de stați la case, mai aveți spațiu de încă un motor (contra-cost evident!)? Exista unul in spate la piata rahova. Este in aer liberm iti trebuie husa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 aveti varianta parcarea de la penny(s) market de pe Nasaud si benzinarii pt ca au camerede supraveghere si paznici.....numa ca tr sa platiti o taxa dar veti sta linistiti pt ca sunt pazite ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Salut!Cum stau în zonă vin cu următoarea întrebare: unde țineți motoarele? Nu cred că stați chiar toți la curte aÂşa că trebuie să existe Âşi oameni cu ele în fața scării. Există garaje de închiriat prin zonă? Ceva relativ aproape, nu la cucuieții din deal cum am găsit acum! Sau altfel spus, ăi de stați la case, mai aveți spațiu de încă un motor (contra-cost evident!)? pe unde stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Pe Bârcă cu Mărgeanului. Momentan nu a sosit motorul, dar este pe vine Âşi sper să găsesc ceva până atunci. Mulțam de răspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba19 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 salutare, piata rahova... am o honda cbr 600 si va insotesc cu placere! Salut!Cum stau în zonă vin cu următoarea întrebare: unde țineți motoarele? Nu cred că stați chiar toți la curte aÂşa că trebuie să existe Âşi oameni cu ele în fața scării. Există garaje de închiriat prin zonă? Ceva relativ aproape, nu la cucuieții din deal cum am găsit acum! Sau altfel spus, ăi de stați la case, mai aveți spațiu de încă un motor (contra-cost evident!)? te salut, eu am gasit pe margeanului la o spalatorie, problema e ca nu o pot aduce mai tarziu de ora 21, daca ai gasit uneva mai bine da-mi si mie un semn. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 salutare, piata rahova...am o honda cbr 600 si va insotesc cu placere! te salut, eu am gasit pe margeanului la o spalatorie, problema e ca nu o pot aduce mai tarziu de ora 21, daca ai gasit uneva mai bine da-mi si mie un semn. 10x Salut. Da, te anunț dacă găsesc ceva mai bun. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 in rest ce mai faceti ......???? io imi bat capul ...marauder vz 800 sau hornet de 6 ?!!.....sa ma fac baiat cuminte sau sa va trezesc iar la 1 noaptea ??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 in rest ce mai faceti ......???? io imi bat capul ...marauder vz 800 sau hornet de 6 ?!!.....sa ma fac baiat cuminte sau sa va trezesc iar la 1 noaptea ??!! Beei John parca am auzit ca ti-ai vandut mobra?ie adevarat sau vorbeste lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Mi-am lasat mobra mai jos din furca,shi maine cred ca apar shi eu(sper sa nu mai apara vre-o problema ca ma sinucid) Stitzi pe cineva care confectzioneaza crashpad-uri? Cele din comert sunt pentru motoare prevazute cu prinderi shi al meu cred ca nu are(eu nu le-am gasit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba19 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 se mai intalneste cineva saptamana asta, daca da spuneti-mi si mie ora si locul 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 In fiecare vineri,de obicei dupa ora 19-00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Locul: McDrive-ul de la Trafic Greu. Have fun astazi, eu nu ajung ca sunt la munca. Oricum as fi venit cu conserva, inca nu a venit mobra. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Bai n se mai fak excursii? Macar dreacu pan la BV asa scurtache aaaa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Beei John parca am auzit ca ti-ai vandut mobra?ie adevarat sau vorbeste lumea? da , este adevarat acum incerc sa ma hotarasc ce o sa imi iau ....cred ca urmeaza oschimbare de stil trec la chopper.... multa bafa la toata lumea si am sa mai vin si eu la intanliri atunci cand voi fi liber de la munca () Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 da , este adevarat acum incerc sa ma hotarasc ce o sa imi iau ....cred ca urmeaza oschimbare de stil trec la chopper....multa bafa la toata lumea si am sa mai vin si eu la intanliri atunci cand voi fi liber de la munca () John ce faci vrei sa treci la chpper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 da , este adevarat acum incerc sa ma hotarasc ce o sa imi iau ....cred ca urmeaza oschimbare de stil trec la chopper....multa bafa la toata lumea si am sa mai vin si eu la intanliri atunci cand voi fi liber de la munca () Foarte bineeee te astept la plimbarile de sambata si duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate