inascorpio Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 .... deci ...... ce facem acum ?! stii unde am fost miercuri seara? pana la mc donald's otopeni, apoi pe centura pana la complexul turistic Miorita, unde am baut o crema de ciocolata calda foarte buna, apoi am intrat pe berceni si ne-am dus la casele noastre. Zicea Andrei ca am facut vreo 40 km... de pe la pantelimon au mai dat astia cu grebla prin asfalt, dar drumul a fost bun si a fost... altceva! Oricum, muuuult mai altceva decat piata victoriei si ikea... Azi nu pot sa vin la mc pt ca sunt singura cu piticul...cata vine la 10 seara... si e si ziua lui.. asa ca, daca nu aveti alt drum dupa ora 10 pm, va astept la o urare in spatele blocului. O zi buna in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 (editat) stii unde am fost miercuri seara? pana la mc donald's otopeni, apoi pe centura pana la complexul turistic Miorita, unde am baut o crema de ciocolata calda foarte buna, apoi am intrat pe berceni si ne-am dus la casele noastre. Zicea Andrei ca am facut vreo 40 km... de pe la pantelimon au mai dat astia cu grebla prin asfalt, dar drumul a fost bun si a fost... altceva! Oricum, muuuult mai altceva decat piata victoriei si ikea... Azi nu pot sa vin la mc pt ca sunt singura cu piticul...cata vine la 10 seara... si e si ziua lui.. asa ca, daca nu aveti alt drum dupa ora 10 pm, va astept la o urare in spatele blocului. O zi buna in continuare! La multi ani sotului mami, sa fiti sanatosi toti 3 :* Editat Mai 20, 2011 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 eu plec azi la nicolovo la petrecareala motociclistica facuta de aia de la spirit of freedom care vii ne vedem pe acolo bagam o blonda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 La Multi Ani Catalin !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 La multi ani si din partea mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 La multi ani sotului mami, sa fiti sanatosi toti 3 :* Multumesc mult! La Multi Ani Catalin !!! Multumesc la fel de mult! La multi ani si din partea mea ! Si inca odata: Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Desi cu intarziere, la multi ani si de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 Adauga anunturi gratuite http://www.anunturiautomoto.net , Anunturi Auto Moto | Bazar Auto Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Desi cu intarziere, la multi ani si de la mine! Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Multumesc mult! sapt asta cred ca urmeaza Constanta la pozat , mai nasol ca o sa fac dus intors in aceiasi zi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 la multi si de la mine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 la multi si de la mine:) Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 vreau si eu un pont , pe unde echilibram roti moto in zona ?? ......ca nu stiu ce sa-i mai fac si ei ca de mers , merge bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 salutare.....incercand sa caut un traseu spre dobrich...am dat peste un site interesant. se pare ca vecinii nostri au activitate. http://www.moto-zone.bg/ttbg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 salutare.....incercand sa caut un traseu spre dobrich...am dat peste un site interesant. se pare ca vecinii nostri au activitate. http://www.moto-zone.bg/ttbg imi traduci si mie abia am descifrat sa dau escape !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 (editat) WARNING: TRADUCERE DE BALTA ! Bulgaria TT 2011 - douăzeci şi şapte - 29 mai Moto Club "Kamikaze", în colaborare cu Letnitsa Municipalitatea a organizat pentru prima dată în Bulgaria "TT Bulgaria - cursa va avea loc pe douăzeci şi şapte-douăzeci şi nouă mai 2011. Segmentul rutier din satul Krushuna Karpachevo lungime de 6.8 km. Ne dorim ca această cursă care va avea loc de două ori pe an, primul coincide cu sărbătoarea de gr.Letnitsa care are loc trei zile 29.05.2011g 27. Evenimentul este de aşteptat să aibă o audienţă mare pentru potrivirea vacanţă Letnitsa oraş şi din cauza unicitatea şi interesul ridicat la aceste concursuri. Cerinţe pentru participare in cursa: oricine doreşte poate participa Taxa: motor 35lv: anvelope punct de vedere tehnic corect: slik, poluslik echipa: o echipa in jurul sau zatsipen, cizme, casca mănuşi Concursul se va desfăşura într-un traseu sigur, ca securitatea sportivilor vor fi furnizate de ajutor medical, mareşali poliţie şi de asistenţă. Clasele de a participa la concurs va fi de două - şi 1000ss 600ss. Premiul Fondului: Locul 1 - 600 BGN locul 2 - 400lv treilea loc - 200 BGN pentru sponsori! Dacă doriţi pentru a ajuta la această idee, şi poate fi realizat la 100% va rugam sa ne contactati: Pentru informaţii: mail: lerios2@abv.bg tel 0878 75 98 75 Ideea Rasă ca un concept este împrumutat de la concursuri a avut loc în o.Man. "MAN TT" Informaţii Segmentul rutier din satul Krushuna Karpachevo lungime de 6.8 km. Perioada în care concurenţa va fi organizat astfel încât să coincidă cu gr.Letnitsa de vacanţă care are loc trei zile 29.05.2011g 27. Clase: 600cc si 1000cc Premiul Fondului: Locul 1 - 600 BGN Locul 2 - 400lv Locul 3 - 200 BGN Program Vineri: Comisia record Sâmbătă: antrenament gratuit Duminica: lansează Editat Mai 22, 2011 de micron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 google asta ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 ne mai descreteste fruntea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 WARNING: TRADUCERE DE BALTA ! Bulgaria TT 2011 - douăzeci Âşi Âşapte - 29 mai Moto Club "Kamikaze", în colaborare cu Letnitsa Municipalitatea a organizat pentru prima dată în Bulgaria "TT Bulgaria - cursa va avea loc pe douăzeci Âşi Âşapte-douăzeci Âşi nouă mai 2011. Segmentul rutier din satul Krushuna Karpachevo lungime de 6.8 km. Ne dorim ca această cursă care va avea loc de două ori pe an, primul coincide cu sărbătoarea de gr.Letnitsa care are loc trei zile 29.05.2011g 27. Evenimentul este de aÂşteptat să aibă o audiență mare pentru potrivirea vacanță Letnitsa oraÂş Âşi din cauza unicitatea Âşi interesul ridicat la aceste concursuri. Cerințe pentru participare in cursa: oricine doreÂşte poate participa Taxa: motor 35lv: anvelope punct de vedere tehnic corect: slik, poluslik echipa: o echipa in jurul sau zatsipen, cizme, casca mănuÂşi Concursul se va desfăÂşura într-un traseu sigur, ca securitatea sportivilor vor fi furnizate de ajutor medical, mareÂşali poliție Âşi de asistență. Clasele de a participa la concurs va fi de două - Âşi 1000ss 600ss. Premiul Fondului: Locul 1 - 600 BGN locul 2 - 400lv treilea loc - 200 BGN pentru sponsori! Dacă doriți pentru a ajuta la această idee, Âşi poate fi realizat la 100% va rugam sa ne contactati: Pentru informații: mail: lerios2@abv.bg tel 0878 75 98 75 Ideea Rasă ca un concept este împrumutat de la concursuri a avut loc în o.Man. "MAN TT" Informații Segmentul rutier din satul Krushuna Karpachevo lungime de 6.8 km. Perioada în care concurența va fi organizat astfel încât să coincidă cu gr.Letnitsa de vacanță care are loc trei zile 29.05.2011g 27. Clase: 600cc si 1000cc Premiul Fondului: Locul 1 - 600 BGN Locul 2 - 400lv Locul 3 - 200 BGN Program Vineri: Comisia record Sâmbătă: antrenament gratuit Duminica: lansează uuuu ce interesant La noi in tara nu s-ar organiza in morti mami lor de parlamentari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pandaru Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Numele meu e Marian si stau la Rahova,pe Pucheni,am un ZXR600.Ma bucur ca v-am gasit si asi vrea sa intru si eu in grup cu cea mai mare placere!La ce ora va intalniti?Astept un semn de la voi!0722453077/0760879498 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pandaru Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Salut si ms,ne vedem vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 ce parere aveti de nou website de anunturi moto ??? http://anunturiautomoto.net/anunturi-moto.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 da , e misto , stim ca e facut de tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 frate acum 15 minute a picat un tip cu un cbr aici la teius/sos. alexandria din cauza unei babe care trecea aiurea, motorul are carenele zgariate si curge ulei din el, omu e putin shifonat cateva sgarieturi, nimic grav.. baba nimic . erau 2 bmw de la rutiera alea pe 2 roti si multa lume ca la rahova, bagatori de seama... mai multe nu am stat sa obsv ca ma apucau tara lu papura voda tot motociclistu are de tras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 da , e misto , stim ca e facut de tine ) .. da e facut de mine ... , dar ma refer la functionalitate, sa mai adaug ceva sau eu stiu .. din aceasta cauza va intreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate