Joon Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 mi-am facut ghetele pt. Transalpina , mi-am montat aparatul pe mobra si acum il calibrez .... prima poza de reglaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Si daca v-ati saturat de Mc, poate ne strangem aici: /index.php?/topic/664465-deschidere-oficiala-bar-motor-gang/ Nu e in rahova, dar macar ne putem considera de-ai casei. ar fii misto sa fim de-ai casei acolo , din ce-am vazut in poze e f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Salutare baieti eu de azi sunt pieton )...nu, nu am trecut pe rosu Mi-am vandut motoreta. Asa ca daca aveti rude cu motoare OK (fara cazaturi si alte chestii de genul) sa apeleze la mine. da' ce ?? nu iti mai placea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 cauta pe forumul celalalt , poate gasesti ceva bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 adica pe pro-bike ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 nu sef , pe kudika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 nu sef , pe kudika plimbarea pe Transalpina de weekend-ul trecut a fost infernala , dupa ce pe Ranca a fost ceata totala la intoarcerea prin transfagarasan am ramas fara benzina la cativa km de Pitesti apoi am continuat drumul pe furtuna aceea minunata cu ploaie torentiala , vant si fulgere care a blocat circulatia de pe A1 .... cam asta am vazut eu pe Ranca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 felicitari Adolf pt plimbare si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 @Adolf: Bravo mane, la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 multumesc baieti , weekendul asta nu stiu ce voi face dar clar plec din oras .... cu trenul sau motorul , nu conteaza !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Adolf pacat ca n-ai vazut mai nimic pe TA. De la Ranca spre Obarsia Lotrului chiar incepe sa fie deosebit...data viitoare. Oricum nota 10 pt poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 multumesc baieti , weekendul asta nu stiu ce voi face dar clar plec din oras .... cu trenul sau motorul , nu conteaza !! Si eu plec...Iar. Din pacate, tot cu masina. Se duce draq vara pana scot eu mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 ]si acum dau si eu raspuns.....transalpina ...super tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) frumos Cosmine , la cat mai multe !! hai sa mai mai bag si eu vreo 2 de ieri ieri ... ps. INA iti vine sa crezi , nevasta-mea pe motor .... si nu oricum ci pe Trans !!! Editat Iulie 24, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 m-ai lasat fara cuvinte.....frumoase poze....esti un artist.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Frumoase poze Adolf!Ce inseamna dom'le sa ai scule capabile+mana fotografului . cum e soseaua ?adica gropane..alea,alea.in ciuda asteptarilor pe TA drumul a fost impecabil.eram curios de Transfagarasan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Adolf , poti face o poza la suport-ul pt aparat sa-mi fac si eu o parere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) Adolf , poti face o poza la suport-ul pt aparat sa-mi fac si eu o parere ? da man diseara bag poza cu suportul ... Andrei ... intradevar sunt gropi de la Vidraru la Capra dar daca eri odihnit le eviti ( daca vii de pe sibiu si esti un pic obosit le iei la rand + ca le iei in coborare ) dar sa stii ca nu se compara cu Transalpina care e mai spectaculoasa si mai ok din mai multe puncte de vedere dar asta e doar parerea mea ... ps. multumesc frumos baieti , inseamna foarte mult pt. mine !! Editat Iulie 26, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 adevarul e ca pe Transalpina ti se cam inmoaie genunchii daca intri mai tarisor in curbe In rest e superba zona. Transfagarasanul e cam gluma d.p.d.v al lungimii. Ar trebui sa facem o excursie toti cei de la mec pe TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Foarte misto pozele..felicitari adolf pentru plimbari , mai ai idee cat te`a costat benzina cand ai fost pe transalpina? sunt curios cam cati bani ar trebui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 CBR-ul a consumat 48l de benzina la 740km, cand am fost pe TA.Evident cu pasager.Cred ca scoteam un consum mai bun daca nu-i dadeam in gura pe autostrada la intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 eu am avut la 850 km un consum de 45l....dar sa nu afle Andrei ca inca suntem in discutii majore cu modul de calcul al kilometrilor. se pare ca honda si suzuki nu se potrivesc in km..... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 (editat) eu am avut la 850 km un consum de 45l....dar sa nu afle Andrei ca inca suntem in discutii majore cu modul de calcul al kilometrilor. se pare ca honda si suzuki nu se potrivesc in km..... :lol: eu pe un afisaj programabil dupa diametrul rotii ( si a fost programat la milimetru ) a iesit 835 km Bucuresti - Transalpina - Sebes - Sibiu - Transfagarasan - Bucuresti ..... ....iar consumul inregistrat cu pasager pe TF. 3,7 % cu pasager in conditiile in care am plecat din Petrom Curtea de Arges cu plinul facut si am refacut plinul la Lukoil din Arpasu de jos ( distanta aprox 110 km ) mi-a incaput fix 3,8 litri de benzina Mihai , ca sa iti raspund la intrebare inmulteste 850 km cu consumul estimat al motocicletei si ai rezultatul . dupa cum ziceam de dimineata am facut poze cu suportul de aparat care este fixat cu un surub pe acea tavita si acel elastic care se strange ..... montarea / demontarea aparatului din suport dureaza 30 secunde..... Cosmine la un simplu calcul banditul da consum de 5.2 % ca sa traga cu toti cei 90 de cai Editat Iulie 26, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 eu vreau sa fac ceva asemanator dar prinderea sa fie pe busonul de la rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 (editat) eu vreau sa fac ceva asemanator dar prinderea sa fie pe busonul de la rezervor am vrut si eu asa ceva dar e parbrizul cam inalt si nu iese nimic , in plus e deranjant la viteza ..... te pot ajuta cu o idee daca te hotarasti WTF asta care e cu craci in sus nu e Sofia ta?? Editat Iulie 28, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate