BeerBelly Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 ai de capu meu =)))) trebuia sa`mi faci si mie poza din spate sa nu se vada burta =))) sa zica lumea ca sunt asa mai solid .. LOL AM LUAT DRAGI PRIETENI .... in seara asta sper sa bem astept sugestii pe unde si dece multzumesc celor care m-au sustinut, familiei, prietenilor si nu in ultimul rand fanilor si publicului.... dar in special lu ina si poopy care au venit faca misto de mine si sa ma incurajeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 AM LUAT DRAGI PRIETENI .... in seara asta sper sa bem astept sugestii pe unde si dece Pai suna si tu la "Apasu bar" sa faci rezervare... sau mergem la "bikers" pe matei voievod... ca doar ti-ai luat permisul pentru categoria "A" azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 eu ma gandeam undeva mai aproape de casa ca e problema cu fondurile ))) vedem noi cum facem... io ma duc sa dezmembrez mobra sa o fac sa mearga i`ll be back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 eu ma gandeam undeva mai aproape de casa ca e problema cu fondurile ))) vedem noi cum facem... io ma duc sa dezmembrez mobra sa o fac sa mearga i`ll be back Sa fie intr-un ceas bun ! ! ! Frate ceea ce pot sa iti spun este OCHII CIT CEPELE SI MERGI INCETca'n puii mei chiar azi mi-a deschis o conserva usa peste degete... Stati linistiti ca nu am nika, doar gheatza e nevoie... Am intrebat si io soferu'(femeie): "...la ce puii mei bun oglinda asta la masina? vrei sa ti-o dau jos daca tot nu te uiti in ea?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 ai de capu meu =)))) trebuia sa`mi faci si mie poza din spate sa nu se vada burta =))) sa zica lumea ca sunt asa mai solid .. LOL AM LUAT DRAGI PRIETENI .... in seara asta sper sa bem astept sugestii pe unde si dece multzumesc celor care m-au sustinut, familiei, prietenilor si nu in ultimul rand fanilor si publicului.... dar in special lu ina si poopy care au venit faca misto de mine si sa ma incurajeze felicitari. si asfal uscat si fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 doamne ajuta De felicitat,te-am felicitat personal,dar mai tre sa si bem pentru asta(eu beau coca cola)dar intrebarea e: Te-ai hotarat unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 bafta, acum incepe invatatul, pana acum a fost teorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 welcome to the jungle .............distractie placuta si nu te urca beat pe motor ca oricum nu o sa nimeresti sa bagi cheia LOL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Felicitari maestre si ne vedem la o bauta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 o sa ne imbatam cu vorbe de acuma incolo ca deh ... P.s. urat e sa nu ai oglinzi pe motor in trafic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 o sa ne imbatam cu vorbe de acuma incolo ca deh ... P.s. urat e sa nu ai oglinzi pe motor in trafic ... FELICITARI retardatule acuma te sun de o ora si nu raspunzi esti pe motor ah? ) AI GRIJA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 marshi ma !!! deci foarte tare .. prima zi iesita in trafic ... direct bragadiru .. am iesit stanga peste baraj si ne-am bagat pe coclauri si pe namoale si stuff .. genial ... pe urma am ajus in oras: plimbare, bar, suc , plimbare , bar bere fara alcool , plimbare , pana prostului, impins la motor pana la benzinarie, benzina, plimbare, plimbare , acasa am ochii ca melcu de la vant )... poate data viitoare ne strangem mai multzi sa ne plimbam mai organizat asa p-aci aproape de casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ce ma oftic...Trebuie sa-mi fac si eu motorul neaparat,asta daca are ceva si nu stau eu ca prostul pe langa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 e iarna ba culcati-va Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 si am racit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 marshi ma !!! deci foarte tare .. prima zi iesita in trafic ... direct bragadiru .. am iesit stanga peste baraj si ne-am bagat pe coclauri si pe namoale si stuff .. genial ... pe urma am ajus in oras: plimbare, bar, suc , plimbare , bar bere fara alcool , plimbare , pana prostului, impins la motor pana la benzinarie, benzina, plimbare, plimbare , acasa am ochii ca melcu de la vant )... poate data viitoare ne strangem mai multzi sa ne plimbam mai organizat asa p-aci aproape de casa coclauri si namoale , dar cva mai soft ca e grea capra.....da si tu d veste....bft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 coclauri si namoale , dar cva mai soft ca e grea capra.....da si tu d veste....bft deocamdata s-a stricat mobra ... vb cand o fi de iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 salut pana la urma la cat se tine intalnirea vinerea asta? eu sunt nou, am 2 zile si 90 km azi mi-a expirat nr provizoriu, dar sper ca iau altu maine si ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 si am racit... i AM DEADLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 salutpana la urma la cat se tine intalnirea vinerea asta? eu sunt nou, am 2 zile si 90 km azi mi-a expirat nr provizoriu, dar sper ca iau altu maine si ajung pe la ora 20 00 incepe lumea sa vina...eu voi fi pieton iar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) i AM DEADLY u suck cock!!! *wink* ... 10nguraviatza ca s-a si stricat jucaria speram si io sa vin calare ... dar.... e mai cald in masina Editat Octombrie 3, 2008 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 si eu speram sa vin calare dar vad ca asta cu numaru provizoriu nu-mi raspunde eh si pieton si tot ma prezint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 si eu speram sa vin calare dar vad ca asta cu numaru provizoriu nu-mi raspundeeh si pieton si tot ma prezint te duci la miliztie cu actele de la moto si nush ce taxe platie si in 2 ore parca luai nr roshii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 te duci la miliztie cu actele de la moto si nush ce taxe platie si in 2 ore parca luai nr roshii mie mi le aduce cineva. am vorbit acum si cica la 6 tre sa ma duc sa le iau. pe la 8 cred ca ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate