OLY Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 da lol la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Care stati mai aproape de beerbeli sa-i duca cineva tigari ca omul o sa o ia razna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Se deschide mool langa MC merem sa vedem filme p...o 3D ? Si ne dam cu mobrele prin sala!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Se deschide mool langa MC merem sa vedem filme p...o 3D ? Si ne dam cu mobrele prin sala!!! dar trebuie sa mergem acum, pana nu-i da drumul. care e activitatea pe ziua de azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 habar n-am.eu as vrea sa merg si la ceva halloween party, mi-am pregatit deja costumu de al capone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florymann Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Floryman(Honda Shadow) va saluta, Voiam sa va spun ca mi-a parut bine de cunostinta. Razvan:La Unirii nu ne-am prea sincronizat,eu inainte,voi la dreapta .Totusi m-am intors sa va caut si m-am intalnit pana la urma cu Andrei Andrei:Sper ca AI facut exces la petrecere. si data viitoare poate dam o petrecere prin zona Bafte si pe data viitoare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Baieti imi pare foarte rau ca am tras chiulul si aseara dar nu am avut cum sa scot mobra,si am terminat treaba pe la ora 03.00 dimineata,since mii de scuze sper sa nu se mai repete.ce ati mai facut aseara,ati fost la halloween? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 suntetzi mahmuri eh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 am fost aseara la casa tralala pe lascar catargiu, nu cred ca am vazut mai multa lume intr-un singur loc in viata mea. coada era pe 3 randuri. restu? cum ati petrecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 iar au mha aia de la tralala partyuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 da da, a fost aseara. 15 lei intrarea, aglomerat la maxim pt ca cica e ultimu party in casa aia. de cate ori am auzit-o pe asta cu "e ultimu party" ca sa se stranga toata lumea. bani ARUNCATI PE FEREASTRA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 salut ....m-am intors in Bucale' ...........................stie careva un magazin cu multe multe piese ....ca nu gasesc nicaieri un ghidon de care imi trebe' mie , pe langa asta m-am pricopsit si cu unul de super moto care nu mi se potriveste ...............deci un ginion nu vine niciodata singur , isi aduce tot neamu'!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 salut ....m-am intors in Bucale' ...........................stie careva un magazin cu multe multe piese ....ca nu gasesc nicaieri un ghidon de care imi trebe' mie , pe langa asta m-am pricopsit si cu unul de super moto care nu mi se potriveste ...............deci un ginion nu vine niciodata singur , isi aduce tot neamu'!! iatzi cotele de la prinderi cu un shubler.... si dute la mymoto ca aveau ghidoane... eventual cu shubleru dupa tine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 si unde e asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) http://www.barracudamoto.ro/ Editat Noiembrie 4, 2008 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 eu mi-am luat ghidon de la baraccuda. vezi pe site daca au ce-ti trebuie. http://www.barracudamoto.ro/ sunt si aproape de noi, pe langa drumul sarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 gata mha .. .am rezolvat cu toate formele legale, mi-am luat permisu si actele motorului de la militzie, am luat dovada de reparatzii anexa si asigurarea aleia, am dat declaratzia si m-am inteles cu aia la 1000 de euro sa`mi dea despagurbiri ... e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 gata mha .. .am rezolvat cu toate formele legale, mi-am luat permisu si actele motorului de la militzie, am luat dovada de reparatzii anexa si asigurarea aleia, am dat declaratzia si m-am inteles cu aia la 1000 de euro sa`mi dea despagurbiri ... e ok Bravo man...Dar ajung 1000 e pt reparatii? De la aia nu mai scoti nimic? Ca sincer merita jupuita idioata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Cred ca motorul il face pe asigurarea ei. Mia aia e altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 mia e pt bere si aspirine a doua zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minie Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 http://www.barracudamoto.ro/ Si au ceva produse pe stoc sau tot cu comanda in mare parte... asta daca sti. Tx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Si au ceva produse pe stoc sau tot cu comanda in mare parte... asta daca sti. Tx Au destule, acum nu stiu exact ce au, dar cand am cautat eu parbriz si ghidon am gasit pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 hopa ... a mai aparut o tipa pe topic la noi... buna minie asl pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 @ a_deea ...............aminteste-mi sa fac cinste cu o cola ...............baieti au mai multe accesorii pt modelul meu decat oricare !!!! ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 luni, 03.11.2008, unui prieten i-a evadat din curte o catea bullterrier alba in zona Piata Progresu - Sura Mare (City Mall). daca careva auziti ceva de-un bullterrier gasit, rog un tel. sau sms la 0726548736. e tanara, are in jur de 2 ani, forte jucausa si prietenoasa cu toata lumea. nu stiu acum exact la ce nume raspunde sau daca are tattoo cu nr. de identificare. ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate