Pupila Dilatata Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 vremea ca vremea .. da poate fac si io mobra sa mearga mai decent pana atunci )) ... mai am asa :4. oglinzi - optional Mi-a ramas o oglinda de la atv...Daca o vrei,fluiera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusik07 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 salutare !!! cum mai merge treaba??? Vineri iese cineva ca se anunta vreme ok....eu zilele astea am ieshit fara prob. si nu am tremurat ... daca iesiti astept si eu un semn ... ( daca se intampla minunea vineri ) drum uscat si uruit de toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 pai noi am iesit si vinerea trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusik07 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 si vinerea asta ? mai terorizati mc-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 evident )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 vinerea asta ........working' .........pretty naspa' apropo Beerbelly ..........toba aia sa gaurit ea asa singura cu bormasina ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 vinerea asta ........working' .........pretty naspa' apropo Beerbelly ..........toba aia sa gaurit ea asa singura cu bormasina ?? nu s-a gaurit mha:))) s-a spart ... mi-au crapat sudurile de pe capu tobei ... de la tzeava aia care intra in ea... osavezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Maine la Mc...La ce ora? Sa nu ajung iar primul si sa imbatranesc asteptandu-va. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 LE Mai vine careva la Mc pana la urma? Ca din cate vad,vremea e inpotriva noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 nu cred ca vin ... daca e poate vii la apasu la party drum`n`bass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Iar liniste pe aici...Macar planuri pentru vinerea ce vine sa facem M-am saturat de vremea rea si de stat in casa...nu are nimeni pile pe la mama-natura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Ba da,am eu,dar nu pot sa iau contact cu ea momentan are tel. inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 alo....alo....dom'le....................pai acilea" se intrea numai pe pile si spagi ??!! ........ce bine , cu cine tr sa vb ?? salutare .......Toata Lumea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 salutare domnu Dan ... cam scump la vedere vineri se anuntzacineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 cred ca Je' ....!!! daca are cineva chef de plimbare sa-mi dea si mie un buzz ca daca nu sunt acupat sa ucid pe careva ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Ba da,am eu,dar nu pot sa iau contact cu ea momentan are tel. inchis Da-mi adresa ei de mail sau da-i un buzz pe mess Vineri vi la Mc, Dane? Si sa nu uit sa-ti aduc clicketul si imbusurile pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Da-mi adresa ei de mail sau da-i un buzz pe mess Vineri vi la Mc, Dane? Si sa nu uit sa-ti aduc clicketul si imbusurile pana atunci ati fost la mac pe zapada?? va rog si eu ceva.... ca eu intru din an in pashte pe net. cand mai iesiti undeva, sunati-ma si pe mine. Va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hai o zi buna!!!!!!!!!!!!! abia astept sa va vaz... ca m-au capiat astia la serv... nu mai rezist psihic sa fiu mama ranitilor... salvati-maaaaaaaaaa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 am un colac desalvare daca te ajuta cu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 asaaaaaa.....................sa revenim la o idee mai veche , costume trasnite pt plimbari , haideti marcati acilea ca sa nu ne trezim cu costumatii la fel . eu cred ca am sa vin cu costumul lui Tarzan !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 asaaaaaa.....................sa revenim la o idee mai veche , costume trasnite pt plimbari , haideti marcati acilea ca sa nu ne trezim cu costumatii la fel . eu cred ca am sa vin cu costumul lui Tarzan !! poftim? unde costumatii? la mac?? daca vreti, eu am 3 peruci... sau la plimbari... sa falfaie pleata in vant??? hai sunati-ma si pe mine...ca eu dorm la serviciu... nici nu am timp sa intru pe net sa vad ce faceti si pe unde mai sunteti... mi-e dor de voi...de zuki al meu si de plimbari...si de timp frumos...si de drumuri noaptea...cand nu sunt idioti pe drum... o seara buna!! ina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 asaaaaaa.....................sa revenim la o idee mai veche , costume trasnite pt plimbari , haideti marcati acilea ca sa nu ne trezim cu costumatii la fel . eu cred ca am sa vin cu costumul lui Tarzan !! Depinde de vreme...E posibil sa vin imbracat in eschimos Oricum,se apropie luna martie si sper sa aduca cu ea caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto28 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 ce rau imi pare mie ,la mine vremea e super calda ,adica 25 de grade celsius dar n-am motoru la mine ,dar sper sa vina cat mai repede caldura in bucuresti !!!!!!!!!!asfalt uscat si cald tuturor !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 pana la urma ne imbracam in costumatii de arabi ..........si-i terorizam pe cei de la Mc sa ne faca cate o shaorma !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusik07 Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 cam pe la ce ora vineri ca ma anunt si eu .... cred ca vin in costumul lui Adam, plm sa nu uit sa il calc inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 o sam deghizez in betziv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate